Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 83

• 64 427
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Аз харесвам тези на Балеа.

# 196
Виж лосионите на тази марка. Трайно и силно парфюмирани са. С блестящ ефект на кожата. Ползвах лятото. Наистина са силни и се бият с парфюм даже. Но на мен това ми харесва.

# 197
Хубави са, да, но много трудно ги намирам - откъде ги купуваш? В София съм ги виждала единствено в Елитис, който затвори, както и в Тити (парфюмерия в Красна поляна и Люлин).

# 198
Аз много харесвам този лосион, мирише много приятно и хидратира добре

Има и крем за ръце, той също е много хубав.

За душ гел напоследък ползвам Dernacol от Нотино и на Yves rocher ми харесват много.

# 199
От провинцията, магазин за козметика и домашни потреби.Другаде не съм ги виждала.

# 200
  • Deutschland
От тези лосиони много хвален е червеният, с аромат на Гучи Ръш. Така и не успях да го намеря в магазинната мрежа

# 201
  • София
Момичета, в Лили има шийт маски на промоция на Биотен по 2 и нещо. Взех с Колаген, Хиалуронова киселина и Витамин С.

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:27 от Илития

# 202
  • София
На Биоаптека нищо не бих купила. Имам неприятен "опит" с един балсам за устни.

# 203
Илития говори за bioten.

# 204
  • София
Илития говори за bioten.

Аз говоря за продукта, който е показала DzhuliB и за продуктите на Bioapteka.
Харесвам продуктите на Bioten!

# 205
Amiamo ,ще кажеш ли кои продукти на Биотен използваш и си доволна?
Търся бюджетни варианти на околоочен крем и на серум за сега.
На Биотен в момента тествам околоочен крем Bioten Hyaluronic 3D.
Използвам го от няколко дни и мога да кажа,че хидратира добре.
За торбичките под очите все още нямам наблюдения как се справя ,но след 1-2 седмици ще се разбере.
Със смесена към мазна кожа съм в Т- зоната.

# 206
Аз от околоочния на Биотен 3D все получавах нещо като ечемик, идваше ми прекалено тежък явно. Не ми харесваше и силния аромат. И мисля, че вътре имаше и нещо като бляскави частици, за заблуда, че озарява погледа.
Според мен околоочния крем трябва да е лек.

# 207
Аз от околоочния на Биотен 3D все получавах нещо като ечемик, идваше ми прекалено тежък явно. Не ми харесваше и силния аромат. И мисля, че вътре имаше и нещо като бляскави частици, за заблуда, че озарява погледа.
Според мен околоочния крем трябва да е лек.
Веднага ме отказа.
Не бях се замислила ,че от крем за очи може да излезе ечемик.
Докато използвах Eucerin и Uriage нямах проблем.
Оставам си на тях.

# 208
  • Бургас
Аз доста кутийки,околоочни и серуми на Биотен ползвах,нямах проблем.
Но все пак козметика тип Eucerin Uriage Vichy е по-добра според мен.
По-добре попива и има видимо подобрение на кожата.Моята иначе стои с един мазен филм отгоре,а под него е пак суха.
От абонаментните кутии също имам невероятни попадения от рода на Dr.Derm, Dr.H и д-р.,но и те са по-висок клас от дрогерийните.
Май само един серум с хиалуронова киселина на Лореал купувам все още от дрогерията като продукт за грижа за кожа.

Иначе за коса все още ползвам дрогерийни шампоани и маски, дезодоранти също от дрогерията.

На BH cosmetics се оказаха много наситени и издържливи сенките,на Wet n wild също не им отстъпват,много съм доволна.
Очни линии и спирали също купувам понякога,Есенс,Катрис,Буржоа,Лореал...

# 209
  • София
mavina1380, ползвам продукти от серията Bioten Hyaluronic Gold. И мицеларната вода за суха кожа. Много добре се отразяват на кожата ми. Околоочният Hyaluronic Gold е много добро кремче! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт