Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 74 896
  • 654
  •   1
Отговори
# 540
Много благодаря за споделената оферта 🌷🌷🌷
Признавайте кой изкупи татула на Keiko Mecheri 😃 шегувам се
Взех последната Datura Blanche, предполагам тъмното шише е предходната версия. Да видим 🙂
Моля ако някой е взел нещо различно на марката после да пише впечатления в другата  тема

# 541
В Мейкъп Nishane wulong cha 157 лв.

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 08:40 от Jennifer880

# 542
# 543
# 544
Ах,Милен добре дошъл Flowers Hibiscus

https://makeup.bg/product/384756/

Последна редакция: вт, 27 сеп 2022, 09:58 от G.desy

# 545
  • Стара Загора
В parfium.bg има БД над 59лв.

# 546
Здравейте, споделям, за да се предпазите:
Не поръчвайте от PARFIUMCHE.bg.
 Споделям, защото когато търсех информация за сайта не можах да открия. Поръчах и бях излъгана.
Няма възможност за контакт с фирмата и не мога да върна "парфюма". Това е линка към сайта:
https://parfiumche.bg/
Ами нали има номер в сайта, звъняхте ли?
[/quot

Телефонът е включен постоянно на секретар и няма жива връзка с тях.

# 547
Самото име на сайта "парфюмче" ми е достатъчно да преценя.

# 548
Парфюмче=ментенце

# 549
Трия в отговор  на “модерирането” на темата.

Успешни покупки!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:09 от Tsugumi_

# 550
Днес идвам с похвала към  makeup. В последно време пазарувам по-голяма част от парфюмите си именно от тях. Пускат чудесни оферти, само трябва да се следи зорко и да се действа бързо. Последно преди седмица си взех от тях K'bridge club и Changing Constance на страхотни цени Cupid
Днес светкавично гръмнах една Duchessa, втори опит, след като през май ми отказаха поръчката поради дефектен флакон. Имам си товарителница и я чакам с нетърпение.

# 551
Днес идвам с похвала към  makeup. В последно време пазарувам по-голяма част от парфюмите си именно от тях. Пускат чудесни оферти, само трябва да се следи зорко и да се действа бързо. Последно преди седмица си взех от тях K'bridge club и Changing Constance на страхотни цени Cupid
Днес светкавично гръмнах една Duchessa, втори опит, след като през май ми отказаха поръчката поради дефектен флакон. Имам си товарителница и я чакам с нетърпение.

Здравейте, каква беше цената за Changing Constance? ^_^ Следя го от много време, не знаех, че makeup продава Penhaligon's Open Mouth

# 552
325 лв

Преди година и малко взех 'петлето' пак от тях за по-малко, но като за новата реалност и тази цена е чудесна.

# 553
Tsugumi_
може ли малко инфо? В другата тема примерно? Че нямам идея как ухаят

Аз също съм много доволна от MakeUp - последно време все за подаръци поръчвам от тях, много добри цени на скъпи марки

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 09:37 от Al Georgieva

# 554
Благодаря ви, цената е добра Simple Smile Преди няколко месеца Penhaligon's (в официалният сайт) предлагаха петлето, Yasmine, Flora и Matthew като подарък при поръчка над 110 паунда, но не включиха Constance в подаръците Sad Сега по същия начин подаряват бутилка Lothair. Чакам да видя дали ще пуснат друга игра с Constance или Dorothea.

Общи условия

Активация на акаунт