Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 74 875
  • 654
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте! Благодаря за нова тема!
Аз преди 3 месеца станах парфюмен маниак и вече си имам малко колекция и от пълни версии, и от дискавери сетове. Предпочитам да взимам сетове за да имам възможност да тествам аромати на себе си в различни ситуации и по различно време. Не веднъж ми се е случвало да харесвам аромата от блотър, но пак не сяда добре на мен или да мирише гадно в жега, а в по-хладко времете вече ми харесва и то доста. А и якото е, че повечето марки дават отстъпки за следваща поръчка (пълна версия), някои дори и -30% (Haute Fragrance Company).
Имам дискавери сетове от Kurkdjian, Parfums de Marly, Etat Libre d’Orange, Vilhelm Parfumerie, Tom Ford, Xerjoff, Byredo, Kilian, Sora Dora, Floraïku, HFC, Orlov, The house of oud и още имам супер много единични отливки/сампли на различни марки, докарани от русия или взети от Essenza Nobile. Чакам на Barrois сета вече от 5 юли и не ми отговарят на мейл 😔.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 12:23 от MarinaChu

# 31
Благодарности на Милен, отстрелях един Keep Glazed по който отдавна въздишам!
Платих с българска карта през пей пал с адрес на Ggbg нямах проблем. Чудя се само дали не съм се прецакала, че не съм пробвала с код от нюзлетъра, или той не важи?
ДОПЪЛВАМ: ПОЛУЧИХ КОД DCKY3KG9ASS6 5% за намалени продукти и 21% за ненамалени. Леко се прецаках, но здраве да е.....
Ако някой се възползва от кода, да почерпи отливка 😁

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 13:11 от Солена Луна

# 32
  • София
Радика, благодаря за актуализираната и красиво оформена тема.
В темата не се трият безразборно мнения.

Комплектите за запознанство с нишови аромати са изключително полезни. Количествата са достатчъни за няколкодневно ползване. Може точно да се разбере дали това е търсеният аромат и да се поръча продукт.
С тях обикновено се получва ваучер за следваща поръчка и заедно със спестените пари от грешен продукт  стойността им се компенсира.
Във физическите магазин не се намират тестери на всички аромати от марките.
А ако е края на работния ден, то облаците парфюм, наситили пространството  в малките помещения, изключително пречат на "запознаството" с нов аромат. Местните продавач-консултанти много рядко предлагат тестер/виал на желания за проба аромат,  често досаждат и много настоятелно искат да те напръскат с нещо по тяхна преценка.
А и колко парфюма може да се тестват на място?  Обикалянето на  магазини, които предлагат нишови аромати, е изключително неудобно и изисква време, с което не всеки разполага, а понякога се налага и второ посещение.
Повечето сетове са с количества от 1,2-2 мл., така не се налага да се съхраняват, или да се продават/подаряват.
Тестваш и хвърляш. А раздаващите отливки могат и да ги ползват.

В Мейкъп  11 парфюма на МЕМО на цени от 254лв. до 319 лв.:
https://makeup.bg/brand/175775/#sort=price&direction=asc

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 13:21 от geos

# 33
Платих с българска карта през пей пал с адрес на Ggbg нямах проблем. Чудя се само дали не съм се прецакала, че не съм пробвала с код от нюзлетъра, или той не важи?
ДОПЪЛВАМ: ПОЛУЧИХ КОД DCKY3KG9ASS6 5% за намалени продукти и 21% за ненамалени. Леко се прецаках, но здраве да е.....
На мен не ми минават поръчки с този адрес Sad

# 34
На мен не ми минават поръчки с този адрес Sad
С пей пал ли плащате? В Германия по принцип има проблем с бг кредитни карти понякога. Адресът за плащане и доставка съм отбелязала да са еднакви, мина без проблем, ето така ги въведох, id не е до името а отдолу
Liefer- und Rechnungsadresse
Srebrina Videva
Abt 9 GGBG id 30968
Maerkische Allee 193, 12681 Berlin, Deutschland

# 35
  • Пловдив
Аз пробвах и с Пейпал, и с Амазон акаунт, не става - след 2-3 дни ми анулират поръчката.

Солена луна, как са изписани твоите данни в Пейпал? Имам предвид адресът е твоя личния или е въведен този на ggbg? Аз съм си въвела личния адрес в България, а картата, която е свързана, е виртуална Виза на ДСК, която по принцип минава абсолютно навсякъде и плащам с нея повече от 10 години сигурно.

# 36
Адресът ми е български в пей пал, но щом анулират поръчката сшед 2 3 дни, може и при мен да не е станало, за сега имам само потвърждение, не са я изпратили.

# 37
  • София
Адресът ми е български в пей пал, но щом анулират поръчката сшед 2 3 дни, може и при мен да не е станало, за сега имам само потвърждение, не са я изпратили.
Най-добре им пишете на електронния адрес или през FB:
От 1 страница:
ИМЕЙЛ за връзка: service@parfumdreams.de
FACEBOOK - https://www.facebook.com/parfumdreams/
ДОСТАВКА:
До Германия: безплатна доставка - над 20€; под - 20€ е 3,50 €.
До България вече не се доставя.
ПЛАЩАНЕ:
При използване на адрес на превозвач (немски адрес): AmazonPay или PayPal
ДРУГО:
При отпадането на страната ни от списъка за доставки, пазаруването става с превозвач, до адрес в Германия. Проблемът често е с плащането (не приема бг карти), а и понякога адресите на превозвачите се считат за бизнес-адреси и не се приемат.
Прилагат 1-3 проби.
От сайта са пазарували Фенси, veka, mimozata

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:30 от geos

# 38
  • Пловдив
Писала съм им много е-мейли, абсолютно никакъв отговор. Дори не си прават труда да ми обясняват защо точно анулират поръчката или да се извинят по някакъв начин.
В последствие разбрах от превозвача, че от този сайт не доставят до бизнес сгради.

# 39
Писала съм им много е-мейли, абсолютно никакъв отговор. Дори не си прават труда да ми обясняват защо точно анулират поръчката или да се извинят по някакъв начин.
В последствие разбрах от превозвача, че от този сайт не доставят до бизнес сгради.
Значи само дето се зарадвах...

# 40
  • До сърцето...
Благодаря за хубавите думи на всички! Hug

Значи само дето се зарадвах...
Може ти да си камъчето, което да отприщи потока. Аз пазарувах от там преди години, но не знам защо така силно затегнаха изискванията.

... до Черния петък остава месец и нещо, а дотогава ще карам на инфлация...
... как месец? Stuck Out Tongue Winking Eye  мен тая инфлация ме държи от началото на лятото, така че ще поиздържа още малко.

geos, аз на същото мнение относно сетовете. Те ми помагат да открия скрити съкровища, не всеобщи любимци, а лично мои.

# 41
  • София
Привет и от мен в новата чудесна тема! Благодаря на Радика Flowers Tulip
По темата сетове - 100% позитивно отношение имам, като по-често са ми подарявали такива, отколкото съм закупувал, но съм го правил и винаги ми е било интересно. Всяка една мостра ми е любопитна да си я тествам и опозная, независимо дали е точно в моя вкус или не.

Записвам се с позитивен опит от преди дни от Елинор - Afnan Noya OUD Is Great
В началото от елинор казаха, че ще се забави може би 10 дни, но дойде за 5. Изглежда така:
Скрит текст:

Tope Notes : Lavender, Saffron, Nutmeg
Middle Notes : Agarwood
Base Notes : Patchouli, Musk

Видно, това е версия на Initio Prives Oud for Greatness, който не познавам. Afnan Noya OUD Is Great на живо е внушаващ, невероятна бутилка и кутия. Носих го в офиса и колегите бяха впечатлени. Като аромат е доста мощен, траен  безкрайно елегантен, стилен, мъжествен и зрял. При мен основните нотки са: кожа, ядки, лавандула, опушен ветивер, дървесни нотки - може би кедър, тъмно зелено пачули и мускус. Ууда не е страшен и особено изявен. Аромата не е за всеки, особено началото му, докато се намести за около 10-15 минути, но пък после става разкош. Смятам, че има препратки към Dior  Sauvage Elixir, Dior  Fahrenheit, може би и Lalique Encre Noire A L'Extreme, също усещам и от Ferrari Uomo Ferrari.
Страхотен избор за подарък на мъж с подобен по-мрачен вкус. Интересното е, че докато пиша тези редове, реших да видя дали е наличен още в елинор или някъде другаде, и се оказва, че го няма никъде, което напълно обезсмисля романа, който изписах Satisfied

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 15:23 от Deetron

# 42
Здравейте, има ли код за отстъпка на makeup.bg?
Аз имах за рд, но му е изтекъл срока за ползване😐

# 43
Няма никакви отстъпки в мейкъп, освен тези за рожден ден.

# 44
За Елинор има ли код?

Общи условия

Активация на акаунт