Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 476
  • 654
  •   1
Отговори
# 405
Shiseido Ginza Murasaki на хубава цена комплект в Нотино

# 406
Понеже имам да чета от другата тема, да не губим време, ще споделя тук. В The Mall вече е зареден тестер на Libre - Le Parfum. Преди 2 дни като ходих го нямаше, така че нападайте 🤭 На мен на първо четене ми хареса много, въпреки че по пирамида никак не е мой. Ще тествам задължително отново 😊

# 407
Искам да пусна поръчка от Нотино, за да не изпусна една оферта, но ми дава доставка понеделник. Цялата друга седмица ще ми е невъзможно да приема поръчката и се чудя как  да информирам Нотино, като чак понеделник мога да се свържа с тях. Съвет?

# 408
Мисля, че пратката може да стои 7 или 10 дни в Спиди, ако поръчаш в неделя, другия понеделник да я вземеш?
Получих днес от Парфимо Роберто Кавали ЕДП, поръчах го на сляпо по коментарите и описанието, много ми харесва аромата, остава да видя и дали ще е траен при мен

Последна редакция: сб, 17 сеп 2022, 17:01 от vermilion21

# 409
При финализиране има опция “коментар”, пишете там.

# 410
  • Варна
Да сте срещали Gucci flora (този зеления с цветенцата) на добра цена?
Моля, ако някой го води да сподели.

# 411
Благодаря Ви! Hug Написах коментар.

# 412
  • София
Пускам ви това. В Makeup има 10 бр.

Аромата е много особен и не препоръчвам на сляпо, но пък цената е без аналог. Аз го взех на едно от миналите зареждания. Сега дебна и черния. А да, на мен лично много ми харесва!

# 413
Много доволна от мейкъп. Дойде La Corte от сегашното издание на колекция Tuscan Creations, вместо  този, който бяха показали на снимката от 2016 (на който пак щях да се радвам, защото тази серия е супер, а цената беше без аналог 😁). Този първо го поръчах миналия месец, но дойде когато бях на почивка, не успях да го взема и го върнаха 😭. Вече го бях отписала, когато след 3 седмици отново получих известие, че са го качили на сайта, същия този, единствена бройчица, моята!!!

# 414
Аз да се оплача. Заглеждах She Armani и го бях намерила на цена без аналог, ама докато се туткам и някой ми го отмъкна. Пускам сълза 😢 😟

# 415
Има ли някой впечатление дали тестерите на Hermes са с капачки Simple Smile

# 416
  • Бургас
Пуснах поръчка от Сефора, Алюр 50мл. излиза 170,40лв. след намалението, не си представям зимния сезон без него.ВЕЧЕН! 211лв. мисля каза преди намалението, вдигнали са се, аз преди го купувах на 180лв. от физически парфюмерии. 100мл. Алюр е 299лв , с 20% пада на 239.Поръчах си и околоочен крем, серум и балсам за устни.

# 417
  • Sofia
Разходих се и аз до Сефора. Почудих се малко на Gabrielle Essence, но в крайна сметка си презаредих Модмоазелката, да си имам. Всъщност нищо не ми беше спешно, но намаление на Шанел трябва да се отбележи Simple Smile Пак пробвах Kayali-тата, ами нещо не ме вдъхновяват, поне тези, които имат тестер.
В Дъглас има новото Libre, аз си го взех на сляпо от Нотино преди няколко дни и не съжалявам изобщо. Много прилича на Intense, но е някак по-пикантно, по-малко сладко, абе супер е! И е ултра трайно, на пижамата ми си остана и след изпиране Astonished

# 418
Здравейте, някой поръчвал ли си е парфюм от parfium.bg, който да се води с нарушена цялост?
В какво се изразява това, липсват ли милилитри, работят ли пръскалките и т.н.?

# 419
Не съм поръчвала с нарушена цялост, вероятно е от върнати поради някаква причина парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт