Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 75 451
  • 654
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, някой поръчвал ли си е парфюм от parfium.bg, който да се води с нарушена цялост?
В какво се изразява това, липсват ли милилитри, работят ли пръскалките и т.н.?
Привет аз, няколко пъти, съвсем наред си е, с кутия и всичко- предполагам са пръснати 1, 2мл максимум за тест, но не се усеща липса. Поне при моите. Върнати след тест. За мен са чудесна опция.

# 421
Love Tuberose / Amouage на добра цена, само за ултра фенове на тубероза 🙃

видях я и в Парфимо на малко по-ниска цена, но нещо розовото шише ме учуди и затова без линк

# 422

видях я и в Парфимо на малко по-ниска цена, но нещо розовото шише ме учуди и затова без линк

Не е добра цената....в Парфимо е 365, съм виждала и по-ниска цена.

# 423
Има ли някой впечатление дали тестерите на Hermes са с капачки Simple Smile
Имам тестер Jour d'Hermes и е с капачка. Не знам всички ли са с капачки, може би е най-добре да питате магазина.
Сетих се, че някой беше споменал за тестер Twilly класическия или новия, не помня, без капачка.

Последна редакция: нд, 18 сеп 2022, 11:53 от Dari_77

# 424
Имам тестер Jour d'Hermes и е с капачка. Не знам всички ли са с капачки, може би е най-добре да питате магазина.
Сетих се, че някой беше споменал за тестер Twilly класическия или новия, не помня, без капачка.
Скоро си взех Jour Absolu и за съжаление е БЕЗ капачка.

# 425
Благодаря! Ще звънна утре и ще доложа Simple Smile

# 426
Здравейте, някой поръчвал ли си е парфюм от parfium.bg, който да се води с нарушена цялост?
В какво се изразява това, липсват ли милилитри, работят ли пръскалките и т.н.?
няколко пъти съм поръчвал такива от там, всеки път е било различно, понякога е просто отворен  или с лек дефект в кутията дори без отваряне, проблем не съм имал, май само едно Насамато беше без кутия, но за 100лв за тази марка кусури не се търсят

# 427
Скрит текст:

Не е добра цената....в Парфимо е 365, съм виждала и по-ниска цена.
Написала съм че в Парфимо цената е по-ниска, но шишето в оригинал не е розово като при тях и затава не давам снимка/линк 🙂
А че някога, някъде го е имало на по-ниска цена в момента няма значение 🙂

# 428
# 429
Благодаря! Ще звънна утре и ще доложа Simple Smile
За Hermes явно трябва да се звъни, партидите идвали различно, в случая e със, но ме предупредиха, че често са без капачка. Ако някой разглежда, казаха ми, че twilly ginger идват без в момента, класическия беше със, пуснах го.
Забравих и допълвам, както и при Dari, и  в момента Jour е без.

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 11:29 от BrightT

# 430
  • София
NOTINO

# 431
  • Бургас
twilly ginger, в кой сайт го има без капачка

Последна редакция: пн, 19 сеп 2022, 14:40 от bubanka

# 432
twilly ginger, в кой сайт го има без капачка
Parfium.bg Simple Smile

# 433

Notino
Коректни както винаги! Всичко дойде много добре опаковано и мнооого мостри! Доволна съм!

# 434

Общи условия

Активация на акаунт