Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 74 874
  • 654
  •   1
Отговори
# 615
  • София
В https://www.parfumi-shop.net/promocii.html има промоция 33% на всички Nishane с конд NISHANE33.
Вече заграбих един:grinning: Hug

# 616
Само при мен ли не работят кодовете за елинор Sad

# 617
  • София
Работят с два продукта в кошницата при мен.

# 618
  • София
Влизам да споделя своето разочарование от Елинор. Вчера Ви споделих линк на Sensual instinct, а малко преди това поръчах. Когато поръчвах бяха 2 броя, след това остана 1 брой и в момента този 1 брой стои наличен на сайта им. Звъннаха сега ми да ми кажат, че го нямат и не може да ми изпълнят поръчката Imp

# 619
  • Враца
И аз виждам още бройки от Аурата, но ми казват , че няма и не могат да ми сменят повредения флакон Sad

# 620
30% OFF & Extra 10% в Beautinow с код XER001. Взех Italica, 216eur след  кода, мисля че е добра цена.

https://beautinow.nl/collections/vendors?q=Xerjoff

# 621
Някой направи ли поръчка от Прити шоп? В безплатните мостри има Jadore D'EAU 15мл. Подозирам,че е грешка, но очаквам да получа това, което ми е добавено.
Да, вчера направих две поръчки, днес дойдоха! 1.5 е Jadore d'eau. Днес пуснах още една поръчка, че такава промоция е просто чу-до!

# 622
  • София
Ох, tuali, добре, че писа за Прити шоп, че се бях отнесла и щях да пропусна да си пусна поръчката.

# 623
Аз също бях си пуснала поръчка в elinor.bg за Montale intense cafe ristretto тестер и Roberto Cavalli Paradiso. При което получих от тях обаждане, че Montale intense cafe ristretto не е наличен. Питах ги как така не е наличен след като в сайта все още пише наличен и им казах, че в такъв случай информацията им е подвеждаща, защото при проверка
ми звънят, за да ме уведомят, че не е наличен и това, че пишело, че е наличен едва ли не нищо не означавало. Казах им дали искат да им изпратя снимки от техния сайт на продукти, където пише НЕ е наличен. Казаха: "не госпожо не е необходимо." Започнахме да спорим... В крайна сметка казаха, че когато е наличен ще ме уведомят. Казах им, че когато това стане цената може да е съвсем различна...
Точно след 15 мин. отново ми се обадиха и ми казаха, че в склада им в чужбина бил наличен, можели да ми изпълнят поръчката, но щяла да се забави, евентуално около 10.10 можело да я получа. Съгласих се. Поръчката пристигна преди два дни, за което много се радвам. Но явно, че нещо се случва...

# 624
# 625
  • До сърцето...
Момичета и момчета, дали да махна от списъка и Parfum Dreams? Трудно плащане, отказ за приемане на адреси на превозвачи.... има ли смисъл да стои в първи пост, като е мъка да се поръчва от него?

# 626
няма смисъл да остане в първия пост

# 627
# 628
В началото на месеца получих първата си поръчка от pаrfumdreams. Не съм имала каквито и да е проблеми с тях.

# 629
  • Стара Загора
Аз не мога да направя 100лв за поръчка в Притишоп, а вие пускате по 2-3 поръчки... Евала Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт