Изпитани сайтове за парфюми - септември 2022

• 74 870
  • 654
  •   1
Отговори
# 630
-40% на Диор е нечувано в България и се събират много поръчки.

# 631
# 632
Наистина сега е времето за поръчка на Диор. Миналата година май пак по това време имаше намаления, но пропуснах в полза на черния петък. Ами не беше толкова "щедър" черния петък, затова по-добре ако имате възможност поръчайте сега. И аз искам едно червило, но сега не му е момента. Ще си остана нечервисана. 🤭

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 17:15 от Lale_Lili

# 633
  • Стара Загора
Lale_Lili, скоро чуждите сайтове ще се включат с намаленията, не бързай. Grinning Мен ме е яд, че изпуснах комплекта с олиото и серума за устни, който беше под 30 паунда. В Притишоп с отстъпката го гледах, че е около 90лв.

# 634
  • Бургас
Аз не мога да направя 100лв за поръчка в Притишоп, а вие пускате по 2-3 поръчки... Евала Grinning Grinning
Аз нищо не си харесах.Чакам да пуснат -40% бяла козметика и парфюми.Smiley

# 635
Аз също бях си пуснала поръчка в elinor.bg за Montale intense cafe ristretto тестер и Roberto Cavalli Paradiso. При което получих от тях обаждане, че Montale intense cafe ristretto не е наличен. Питах ги как така не е наличен след като в сайта все още пише наличен и им казах, че в такъв случай информацията им е подвеждаща, защото при проверка
ми звънят, за да ме уведомят, че не е наличен и това, че пишело, че е наличен едва ли не нищо не означавало. Казах им дали искат да им изпратя снимки от техния сайт на продукти, където пише НЕ е наличен. Казаха: "не госпожо не е необходимо." Започнахме да спорим... В крайна сметка казаха, че когато е наличен ще ме уведомят. Казах им, че когато това стане цената може да е съвсем различна...
Точно след 15 мин. отново ми се обадиха и ми казаха, че в склада им в чужбина бил наличен, можели да ми изпълнят поръчката, но щяла да се забави, евентуално около 10.10 можело да я получа. Съгласих се. Поръчката пристигна преди два дни, за което много се радвам. Но явно, че нещо се случва...
Е случва се, сложили са наличност в сайта, а в действителност може да е бил бройка по-малко, последната да е дефектна  и т.н.  Абсолютно безпредметно ми се вижда се карам и споря с тях, да им показвам скрийншоти..случва се!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 18:32 от tuali

# 636
Аз не мога да направя 100лв за поръчка в Притишоп, а вие пускате по 2-3 поръчки... Евала Grinning Grinning
2 червила на Диор и си готова! Аз преписах от Денси и поръчах от тези новите дълготрайни (макар и течните да са ми любими) върховни са, няма трансфер, няма нищо😍. Днес поръчах още едно и сенки!

# 637
  • София
Аз пуснах един руж на Dior от Прити шоп, че ми е на свършване, да не съм капо. Мострите на Jadore са изчерпани явно, взех си една NR Poudre.

# 638
  • Стара Загора
2 червила на Диор и си готова! Аз преписах от Денси и поръчах от тези новите дълготрайни (макар и течните да са ми любими) върховни са, няма трансфер, няма нищо😍. Днес поръчах още едно и сенки!

Вярвай ми, гледам ги тея червила вече 3-4 пъти връщам страниците и не мога да си харесам. Joy Ако имаше намалание на парфюми, щях да поръчам поне 2.
Скрит текст:
А току-що преброих колко имам - 128. Това брои ли се за болестно състояние?

# 639
  • София
Най-сетне се доредих да поръчам Boccanera Orto Parisi на горе-долу прилична цена от Парфимо - https://www.parfimo.bg/kontsentrirani-parfyumi-orto-parisi/?c=2136&f[m][]=1215. 
Ако някой мерне Terroni Orto Parisi изгодно някъде, моля да даде знак. Simple Smile

# 640
 Кои са новите дълготрайни на Dior? Връщам да видя в темата, но не намирам препоръката.
Аз умувам за базата, но ми излиза 55 лв, а не ми се дават 6 лв за доставка, така че по-добре да направя 100 лв и да си купя нещо, което си заслужава предвид хубавото намаление.

# 641
  • Пловдив
Някой може ли да сподели за първа поръчка от Beautinow - изписа ми, че ако се регистрирам, ще получа безплатно мини. Виждам на първа страница, че също е записано, но не ми добавя нищо в количката. Дали не е била някаква промоция това с минитата?

# 642
  • София
Аз не съм получила мини с първата си поръчка от beautinow. След това се появи офертата с минито, но мисля, че беше за някакъв период само.

# 643
Когато аз поръчвах предлагаха 15 мл Bvlgari, което трябваше сам да си добавиш в кошницата и в последствие му се занулява стойността, но така не ми позволи да ползвам кода за отстъпка, който беше активен към момента. В крайна сметка предпочетох кода.

# 644
-16% с код GLAM2022 във Flaconi, но не важи за нишови марки, Chanel, Dyson, Creed, Dr. Barbara Sturm, Parfums de Marly, Maison Francis Kurkdjian, Initio и Atkinsons.

Това е част от кампанията Glamour Online Shopping Week, която започва днес и продължава до 9 октомври. В нея участват десетки германски магазини, вкл. Sephora - пълен списък с кодовете и отстъпките има тук.

Общи условия

Активация на акаунт