Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 052
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 050
Ваучера за Orange не става , имам и един за Spotify който не става , пиша им не отговарят с месеци , звъня им казват ми да очаквам отговор , пълни идиоти

# 1 051
Orange сигурно още не са се организирали...Тези дни ще ходя до физически магазин, за да похарча моя и ще пиша.

# 1 052
Тази игра на Метро и Мастъркард е яка !Развии таланта на детето си:
https://www.metro.bg/igri/mastercard
https://promo.metro.bg/

# 1 053
Палмолив и Лили Някой друг чака ли тегленето и знаете ли защо не се е промотирала на фейсбук страницата на Лили? Къде ли ще обяват печалившите?

И аз чакам, но не намирам да са обявили някъде.

# 1 054
Аз пробвах сигурно 20-30 пъти и не иска да ми пусне ваучер в кк😒

# 1 055
И аз така. Въобще от моментните награди в приложението никога не съм печелила, като изключим худитата, дето се падаха на всички.

# 1 056
  • София
Някаква игра с капсули за миялна ?

В Лидл има томбола за лаптоп и да се пазарува за над 80 лв
в Т-маркет има томбола да се пазарува за над 30 лв + един продукт от находките
и може  да си купите капсули и всичко от което имате нужда.
Забелязах че в Кауфланд намалят на 50% капсулите от Медикс и Сомат
всеки път като видя че са намалени и си вземам по 2 кутии
така ми излизат две кутии на цената на една
и сега съм се запасила
Скрит текст:
Медикса беше намален на 22 лв
а Сомат гига кутия със 130 таблетки-търсих етикет с цената не намерих
отивам да проверя колко струва- 23 лв

Последна редакция: чт, 22 сеп 2022, 20:01 от lite16

# 1 057
Играта на Емека и Фантастико е много съблазнителна, но с малък шанс за печалба. 70 мечета за 45 магазина. Иначе цената на хартията е добра.

# 1 058
Има ли някой с награда от Боровец и Ориндж? Много съмнителна игра! Обявяват печелившите само по телефон!

# 1 059
Хм….участвах с 2 бележки в една кутия,но така и не ми се обадиха!А бяха само моите бележки до последно!Все тая,наясно съм как се теглят печелившите и съм присъствала даже на куриозен случай в Кауфланд!Беше награда колело от Капи ли?Не помня вече преди години беше!Дистрибутора дойде видя,че е празна кутията и каза на един служител иди си купи и дай бележката.И така той се уреди с ново колело.

# 1 060
И аз чакам печеливши от играта на Боровец. При нас беше до 15 септември, но участващия магазин също е от съмнителните. Даже не знаеха за играта и имах спор тогава с касиерката и друга служителка. Твърдяха, че такава игра там няма. Показвам им постера, те викат, че не е почнала. Обясних им, че пише от 15 август до 15 септември. "Днес коя дата сме?" Казах им, че е 23 август. Накрая се наложи даже аз да си търся кутията, беше близо до касата.

# 1 061
Скрит текст:
[spoiler/]

Това е кореспонденцията, която съм водила с Боровец и Булмаг (там играх). Меко казано - пълна пародия. Как гарантират честност и прозрачност?

# 1 062
Пореден гаф -цял месец участвам в играта на кит кат все търся да ги хвана някъде на промоция че са много поскъпнали..и днес най накрая прочитам в условията,че покупката трябва да е от обектите на Петрол..а моите 10 бележки регистрирани за играта са си били за лично удоволствие и дебелене.

# 1 063
  • Бургас
AniMM, Не си само ти. 🤣

# 1 064
Всичките ли качени касови бележки на Киндер ги виждате. Регистрирах (уж)3, (малкия ме разсея и не видях дали я регистрирах напълно) и само 2 от тях виждам.

Общи условия

Активация на акаунт