Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 897
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 380
Имам мейл от Швепс - получили са барманските сетове и ги разпращат, до 3 дни да очакваме доставка
На мен даже  ми звънна куриера, но се разбрахме за утре. Сега погледнах, че и аз имам имейл.

# 1 381
Игрите на Теди от предишни години, със събирането на стикери и точки, беше по-интересна. Там поне имаш гарантирана награда, ако събереш определен брой точки. Така, накъсано по седмици, както и други игри със седмични тегления, на мен не ми харесва.

# 1 382
Някои има ли код за отстъпка за Sportdepo?

# 1 383
  • София, Дружба 2
Имам мейл от Швепс - получили са барманските сетове и ги разпращат, до 3 дни да очакваме доставка
На мен даже  ми звънна куриера, но се разбрахме за утре. Сега погледнах, че и аз имам имейл.
Аз нямам мейл от швепс.

# 1 384
Феъри нещо се излагат. Сигурна съм, че печеля "парцал", но все още нямам имейл. Егати организацията.

# 1 385
Здравейте, миналата седмица спечелих 150лв ваучер от фибела, тази сутрин спечелих пак и когато се обадих за наградата ми казаха че май нямало да може и двата да ми изпратят, но щял да ми се обади организатора. В правилата не пише, че може от 1 телефонен номер да се спечели само една награда. Какво да правя според вас.

# 1 386
Печеливши от бензиностанции Еко - второ теглене: https://www.facebook.com/EKOstations/posts/pfbid0C1uEiZCLx1V5tSY … AyGs5Yiwg5qhNNUQl

Аз липсвам, то къде ли не липсвам вече, чак ще се учудя, ако спечеля някъде, мрън Simple Smile

# 1 387
  • Лясковец
Много нещо сте изписали няма прочитане,моята първа награда беше от пасти Холидей- йокмен,а от както играя като по голяма 50лв. от Карнавал кидс.

# 1 388
  • оттам, откъдето започва България
Пристигна в ранни зори. Делонги е!

Искат ли да представяме нещо при получаване на кафемашината?

# 1 389
Току що получих имейл за малката награда от Феъри.

# 1 390
Някой успя ли да се свържи с жатецки след последното теглене

# 1 391
Здравейте,получих имейл от швепс,че барманските сетове са изпратени и преди малко куриера ми се обади за доставката Grinning

# 1 392
  • Пловдив
И аз съм с мейл за мопа от Феъри. Тъкмо им бях пратила малко преди това и запитване какво се бавят още.

# 1 393
И аз съм с мейл за мопа от Феъри. Тъкмо им бях пратила малко преди това и запитване какво се бавят още.

А някъде има ли обявени печелившите?

# 1 394
Имам и аз имейл за стирката от Фейъри. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт