Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 863
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 455
  • При децата ми
Някой да е успял с въвеждането на код в играта на София мел ?
Пише , че е 9 знака отгоре на пакета - там кода е по-долям и не го приема !

Да, аз преди няколко дни регистрирах код.
Имам въпрос: Къде се намира номера фактура от "Метро"?

# 1 456

Гледате някой друг код, проверете от другата страна на пакета. Ето как трябва да изглежда:

# 1 457
  • София
Ураа, Costa са ми валидирали участието на 7мия ден. Очаквайте включване, събудиха се !
Те си събусиха, но поне при мен линкът не води до формуляр за попълване на данни, а до заглавната страница на typeform. Close

# 1 458
Явно съм резерва в Еко, току-що ми се обадиха -AirPods .
За статистиката:
Миналата година бях с 15 бележки - не спечелих.
Тази година с 3 бележки - 2 в първия период и 1 във втория.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 17:21 от D3s1

# 1 459
А1 - Неограничени МБ или национални разговори за 20 дни

На този линк може да заявите безплатна услуга, валидна за следващите 20 дни. Количествата са ограничени:

https://www.a1.bg/digital-extras/kaufland

# 1 460
  • Велико Търново
Вчера имах мейл от феери, че печеля мопа. Стана ми супер странно, защото не се бях видяла сред имената. Върнах им данни и отворих пак победителите и видях, че са качили вече и резерви и съм била резерва за моп.

# 1 461
Аз им писах снощи имейл, днес си валидирах участието за кафеварката🎉

# 1 462

Кода не е отгоре на пакета, а "отвътре" странично- като отворите опаковката. Този път това е добре( че кода е вътре), защото при предишни активности се отлепваха кодове за да се регистрират без да са закупени продуктите.

# 1 463
Iveto_11 при мен без проблем се отвори страницата за попълване данни за доставка. Пишете им ако има някакъв проблем.

# 1 464
  • София
Iveto_11 при мен без проблем се отвори страницата за попълване данни за доставка. Пишете им ако има някакъв проблем.
Докато се наканя да им пиша са ми пратили нов мейл с работещ линк. Ще спя спокойно довечера Blush

# 1 465
Аз на мач на Ливърпул няма да ходя, но ще го гледам по ТВ с тениска 😉 С любезното съдействие на Carlsberg ⛹️‍♀️

# 1 466
Да, и аз няма да ходя на мач, но от промоцията имам тениска, както и дъщеря ми. Доволна съм, и без това пием бирата и имахме доста празници за периода. А пък футболният фен вкъщи е във възторг.

# 1 467
  • sofia
Това на А1 е много готино, видях и правилата, но нещо неразбрах, къде трябва да въведем картата на Кф. След като попълних всичко ми пишеше заявката е приета и край.Как ще се разбере когато е активно НБО-то например?Не стана ясно... или поне на мен. Благодаря иначе... супер е!

Някой успя ли да активира и HBO-то да му тръгне на телевизора?

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 20:44 от Подскок-скок

# 1 468
  • Под Слънцето
Това на А1 е много готино, видях и правилата, но нещо неразбрах, къде трябва да въведем картата на Кф. След като попълних всичко ми пишеше заявката е приета и край.Как ще се разбере когато е активно НБО-то например?Не стана ясно... или поне на мен. Благодаря иначе... супер е!

Някой успя ли да активира и HBO-то да му тръгне на телевизора?

На 26-ти като стартира промоцията , т.е. партньорството м/у К. и А1, и си избрах подаръка, ми изписа в сайта ,че до 24 ч ще бъде активиран. Но след около час получих смс, че ваучерът е активен и всичко е ок. Тва беше по обед. Сега може да има забавяне, че много народ се е юрнал   в този момент .

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 23:10 от TopsyG

# 1 469
Разменям ваучер за Емаг на стойност 20 лв за ваучер за Озон на същата стойност.

Общи условия

Активация на акаунт