Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 580
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 690
И аз се надявам на СМС

# 691
И като моя има подобен, стискам палци на всички!

# 692
  • Бургас
И аз нямам смс,а има номер започващ като моя.

В играта на Прингълс дали участват малките кенчета?

# 693
  • Тук и там
В линка за играта на Каменица не отваря новата игра. Явно не е качена още.

# 694
Аз с въпрос отностно Милка. Тези 5 дена, в които трябва да върнем обаждане, от кога се броят? От изпращането на смс-а или от тегленето?

# 695
Вчера вечерта пазарувах в Лидл, сканирах картата си, даже попитах касиерката за всеки случай дали я е отчело - отговор "да". Не е. Нямам дигитална бележка, скреч карта и най - вече участие за лаптоп. Писах в контактната им форма, но съобщението ми така и не се изпрати, само въртеше. Вече няма да съобразявам покупките си с играта им.

# 696
  • София, Дружба 2
Silveti, и аз се отказах от тяхната игра. Но когато пазарувах беше събота в 14 или 15 часа и получих и дигиталната бележка и скреч картата в приложението чак в неделя около 10 ч.

# 697
  • Сливен
Здравейте хора. Скоро не съм се включвала,но ви чета редовно.Днес пристигна наградата ми от Инстаграм-подранил Кoледен подарък за мъжО. Grinning

Скрит текст:

# 698
Идват Мириндите , мирясах.
Сега ще купя бонбони за играта.
И отивам да взема награда - може би е оцет, но е към 5 кг пратката...
В Милка не играя, то никъде не съм - тези с покупка, откакто Буено не ме уважиха , а имах 9 участия

# 699
В Лидл шансът е нищожен, пазарувам там само каквото ми е необходимо и не се опитвам да трупам участия. То при Милка с толкова награди и то само със специална регистрация повечето не печелим, какво остава за Лидл, където всички пазаруващи участват, образно казано ....

# 700
Здравейте.
За първи път участвам в игра на прингълс. Не мога да разбера, да пазя ли бележката и кена, въпреки, че не печеля сега

# 701
Аз купих бонбони от Метро - значително по-евтини, отколкото в кварталния магазин - голямата кутия беше 8 и нещо (около 2 лева разлика).

# 702
  • София
В играта на Нескуик и Лидл кой номер на бележката пишете? Онзи горе или този, който е при датата?  Обикновено в правилата слагат картинка с пояснение, но този път не намерих. Освен това пише, че може да се участва и с електронната бележка, но тя е по-дълга от екрана, а снимката, която се качва е само една. Чудя се коя част от бележката се изпраща? А ако такава бележка спечели, разпечатва ли се за куриера или само се показва?

# 703
  • Сф
Долу срещу датата е номера , вляво

# 704
Получих смса на милка, доставката е до 7 работни дни.В предните им игри постоянно купувах и нищо...това е първата игра в която виждам  толкова много номера с 0883 да печелят.Много се радвам🤩успех на всички които чакат да получат смс🍀

Общи условия

Активация на акаунт