Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 614
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 315
Скрит текст:
Скрит текст:
Честито! Коя е книгата?
Играта е на Хайнекен
В съобщението не е споменато, като я получа ще споделя коя е книгата от Розали.[/spoiler]
[/quote]Ако е от игрите с въпроси в разделите, там пише за коя книга се участва.
[/quote]

Оказа се тази книга - https://www.ozone.bg/product/k-pop-poveritelno/?gclid=Cj0KCQjwgu … c1iMaAsuiEALw_wcB
Не бях погледната за кой въпрос са ме изгелили.
Итресна изглежда книгата /поне в представянето/.

Скрит текст:
За Розали има ли някакъв "хак" за търсене на всичките им игри на едно място  или си влизате във всеки раздел отделно?  Аз до сега  само в "за дома"  се включвах,  че само там бях виждала игри.
@Малечка90 Аз гледам в секцията последни  коментари във форума, доста от коментарите се оказват свързани с игрите.

# 316
  • София
Благодаря за новата тема!
И аз съм с книга от Розали,както и с книга от ИГ.Началото на този месец започна късметлийски за мен.Спечелих си дрешки,качествена козметика за коса,още една плажна кърпа,гривна и книгите.Днес си взех и продукта за тест на Mixsoon от магазина на Kocos (играта беше във ИГ за нови инфлуенсъри на продуктите на марката ),а сега трябва да мисля и как да го презентирам,за евентуална награда.
Участвам за лап топ в Лидл и чакам да изтеглят колелата,дано вече хора от темата се похвалят 🍀

# 317
  • Елхово
Звънят от Загорка

# 318
На Савекс,вечер ли звънят? Аз нещо не съм чела правила,извинявам се за което..

# 319
Скрит текст:
Имам питане към играешите в Инстаграм - виждали ли сте печеливши в тези игри:
https://www.instagram.com/p/Chb21a4N4k7/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
На Ариана
https://www.instagram.com/p/Cfq7WqXqxfB/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
На морети

https://www.instagram.com/p/ChohGn2Jusm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
За Куинс

Това е от правилата на играта, 7.09. е, а все още няма пост с печелившите. "Печелившите участници ще бъдат обявени с тяхното потребителско име (nickname) от INSTAGRAM профила, с който са участвали в Играта, в пост на Instagram (Инстаграм) профила на Queens – loveforqueens (https://www.instagram.com/loveforqueens/)  на 02.09.2022г. "

*Междудругото не знам дали на вас ви се случва, когато има игра на NIVEA и трябва да се попълнят данните. Ако не съм си влязла в профила, винаги ми изписва неправилни данни. След това данните, които попълвам са си същите, но след като съм влязла ми ги приема. Много странно.... Rolling Eyes

*И аз се записвам с едно участие във SAVEX.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2022, 16:13 от Liyana9

# 320
На савекс пращат смс от 10 до 19:00

# 321
Персил трябваше до днес да обявят, а още не виждам нищо 🤷🏻♀
Само тях чакам и не знам изобщо дали да се надявам с толкова малко награди и вероятно много участници, а Аз само с 1 КБ хахах , както ми е избягал и късмета последно време.. Мръъън 😂

# 322
  • Пловдив
Персил до днес е срока за теглене. Мисля че още 7 дни си даваха за публикуване.
Не съм отбелязала нищо в календара, значи те ще уведомяват

# 323
Скрит текст:
Благодаря за новата тема!
И аз съм с книга от Розали,както и с книга от ИГ.Началото на този месец започна късметлийски за мен.Спечелих си дрешки,качествена козметика за коса,още една плажна кърпа,гривна и книгите.Днес си взех и продукта за тест на Mixsoon от магазина на Kocos (играта беше във ИГ за нови инфлуенсъри на продуктите на марката ),а сега трябва да мисля и как да го презентирам,за евентуална награда.
Участвам за лап топ в Лидл и чакам да изтеглят колелата,дано вече хора от темата се похвалят 🍀

Честито за всички награди до момента, със здраве да си ги ползвате! ☼
Вие какво получихте точно от "Mixsoon" , че ми е интересно? Аз също се бях записала, но тъй като не съм от големите градове и не мога да ги взема от физически магазин. Уж написаха имейл, че ще пишат да уведомят тези от други градове как ще ги получим, но уви няма резултат още...

# 324
  • София
Ето този продукт получих от магазина в София,разписах се в един списък.Всеки получава едно и също,доколкото разбрах от момичето.

# 325
бира Морети са публик. печелившия от играта им в истаграм..и там нищо само дето се разкарах като луда коза да снимам тази бира за почуда на околните Simple Smile
За информ на Гергана няма нужда както се писа да цитираш целия пост може да напишеш само името на потребителя за които се отнася малко е досадно да се четат такива дълги постове.

# 326
Здравейте, дами! Аз не пиша в темата само я следя и ви чета. Получих един код за 15% отстъпка в Хиполенд и бих искала да го споделя. Смятам, че някои от вас биха се зарадвали. Той може да се използва от много хора, не е еднократен. Лека вечер, ви желая! 🌹

# 327

Значи вече би трябвало да са уведомили..

# 328
  • София
Персил, преди първо публикуваха списъци, после се свързваха по телефона с победителите, поне така помня. Сега няма ли да качат списък в страницата на играна, поне в правилата не пише, че ще бъдат публикувани. Много мразя такива игри.

# 329
  • Б
Палмолив и Олейз на Лили Дрогерие къде са обявили печеливште? Гледам, че игрите са свършили вече.

Общи условия

Активация на акаунт