Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 567
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 450
Аз продължавам да не мога да отворя сайта на Морени. Казаха ми, че има технически проблем и ще го отстранят до няколко часа..ама то не останаха много часове.
Ъпдейт: Техническият проблем не беше отстранен до 00:00, т.е до края на играта Simple Smile "Браво" за организацията.

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 08:16 от D3s1

# 451
  • Русе
Вчера взех Феъри от Кауфланд на чудесна цена- бяха опаковани 2 бр по 800мл за 5,69. Иначе и на мен цената ми е височка.

# 452
  • Сф
Аз продължавам да не мога да отворя сайта на Морени. Казаха ми, че има технически проблем и ще го отстранят до няколко часа..ама то не останаха много часове.
така е и на Сушард и ми писаха че е оправен , ама не е. Чакам .

# 453
  • оттам, откъдето започва България
cvete7575, аз не видях да е обявена играта в Кауфланд. Thinking
Взех от верига Булмаг, която бе обявила официално играта.
Дано ми е на късмет.

# 454
  • Русе
D&A , и аз се зачудих,  ама като нямат списък ..вземаме от където ни падне. Аз в Русе плакат никъде не видях.

# 455
Аз също не видях плакат, но в брошурата го пишеше (на стр. 25).

# 456
Аз Фери взех от била 2х450мл. Мисля че беше на 3 и нещо/бр,  ама трябва да си погледна бележката.  Не че си нямам веро вкъщи,  ама исках да си пробвам късмета.

# 457
  • София/Търново
Аз също не видях плакат, но в брошурата го пишеше (на стр. 25).

Не разбрах, какво пише на 25 стр. Виждам цени на перилни препарати и за съдове.

# 458
Горе в десния ъгъл над влажните кърпи е обявена играта на препарат за съдове Феъри.

# 459
  • Сф
Моля някой ако успее да регне бележка на Сушард да каже. Мъча се от не знам кога. Писах им, уж нещо оправили. Сега вече се въвежда във формата, но не я изпраща. Скъсах си нервите! Пак им писах , ни вопъл, ни стон. Направо намразих бонбоните. Може ли да ти тече реклама по национална телевизия,а да не можеш да оправиш един сайт сума ти време ! Сега остана само и печеливши за днес да обявят. Те ли бяха със сбърканата дата в началото на играта? Много, много опорочена игра с не малка покупка. Нещастници!

# 460
Ама те са две различни игри за Кауфланд https://www.spechelinagradi.com/2022/09/specheli-nagradi-fairy-kaufland.html?m=1 и за други обекти
https://www.pg-promo.bg/game/fairy-hdw-v-tt-ot-15082022-do-15092022-g/
Пълна лудост……Ще видим като изтеглят ……Кой от къде е купил!

# 461
  • София, Дружба 2
И аз се опитах да вляза в сайта на Сушърд, но при мен се опитва да зареди екран и не успява да се справи.

# 462
# 463
  • Сф
И аз се опитах да вляза в сайта на Сушърд, но при мен се опитва да зареди екран и не успява да се справи.
пишете им и вие на лично във фейса и където се сетите, барем се съберем и го оправят най- накрая!
Ааа, писаха току що
 Да се надяваме ..

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 10:00 от PureLove

# 464
  • Велико Търново
Преди 5 мин имам смс за ваучер от морени 😊😍

Общи условия

Активация на акаунт