Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 599
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 540
А ще си гледат работата тия от Монделийз,  съвсем ме отказват от каквото и да било. Сега чакам да не ме изтеглят и за шоколад и да приключа с техните активности во веки 🤣

А от ОМВ уж щяха да пращат след 06.09, пък още ми я няма колонката. Ще ги почакам още малко и ще им досаждам.

# 541
Извинявам се, че не съм прочела всички страници от темата. Мрънкам, че още няма кенчета Миринда, двама сме чакащите. Мина повече от месец.

# 542
Извинявам се, че не съм прочела всички страници от темата. Мрънкам, че още няма кенчета Миринда, двама сме чакащите. Мина повече от месец.

Аз спечелих в последното теглене. Наградата я получих миналата седмица.
Пишете им ако искате.

# 543
Аз упорито играх за куфар от Хел, луд на шарено се радва. А от последното теглене спечелих падъл борд. Бях с 50+ точки. Едва прибрахме кашона - дори не съм проверила какъв модел е точно, но тежи 12 кила.

# 544
  • София

Трима сте😁😇

# 545
  • София
Ааа играта с кроасаните ми хареса. В кой магазин е това?
И пак поне интересни награди. Ваучери за книжарница много съм искала да спечеля. Жалко, че малко организатори правят такива игри. Омръзна ми вече от кърпи, колонки и слушалки. Дайте малко книги..
Нестле и Нескуик правят томболи за ваучери за озон.бг
сега е активна до 21.09
оттам ако спечеля си купувам книги досега съм печелила 50+50+20лв
И си размених по 20 лв за Емаг за 20 лв за Озон
от Издателство Хермес във ФБ спечелих ваучер 50 лв купих си 4 книги
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 00:06 от lite16

# 546

Трима сте😁😇

И аз чакам стекче Миринда от инстаграм. Но те се забавиха много с уведомяването и сега сигурно ще се забавят с доставката.

# 547
  • Под Слънцето
Верно ли ви ги няма 6-те кенчета още? Сега погледнах и съм писала на 29.08, че съм ги получила.
Но, честно, едва изпих 1..Не ми хареса  та примъкнах ги на село и почерпих няколко хлапета.
Да не би и те са седят "на чернова" както ме убеждаваше момичето от Интайм днес? Подготвени по списък, но все още неизпратени... От Спиди какво казват?

# 548
Ех, късмет, късмет!
Обичам те като пчелен мед!
Но къде изгуби се, ти?
Играя от сутрин пак до зори.
Месеци няма и следа от теб,
а така нужен си ми като хлеб!

# 549
По казуса Морени...
Скрит текст:
И днес "замазването на очите" продължава...

# 550
Прингълс имат ли актуална игра, да знам да пазя ли една кутия?

# 551
  • Стара Загора
Много неуважително и непрофесионално е писането на "ти" от страна на агенцията.

# 552
  • София
https://potursinejnostta.milka.bg/
и тук играта е активна
Печелившите ще бъдат изтеглени след края на играта.

# 553
  • у нас
https://potursinejnostta.milka.bg/
и тук играта е активна
Печелившите ще бъдат изтеглени след края на играта.
Милка имаха същия проблем и те удължиха срока с 24 часа, които още не са изтекли.

# 554
Супер много ме дразнят с това ,, здравей”, при положение, че хората им пишат на Вие. Алоуу, пич, това са ти клиенти, закупили продукти, за да участват  в томбола, която постоянно бъгва. Сериозно ли? Колкото пъти съм виждала писане до организатори във ФБ, все е било не с учтивата форма. Чувствам се на касата в магазина все едно.

Общи условия

Активация на акаунт