Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 643
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 525
  • София/Търново
Малко е, но съм доволна. С чаша съм от Хел!!! Йей!

# 526
  • Сф
Ето ги сладурите от Монделиз
И "адекватния " отговор

Хаха ха и с Морени са се окали, мерси че споделихте и аз ги зачерквам.

# 527
Вчера не работеше сайта на Милка. Съответно нямаше как да се регне човек. Сигурно са го хакнали, както на Морени и др, за да си наместят наградите 🤣
Иначе ме няма в Лидл, Куинс и в Персил. 😉
Честито на всички спечелили! 🥰

Агенцията е една и съща. Виж, че и формата за регистрация си прилича (визуално).

# 528
# 529
Ааа играта с кроасаните ми хареса. В кой магазин е това?
И пак поне интересни награди. Ваучери за книжарница много съм искала да спечеля. Жалко, че малко организатори правят такива игри. Омръзна ми вече от кърпи, колонки и слушалки. Дайте малко книги..

# 530
  • София, Дружба 2
Жайа и Лили са качили печелившите за миналата седмица. Мен ме няма.

# 531
  • София
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване от сайта на стойност 50 лева.
Това са:

Tony6789
Nassie*
Марджъри

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.09.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на "ShopSector" и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

- три имена
- валиден имейл адрес

Благодарим на всички за участието!

# 532
Милка май ще теглят утре, явно заради бъга и те са отпуснали 1 ден повече , но не са теглили ! А другите първо изтеглиха и след това писаха участвайте още 1 ден 😇😶‍🌫️

Последна редакция: пн, 12 сеп 2022, 17:54 от Станимир Иванов 641942

# 533
И мен ме интересува в кой магазин са кроасаните,  че мъжа яде постоянно?
Намерих си код от Фибела(едно "положително" нещо от изхвърлен не на място боклук) ама това е пълен булш*т с тая глава.  Четох оплаквания в темата,  ама то пък толкова да са го омазали тоя път.. Добре че реших да не се включвам в тази им игра,  миналата нищо не успях да спечеля.

# 534

Шуменско & Кауфланд
https://promo.shumensko.bg - до 30.09.2022г.
( Покупка на бира Шуменско за мин. 5лв. )

Играта е за определени Търговски обекти в страната 🎁

# 535
Станимир,  има ли някъде линк с обектите за Орео? Не виждам на рекламните материали са пише сайт.

# 536
Станимир,  има ли някъде линк с обектите за Орео? Не виждам на рекламните материали са пише сайт.
Няма линк , Монделийз никога не качват и не казват кои са обектите

# 537
# 538
  • В Космоса
Имам мейл, че печеля "Златна роза" от Лили и Голдън Роуз. Възможно ли е това? Тази игра беше юли месец...

# 539
И мен ме няма в Лидл,Куинс и Персил.Но пък се зарадвах на всички ,които се похвалиха днес.Дано и моят късмет се върне ,че напоследък хич го няма.Мрън мрън.

Общи условия

Активация на акаунт