Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 660
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 510
С едно участие сме в лидл и пак нямам късмет. Няма и какво да пазаруваме тия дни,
а пък там обикновено ходим за голям пазар, сега и на брошура нищо не си харесвам.
 И аз си плащам с ваучери/карта,  кой знае какво е разбрал недоразбрал касиера.

Мерилин,  след като не си си маркирала картата и е минало плащане,  съответно е приключена сметката,  естествено че няма как да ти се добавят вече.

# 511
Аааа вие вече след като сте платили си искате точките!Това няма как да стане!Или връщате всички купени неща или се примитявате,че сте забравили да си чекирате картата на Лидъл.

# 512
  • София
Момичета, много се ядосах на Лидъл - пазарувам и питам младежа на касата за точките, плащам с карта и пак питам за точките. Неможело да ми ги добавят защото съм платила с карта. Само в брой ли трябва да се плаща?
Има ли някакъв вариант да си добавя бележката?
Няма проблем плащането с карта. Може да се появят малко по късно. А вие маркирахте ли си картата от приложението?

Ами не, той ми каза, че вече неможе, след като е платено с карта.
Плащането няма нищо общо. Можеш с карта, в брой, с ваучери. Важното е да е маркиран Лидл плюс, а това става преди да се плати. Най-вероятно е имал предвид точно това - платено, няма как да се маркира вече. Другият вариант е да се върне всичко, да върнат парите и да се маркира всичко наново заедно с Лидл плюс, но това означава забавена опашка и недоволни клиенти.

# 513
Явно умишлено си ме подведе, защото го попитах предварително и после се направи на приятно разсеян. Не се разправях само заради дългата опашка.
Както и да е, другия път ще знам и при подобен случай ще върна всичко.

# 514
В Савекс и тази година за номерата с 089 няма шанс.Жалко,участвах първият ден с 3 такива номера и очевадно нямам шанс за награда.В Морени не участвам,но се подразних от отговора .Значи да не останеш с нерегистрирани бележки пуснали играта,а не е важно,че награда няма!В инстаграм на Vezba.bg има игра с награда билет за световното по художествена гимнастика.

# 515
И мен ме няма никъде, мрън ... Имах доста участия в Персил, че им харесвам течния препарат, но уви. В играта на Савекс бележката само за конкретния ден ли участва или за целия период на играта ?

# 516
  • у нас
Вчера не работеше сайта на Милка. Съответно нямаше как да се регне човек. Сигурно са го хакнали, както на Морени и др, за да си наместят наградите 🤣
Иначе ме няма в Лидл, Куинс и в Персил. 😉
Честито на всички спечелили! 🥰

# 517
Liyana9, и от моята награда от швепс още няма ни вест, ни кост. Звънях в КК и ми казаха да пиша на швепс. Писах им, защото срокът за доставка отдавна изтече и все още нямам отговор.

За мой късмет, 2 дни преди крайния срок днес най-после получих комплекта. Супер е, много са се постарали, но за мое малко разичарование ми се падна уиски и сода, а ние така не го пиеееем.... ама ето, повод за гости😁🥳
А вие получихте ли го?

# 518
  • Сф
В Савекс и тази година за номерата с 089 няма шанс.Жалко,участвах първият ден с 3 такива номера и очевадно нямам шанс за награда.В Морени не участвам,но се подразних от отговора .Значи да не останеш с нерегистрирани бележки пуснали играта,а не е важно,че награда няма!
Монделиз какво очакваш. и аз помислих по едно време че ми отговаря Авт. съобщение Много нагли, писаха ми че участвам до края  нищо че заради тегленето днес купих бонбоните ,а заради тях сайта не работеше вчера.
За Савекс забелязах същото. Но след като се включих 🤣 Омекотителя им е отвратителен между другото. Мирише на нищо. Тоя златния.

# 519
Аз проблем тази година със Savex не виждам. Теглят си от всички номера, има :

087 - 18 телефона
088 - 32 телефона
089 - 28 телефона

# 520
  • София, Дружба 2
Liyana9, и от моята награда от швепс още няма ни вест, ни кост. Звънях в КК и ми казаха да пиша на швепс. Писах им, защото срокът за доставка отдавна изтече и все още нямам отговор.

За мой късмет, 2 дни преди крайния срок днес най-после получих комплекта. Супер е, много са се постарали, но за мое малко разичарование ми се падна уиски и сода, а ние така не го пиеееем.... ама ето, повод за гости😁🥳
А вие получихте ли го?
Няма го още. Сутринта звънях в КК и обещаха, че ще проверят и ще ми звъннат. Сигурно нещо яко са о.кали, защото до този момент никой не ми е звъннал и започвам да се ядосвам. Към 16 ч. ще звънна отново. Егати, от 15.07. е.
За Савекс и аз забелязах още миналата година, че 0898 не теглят. До тук съм с две бележки и ще взема да се спра, защото и без това не струват.

# 521
  • Сф
На мен пък 0895 ми малеят като номера. Викам си ,що не писах мм с 0898..Станимир обаче ги е преброил. Може би всичко да е наред..

# 522
И аз имах "забавен " "разговор" с Морени-правят се, че не разбират какво им "говоря"...
Скрит текст:

# 523
Ооо ама и Сушард ли са на Монделийз.... Е не знаех,  загубиха ме за играта.  Мислех да се пробвам, ама тц - бойкот на Монделийз,  щом и те не ме обичат и аз тях не.  И без това развалиха и малкото неща,  които купувахме.

# 524
  • Под Слънцето
Пики, споко. Всички награди на Швепс  са предадени от Локалс  към Интайм / аз на тези им казвам "никога навреме"/. Та тези  не могат да смогнат да обработят пратките. Нещо, което трябваше да получа поне преди 2 седмици седи на "чернова" ме уведомиха одеве, но пък последните награди вече са с номер на товарителница и до ден два  трябва да пристигнат. Ще видим кое кога ще дойде. Аз си следя списъка по датата на оторизация.

Общи условия

Активация на акаунт