Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 569
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 570
https://potursinejnostta.milka.bg/
и тук играта е активна
Печелившите ще бъдат изтеглени след края на играта.
Милка имаха същия проблем и те удължиха срока с 24 часа, които още не са изтекли.
Току-що пробвах да се включа и ми отговори:         
 Играта на Милка приключи на 13.09.2022 г.
Благодарим за проявения интерс и очаквайте скоро нови изненади от нас!

# 571
Милка ще теглят печелившите днес след 14:00ч. Успех на всички 🍀🎁💯

# 572
ох много се вълнувам за тези два шоколада Laughing направо не знам как ще издържа до 2 часа!

# 573
  • Сф
ох много се вълнувам за тези два шоколада Laughing направо не знам как ще издържа до 2 часа!
Ани, ти пък все негативно пишеш. Ще чакаме да се похвалиш , пък дори и с 2 шоколада 😂
Ако те пропуснат и тук, признавам те за нй- големият карък в темата! 😱

# 574
Аз чакам да се похваля като най-големия карък,  да видим дали Милка пак ще ме "уважат"  с едно голямо нищо.  🤣

# 575
1000 броя  Това според мен е гарантирана награда!
И сега,защото го написах няма да ме изтеглят.Joy

# 576
Здравейте,има ли някой спечелил от сок queens ваучер за уча се?Днес ми се обадиха,че ще ми изпратят ваучер.За касовата бележка нищо не казаха,но и не се сещам къде съм я сложила Blush

# 577
Що пък да е песимистично като знам колко стотици лева съм набутала в продукти милка направо треска ме тресе за тази игра Satisfied
Онзи път с шоколада с магнитчето куриера обиколи половината квартал все не уцелваше моя адрес поне 4 пъти ми звъня да пита и разпитва направо накрая ми идеше да му кажа да си го изяде със здраве и да се свърши тази мъка.

# 578
  • Велико Търново
Здравейте,има ли някой спечелил от сок queens ваучер за уча се?Днес ми се обадиха,че ще ми изпратят ваучер.За касовата бележка нищо не казаха,но и не се сещам къде съм я сложила Blush
Куинс май по принцип не искат бележките. Рай за хора, които са регистрирали и случайно са забравили къде са сложили бележките 😉😄

# 579
Не е гаранция, че при 1000 награди ще има за всички. При играта на София Мел - 1400 бр - даже и един пакет брашно нямаше за мен.

# 580
  • София
Не е гаранция, че при 1000 награди ще има за всички. При играта на София Мел - 1400 бр - даже и един пакет брашно нямаше за мен.
Тук единственото хубаво нещо беше, че допускаха само по една регистрация на телефонен номер. Но със сигурност са играли много повече от 1000 човека. Wink

# 581

Ваучера би трябвало да е електронен. На бележката нали се качва снимка при регистрация, не мисля, че ще я искат пак.

# 582
  • Под Слънцето
Някой скоро да се е свързвал с КК на нац. номер или месинджър? Да не би да са в някаква ваканция целият екип?
За 3-ти път си вися на телефона повече от 40 мин..Само чувам,че ме молят да остана на линия и че оценяват моето обаждане.. На месинджър от няколко дни дори не са ми видели питането.. Пукна се гумата на возилото.. Дали се поема от гаранцията? Как да знам като гаранционната карта е в тях ....

# 583
  • Бургас
Темичката носи късмет! Не бях печелила нищо от повече от година  и ето, че кремче от Нивеа
Печелившите https://ext18-bg.nivea.com/22/promo/Winners_NIVEA_NL_Cellular_Expert_Lift.pdf
И една игра в Розали за тези, които казаха, че искат книги https://krasota.rozali.com/poznai-markata/poznai-markata-rokliat … oburts.html 

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 15:04 от vivi.vivi

# 584
Сега погледнах, че на 18 август съм спечелила стек от 6 кенчета Миринда. Дала съм данни на 19, а на 23 са ми отговорили, че срока е до 30 дена за получаване. Доколкото помня, не бяха особено активни в Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт