Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 569
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 585
За Миринда, аз също още чакам кенчетата.
За тетрадките от Victoria's Journals - много съм доволна, поръчах 4 тетрадки, дойдоха 8 и са се съобразили с желанието ми за десена, изпратили са същите като поръчаните. Кориците са дебели и твърди.
Скрит текст:

Пристигнаха ми вчера бутилката от Милка и слушалките от Хайнекен. Бях се уговорила с куриера да ги задържи седмица, защото не съм вкъщи, нямаше проблем, съобрази се човека. Тук Лео мога да ги похваля.
Скрит текст:

В доста игри участвах, но не ме огря. Все още се надявам на Лидл, Сушард, Жадецки, Савекс, Куинс и Нестлето.
Честито на всички за наградите, дано прихвана от късмета ви тоя месец.

# 586
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от Сердика Център.
Това са:

Vanja77
iveto_11
vaflichka

Честито!  Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.09.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com

# 587
В стор.бг пак има промоция подобна на промоцията на фа, но марките на участващите продукти са Гарние, Флормар, Палете и Бейби крема. В зависимост от това на какво завършва поръчката може да се спечелят несесери или гел за лице. Има и игра на Сайъс с три награди при покупка на определена стойност.

Аз снощи направих поръчка на флормар и гарние и би трябвало да ми изпратят подарък и за двете.
Ако някой се интересува може да погледне сайта.
В добавка през август ми изпратиха три кърпи Фа за три поръчки, които направих през месеца. Много съм доволна, кърпите са доста дебелички.

# 588
  • Sofia
Изтеглени са късметлиите, които печелят ваучер за пазаруване на стойност 100 лв. от Сердика Център.
Това са:

Vanja77
iveto_11
vaflichka

Честито!  Tada

Очакваме печелившите да се свържат с нас до 16.09.2022 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com

wow изненада - благодаря много, че сложихте печелившите тук - можеше и да пропусна.

# 589
Бихте ли споделили линка за играта на феари,но не тази от Кауфланд?

# 590
# 591
Издирвам имейл на маркетинговия отдел на Хенкел България, някой може ли да помогне

# 592
  • Под Слънцето
Имам само тел. номер на мк отдела на Хенкел Бг.

Обадих се в Биспоук за тротинетката, че е със спукана гума и питах дали се покрива от гаранцията. Момичето нямаше идея за какво й говоря и каза, че ще върне обаждане.. Което не се случи до края на раб. ден. Гледах си мейла.. тогава Локалс са отговаряли за кампаниите на КК. Утре ще звъня и на тях.

# 593
Имам само тел. номер на мк отдела на Хенкел Бг.

Обадих се в Биспоук за тротинетката, че е със спукана гума и питах дали се покрива от гаранцията. Момичето нямаше идея за какво й говоря и каза, че ще върне обаждане.. Което не се случи до края на раб. ден. Гледах си мейла.. тогава Локалс са отговаряли за кампаниите на КК. Утре ще звъня и на тях.
По принцип наградите от КК наистина си имат гаранция,  но просто не я изпращат на Печелившите,  а си стои при тях. Но ако има би трябвало да разрешат проблема

КК не ми отговарят вече 3 месеца в Messenger , направо ме вбесяват, звънях на националния телефон казаха пак да им пиша , ама никакъв отговор колкото и да им пиша , нямам думи вече за тях

# 594
Мъжа реши да пробва фантата антифриз днес.  Първи опит за регистрация на код-грешка,  втори опит-кодът вече е бил регистриран.  Е да им се и у...  Писах на месенджър,  ама те и предишното ми съобщение изобщо не са прочели.

# 595
Здравейте,има ли някой спечелил от сок queens ваучер за уча се?Днес ми се обадиха,че ще ми изпратят ваучер.За касовата бележка нищо не казаха,но и не се сещам къде съм я сложила Blush
Куинс май по принцип не искат бележките. Рай за хора, които са регистрирали и случайно са забравили къде са сложили бележките 😉😄
Намерих я Grinning

# 596
Топси, спукана гума никога не се покрива от гаранция за каквото и да е превозно средство, освен ако не е доплатено към Каско, и то изрично за гума. Въпреки това нищо не ти пречи да опиташ, но на моята тротинетка ( купена, не спечелена), на която гаранцията си е в мен, не ми важеше като ми се счупи дръжката на спирачката. Пробвай, дано да стане.
Чакам си само хладилната кутия от Sommersby и това май ми е единствената награда за лятото.  А, и една бутилка от HELL, и една от Милка. За Персил повече не мога да се прежаля, предпочитам си бебешките прахове. Успех на всички и честито на спечелилите 🙂

# 597
  • Под Слънцето
Именно, де. Аз просто искам да знам дали този проблем се покрива от гаранцията. Знам, че картата е при тях /които и да са те/ , защото още като отворих кашона с тротинетката, видях , че няма гаранционна карта и им писах.  В четвъртък звънях на нац. тел на КК и слушах запис над 20 мин. Писах в месинджър- никой нищо не е прочел/видял. Днес звънях 3 пъти и слушах същият запис по много минути, докато не падна батерията на  домашния тел.
Дори още не съм го зареждала. После питах тук дали някой се е свързвал/чувал с КК наскоро.. Пък в началото на годината / обикновено през март/ звънят едни лели да питат дали съм доволна от обслужването на клиентската линия на КК..и като стигнем до оценките, ще им пиша 2-ки на всички. Не вярвам да е свързано с жалбите към КЗП, които пращахме по онзи повод, та затва да седя и чакам оператор / първият свободен/ да се свърже с мен. По-скоро са в намален състав вероятно. Важното е да разбера дали спукана гума се покрива от гаранцията и ако си платя тук , във Варна, да ми сменят гумата, дали това би нарушило гаранцията..

# 598
На мен розовата Фанта ми хареса и си купувах доста това лято, но не заради играта. Даже не успях да регистрирам всички кодове, заради проблем с интернета (забравих капачките в друго населено място и така си остана).

# 599
Преди седмица писах на КК в месинджър, че при регистрация на някои черни капачки с надпис cocacola.app ми изписва, че са с изтекъл срок, а други ги приема. Отговора от тях е никакъв. Къде да им пиша на друго място?
Имах плик с нерегистрирани всякакви цветове, събраха ми се като няма нищо интересно в това приложение.
Други имат ли този проблем? Някъде писали ли са, че спират кодовете от черните капачки? Спомням си, че преди да спрат тези с надпис My sparx обявиха предварително.

Последна редакция: вт, 13 сеп 2022, 22:28 от rosicapi

Общи условия

Активация на акаунт