Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 095
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 930
  • Елхово

Costa cafe

# 931
Търся валиден ваучер за Озон на стойност 20 лв. Мога да заменя с ваучер на Емаг.

# 932
  • София
Туко що спечелих комплект за пикник от Мапед. Малкия внук ще се радва.

# 933
Няма ме във Феари с 3 бележки от Кауфланд. Също и колежките не печелят, пак от там са бележките.
Играта на Пез и Фантастико е пълна скръб - на прословутите скреч карти се чете какво пише и всички от тестето, което ми дадоха да избирам бяха "опитай пак". Съответно си тръгнах с 2 такива. Не знам дали пак ще купя, как да знам въобще имат ли печеливши?!? А бях първата купила и трила в нашия магазин.
Пристигна ми кърпата на Фанта вчера - много я харесаха децата, но съм целнала само една.

# 934
  • софия
Няма ме във Феари с 3 бележки от Кауфланд. Също и колежките не печелят, пак от там са бележките.
Играта на Пез и Фантастико е пълна скръб - на прословутите скреч карти се чете какво пише и всички от тестето, което ми дадоха да избирам бяха "опитай пак". Съответно си тръгнах с 2 такива. Не знам дали пак ще купя, как да знам въобще имат ли печеливши?!? А бях първата купила и трила в нашия магазин.
Пристигна ми кърпата на Фанта вчера - много я харесаха децата, но съм целнала само една.

На Пез от три скреч карти, една играчка с бонбони спечелих.

# 935
  • Сливен
Пристигна тениската от Загорка -размера е S.На снимката може да изглежда голяма,но всъщност не е. Grinning

Скрит текст:

# 936
Аз това се чудя дали изобщо сме участвали в  играта на феъри уж са писали ,че всички обекти участват ,но в моите нямаше реклама на играта и като нищо съм си купила веро за година за лично удоволствие.
Вчера имах забавен спор с една страница,която в условията си е обявила ,че фалшиви профили не трябва да не участват в играта.
Но кой печели-потребител с някакъв никнейм и снимка на анимационен герой и заключен профил без постове.
Ми според страница те се свързали с профила и си бил истински човек ..еми да как няма да е истински не се очаква да е анимациония герой от снимката..абе развличам се с някои игри доста Simple Smile

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 09:51 от AniMM

# 937
  • Пловдив
На Zaja виждате ли пълния списък с вторите печеливши?

# 938
  • Русе
Моята бележка беше от случаен магазин, не печеля, но не знам дали заради това или просто липса на късмет Simple Smile

# 939
  • Тук и там
И моята бележка е от случаен, квартален магазин- печеля. Simple Smile

# 940
И на мен Лео Експрес ми достави тениската. Трябваше да се досетя, че щом не ми искаха размер, ще е "универсална" S. Вече ще избягвам игри, които раздават тениски и други безполезни награди.
След играта на Морени, в която една вафла струваше 0,75 лв и не спечелих, в други игри с покупка не играя.

# 941
  • при късмета
На мен тениските са ми много полезни. Или ги ползвам за пижами или за работни, захванали сме голям ремонт на вилата. Лео пращаха предварително на вайбър известие за доставката, нали?

# 942
  • София
От киндер много бавно става одобряването на бележките, вече няколко дни чакам.

Ъпдейт: одобриха ми я сега.

Последна редакция: вт, 20 сеп 2022, 11:10 от Соренда

# 943
  • Сливен
На мен тениските са ми много полезни. Или ги ползвам за пижами или за работни, захванали сме голям ремонт на вилата. Лео пращаха предварително на вайбър известие за доставката, нали?

Да. И след най-много 30-40 минути са на адрес. Поне при мен. 😁

# 944
ма ко, първо получих съобщение по Вайбър и буквално след минути звънна куриера.
Тениската ми е безполезна, защото не мога да се пъхна в нея. Можеха да питат за размер като други, но гледат просто да метнат едни тениски и да имитират дейност. Сигурно е същата рекламна агенция, която раздаде наградите от Пиринско.

Общи условия

Активация на акаунт