Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 990
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 185

Мисля, че е от всеки вид по 3. Горе на самата картинка не пише ли брой? Ако са 3 вида шоколади, обикновено пише "макс. 9 броя".
никъде не пише брой, но и аз така го разбирам. ДО три броя ОТ вид. Абе ще се яде шоколад 😀

# 1 186
  • Sofia
И аз неделно съм с ваучер за 100 лева от Савекс!!!

Честито!
Въпрос - бележката същия ден ли е регистрирана?

# 1 187
Много се смях със статията на Флагман. Друго си е да си прокурор Joy

С 5 бележки в Монстър и не печеля, за съжаление.
Аз съм с 12 бележки....детето много искаше и купуваше...ще трябва да го разочаровам.

# 1 188
  • София
От юск още не са качили победителите от 23, 24 и днес. Не, че се съмнявам...... ама да-съмнявам се. Колко пъти го въртях това колело..... и нищо. Не че ми е притрябвал ваучер де, ама за спорта Joy

# 1 189
  • оттам, откъдето започва България
Учудващо, шоколадите на Милка се получават и в събота.
Бъдете готови! Simple Smile

# 1 190
Може ли линк към играта на Монстер ако не е свършила. Тази с латинската азбука с награди 10лв за Озон.

# 1 191
Може ли линк към играта на Монстер ако не е свършила. Тази с латинската азбука с награди 10лв за Озон.

Тя е на напитките Tiger и е до днес https://tigerpower.bg/dontigracio

# 1 192

Тя е на напитките Tiger и е до днес https://tigerpower.bg/dontigracio

Благодаря. Подвела съм се нещо и купих монстър. 😂😂

# 1 193
При някой работи ли приложението на Tesserum?Не го бях отваряла отдавна,че изобщо не даваше да се впиша,сега е вписано ,но не показва нищо по списъците.

# 1 194
Не работи.

# 1 195
При някой работи ли приложението на Tesserum?Не го бях отваряла отдавна,че изобщо не даваше да се впиша,сега е вписано ,но не показва нищо по списъците.

Не, не работи за неопределен срок. Уж до края на септември обещаха да го пуснат.
Уж и до 15.09 щяха да пуснат по Еконт наградите - аз нищо не съм получила.
Кой знае, сигурно са му хлопнали кепенците като на онова другото Мимириум...

# 1 196
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Някой назад питаше за бележката на Савекс...С две съм.Едната е регистрирана преди десетина дни ,а другата май беше сега от сряда.Не помня точно, но не е днес.

# 1 197
От юск още не са качили победителите от 23, 24 и днес. Не, че се съмнявам...... ама да-съмнявам се. Колко пъти го въртях това колело..... и нищо. Не че ми е притрябвал ваучер де, ама за спорта Joy
всеки път края на седмицата обявяват чак в понеделник,  поне по мои наблюдения.  Аз съм ги отсвирила вече тях.

# 1 198
Поне в 20 фейсбук игри играх - нищо от никъде Sad не е честно

# 1 199
Здравейте,на 2.09 ми писаха от швепс,че до 30 дни ще ми изпратят наградата.Още не съм получила нищо,писах им имейл,но не отговарят.Има ли и други,които не са получили наградата си още?

Общи условия

Активация на акаунт