Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 024
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 155
Някаква игра с капсули за миялна ?

Кауфланд и Fairy:
Купи продукт на Fairy на минимална стойност 7,50 лв. от магазините на Kaufland
Изпрати номера на касовата бележка като SMS на телефон 108003  - до 2-ри октомври

# 1 156
  • София, Дружба 2
Спечелих кафеварката от Коста кафе! Party Time

# 1 157
Падна МИ СЕ от колелото на Метро 11% отстъпка от хотелите на Шарлопов, ако някой ходи по тези хотели и скоро ще ходи да ми пише на лично да дам кода. Отстъпката е до 31.12.2022

# 1 158
  • София
Гледам, че днес са излезнали новите печеливши от играта на Кола и Фантастико и съм 😳. Кланът направо е абониран за всички награди в игри на Фантастико

# 1 159
Аз за миналата седмица писах, но сега е още по-зле. Как го правят? Едва ли изкупуват колата на ФФ. Или купуват и връщат по 100 пъти. Затова и не повторих покупка за тази игра, те и в последното теглене ще съберат наградите 🙊😱

# 1 160
Аз също съм в недоумение как го правят?

# 1 161
  • Sofia
Как се прави -лесно.Хитри касиерки си събират невзети бележки от клиенти и регистрират родата...

# 1 162
Благодаря на Carolina28  Успях да използвам ваучера от Orange Center 💥

# 1 163
За Пловдив.За деца от 5-8 години.Като гледам това е национална кампания,така че може да намерите безплатна процедура и по другите градове. https://dente.bg/promo/?utm_source=facebook&utm_medium=ppc&a … FqvPNTbV7y7sCmTRs

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 18:01 от Alize1234

# 1 164
  • София, Дружба 2
Аз ходих до фантастико за КК и точно на щанда с колата погледнах дали са изтеглили печеливши. Като видях имената на печелившите   и ходих и си купих една кола от кварталното магазинче. Иначе щях да взима 2 бутилки от по 2 литра от фантастико заради играта. Ето такъв ефект постигат и КК и Фантастико като дават награди само на една рода. Интересно ми е как доставят наградите, сигурно направо цялата партида награди отиват на един адрес, дори не сменят имената на етикетите. Така им е по-лесно. В игри на фантастико повече мисля да не участвам..... И в предната игра на фантастико и КК пак беше пак така. Ами да чакат родата да им прави оборот. Simple Smile Голям резил!

# 1 165
В кварталния магазин има игра на Монстър. За всяко закупено кенче - скреч карта. Има раница и тъп стикер. Раздадох 2 стикера на децата из квартала. 🤣🤣🤣🤣🤣

# 1 166
  • София
Ха, печеля топка от Кола във Фантастико. То и затова се включих, че децата много ритат. Благодаря, че ме подсетихте да проверя. Даже не бях обърнала внимание, че са седмични тегления.
Колко капачки гръмнах в приложението за топка, а тя откъде изскочи 🤣

# 1 167
Много се смях със статията на Флагман. Друго си е да си прокурор Joy

С 5 бележки в Монстър и не печеля, за съжаление.

# 1 168
Много се смях със статията на Флагман. Друго си е да си прокурор Joy

С 5 бележки в Монстър и не печеля, за съжаление.

Ама аз не ги виждам качени?

# 1 169
Няма ги качени на Монстър, но нали съфорумци  се похвалиха, че имат имейли. След като нямам имейл, значи явно не съм изтеглена.

Общи условия

Активация на акаунт