Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 111 455
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 140
Може ли линк за печелившите на Лидл и Монстер?
Подарявам 5000 MB на Йеттел

Няма ги обявени още, пише, че до 3 дни след изтеглянето ще ги обявят в сайта. Може би първо им пращат имейли.

И аз нямам от Феъри още имейл за продуктовия пакет, ама не ми е спешен и без това исках някоя от големите награди и им се "сърдя" Simple Smile

# 1 141
  • Пловдив
Здравейте, от Монстър и Лидл са изтеглили печеливши, имам мейл, че печеля колонка. Прочетох, че няколко човека чакаха тегленето, така че проверете си мейлите.

От кога е мейла,ако не е тайна? Аз така се надявах.... 😭
От днес 17:56 часа. Прегледах си пощата сега късно вечерта и видях мейла, проверих за публикувани печеливши в сайта на играта, но не видях да са качени, сигурно първо ще валидират касовите бонове. В мейла пише, да се изпрати снимка на печелившия бон.

# 1 142
Здравейте, от Монстър и Лидл са изтеглили печеливши, имам мейл, че печеля колонка. Прочетох, че няколко човека чакаха тегленето, така че проверете си мейлите.

От кога е мейла,ако не е тайна? Аз така се надявах.... 😭
От днес 17:56 часа. Прегледах си пощата сега късно вечерта и видях мейла, проверих за публикувани печеливши в сайта на играта, но не видях да са качени, сигурно първо ще валидират касовите бонове. В мейла пише, да се изпрати снимка на печелившия бон.

Честито тогава! Чакам тегленето от ден 1! Ще продължа да се надявам. Може пък да ме изненадат в Понеделник! 😁😁😁😭

# 1 143

Подарявам 5000 MB на Йеттел
Ако не си ги подарила, може ли за мен

# 1 144
Писала съм на организаторите на Ziaja да проверят в НАП касовите бележки. OFFICE@IVBCOSMETICS.COM
Нашата познайница Диана Славова с фалшивите бележки е с 2 награди, майка й също е там.
Телефонът на Диана е 0223 накрая (справка обявите й в ОЛХ).
Нека който пожелае също да пише на организаторите. Мисля че когато повече хора пишат ще имаме успех.
Омръзна ми от тая. Във всички игри печели и препродава наградите.

# 1 145
  • София, Дружба 2
Anamiya, честито! Simple Smile
Shu34, ние ще чакаме до понеделник. Simple Smile И аз нямам мейл от монстър.

# 1 146
Ако ще е полезно за някой.

# 1 147
  • Пловдив
Благодаря Shu34 и Picky. Наистина е вярно това, че когато не очакваш и с една бележка печелиш. Във Фейри бях с 3 или 4 бележки и ме няма дори за моп, в Милка с 1000 шоколада пак ме нямаше, за Лидл се надявам много, но шансът е малък. С тениска от Загорка съм, но Загорка ни е и любимата бира, а и от Инстаграм имам спечелен сет рекламни  неща от Дайкин /децата се зарадваха много/ и благодаря на Емли, че ме тагна, за да разбера, че съм спечелила. Иии това е, надявам се да успея да се включа в някоя от текущите игри. Успех на всички Simple Smile

# 1 148
  • София
Вчера спечелих 100 лв от Савекс! 🎉🎉🎉

А днес ми донесоха бутилката от Милка. ❤️

# 1 149
Писала съм на организаторите на Ziaja да проверят в НАП касовите бележки. OFFICE@IVBCOSMETICS.COM
Нашата познайница Диана Славова с фалшивите бележки е с 2 награди, майка й също е там.
Телефонът на Диана е 0223 накрая (справка обявите й в ОЛХ).
Нека който пожелае също да пише на организаторите. Мисля че когато повече хора пишат ще имаме успех.
Омръзна ми от тая. Във всички игри печели и препродава наградите.
Много добре сте направили и на мен ми направи впечатление че няколко човека са с по две награди и едва ли  имат заслуги

# 1 150
Може ли линк към Диана Славова  в олх да видим каво продава...

# 1 151
Жилет и Лили- Вчера в 7:58 съм получила имейл за данни за доставка на наградата!
Орео- Аз спечелих чаша!Но играта се задържа точно 10 дена в нашия магазин.Наградите явно бяха малко,макар че пише от 1-30 свптември!
От Феари нямам имейл за мопа!

Последна редакция: сб, 24 сеп 2022, 10:09 от Alize1234

# 1 152
  • София
От Фейри някой получи ли мейл или обаждане? Защото не знам дали съм аз.

# 1 153
# 1 154
Ваучера за Orange не става , имам и един за Spotify който не става , пиша им не отговарят с месеци , звъня им казват ми да очаквам отговор , пълни идиоти

Включвам се след толкова време да ти отговоря. Smile

Ваучера за Ориндж се вкарва в количката накрая след като си въвел адрес и идва ред на плащане. Това го разбрах след като си поиграх цяла вечер да поръчвам. Smile
Скрит текст:

За Спотифай - трябва да си влезеш от хром в спотифай и от там в профил и вляво излиза лента, където най-отдолу на Redeem се вкарва кода . Wink
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт