Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 110 128
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София, Дружба 2
И моите шоколади от Милка пристигнаха днес. Точно в 7 дневен срок. Браво на Милка! Simple Smile

# 1 126
  • София
Интересно ми е кои са обектите за София. Писах им ще видим дали ще отговорят.
Мисля, че Станимир беше спечелил чаша, за която искрено завидях Simple Smile Моля да споделите обектите, в случай че Ви отговорят.

# 1 127
Интересно ми е кои са обектите за София. Писах им ще видим дали ще отговорят.
Мисля, че Станимир беше спечелил чаша, за която искрено завидях Simple Smile Моля да споделите обектите, в случай че Ви отговорят.
Ще споделя, ако ми отговорят.

# 1 128
Печеливши от второ теглене на Ziaja - във фейсбук са ги написали с пълните имена, тази Диана Славова не беше ли дето фалшифицира бележки на ракия Имане, кой знае колко игри печели с такива подправени бележки.

https://ziaja-igra.bg/winners

# 1 129
Да -точно тя,гледам че й майката Дочка е спечелила.

# 1 130
  • София, Дружба 2
Ужас, какво не е наред с жая. То бива, бива, ама оставам с чувството, че там наистина всички награди отиват на едно място или повтарят списъка с печеливши. Никога повече няма да купя техен продукт.

# 1 131
Има нещо сбъркано в публикуваните печеливши от второто теглене на Ziaja. Освен, че са дублирани повечето имена, на брой са 30, а е обявено, че трябва да са 15 души.
Толкова ли е трудно, да си огледат списъците преди да ги публикуват?!

# 1 132
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Е тая има и по 2 награди даже,пък за мен ни една.

# 1 133
  • Пловдив
Здравейте, от Монстър и Лидл са изтеглили печеливши, имам мейл, че печеля колонка. Прочетох, че няколко човека чакаха тегленето, така че проверете си мейлите.

# 1 134
Здравейте, имаше някой спечелил от Жилет и Лили. Да попитам след като изпратихте снимка на касовата бележка върнаха ли ви мейл да поискат адрес за доставка на наградата?
Отговорих със снимка и до там.

# 1 135
Честито на всички момичета!
Мен ме изтеглиха в супер яка томбола- за детска градина в София. Яд ме беше, че сме три поколения от столицата и с голямото дете нямаше места, сега с малкото , но извадих късмет
Жилет сама снимка ня касови бон пратих и предполагам след проверки ще искат адреси

# 1 136
Здравейте, от Монстър и Лидл са изтеглили печеливши, имам мейл, че печеля колонка. Прочетох, че няколко човека чакаха тегленето, така че проверете си мейлите.

От кога е мейла,ако не е тайна? Аз така се надявах.... 😭

# 1 137
И аз пратих снимка на касовия бон,но не получих  потвърждение,че съм потвърдила участие.

# 1 138
Може ли линк за печелившите на Лидл и Монстер?
Подарявам 5000 MB на Йеттел
Подарени

Последна редакция: пт, 23 сеп 2022, 22:51 от Ioana87

# 1 139
От играта на Феъри печеля продуктов пакет / от общо 100/, но нямам имейл - някой получил ли е вече такъв, освен за големите награди?

Общи условия

Активация на акаунт