Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 975
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 275
Аз пък печеля от Инстаграм и Метро 😂😂😂 Изненада, втора награда за месеца от омрАзното ми приложение, дано и пристигнат 😂😂

# 1 276
От толкова игри напоследък, единствено Сушард и Савекс са интересни за мен. Но пък нямам никакъв успех в тях. Чета ви за Инстаграм. Направих си нов профил, след като ми откраднаха стария, не съм особено активна, но и там нищо не се случва. За ФБ пък да не говорим, едни и същи имена се въртят, както и в игрите с покупка. Явно си е късмет, нали?

# 1 277
Една игра от Unikredit bulbank и Visa
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankovi- … lno-izzhivyavane/
Във фейсбук почти не участвам в игри.То направо ми е смешно като прочета награда чаша и сложили срок на играта един месец.Рядко попадам на наистина смислени игри и награди.Коментирах Серената,защото всеки път като им сложа коментар на някоя игра и те ме теглят 🤣 .Специално за раницата си казах,че няма да участвам и някой друг да спечели!(Имам две награди от тях)
Този месец е доста сполучлив за мен!Имам доста и желани награди,което е най-важното.Спомням си първата ми награда от преди 10 години.(Соларно зарядно – Ginkgo)Купих си дограма и трябваше да се регистрира кода от нея!Тогава не участвах в нищо и беше голяма изненада.Вие помните ли първата си награда?

Последна редакция: пн, 26 сеп 2022, 23:35 от Alize1234

# 1 278
Една игра от Unikredit bulbank и Visa
https://www.unicreditbulbank.bg/bg/individualni-klienti/bankovi- … lno-izzhivyavane/
Във фейсбук почти не участвам в игри.То направо ми е смешно като прочета награда чаша и сложили срок на играта един месец.Рядко попадам на наистина смислени игри и награди.Коментирах Серената,защото всеки път като им сложа коментар на някоя игра и те ме теглят 🤣 .Специално за раницата си казах,че няма да участвам и някой друг да спечели!(Имам две награди от тях)
Този месец е доста сполучлив за мен!Имам доста и желани награди,което е най-важното.Спомням си първата ми награда от преди 10 години.(Соларно зарядно – Ginkgo)Купих си дограма и трябваше да се регистрира кода от нея!Тогава не участвах в нищо и беше голяма изненада.Вие помните ли първата си награда?

Моята първа награда беше от фейсбук - Куинс 2 броя чаши.

# 1 279
  • Пловдив
Моята първа награда беше един дървен свещник Joy Изобщо не помня къде и за какво участвах, но '92 нямаше толкова интензивни рекламни кампании Blush

# 1 280
Моята първа награда беше говорещия бобър от Star snaks през 2012. Още го пазя и още говори 🤣 ииии с кашкавал, ооо с пица 🤣

# 1 281
  • София/Търново
Моята първа награда беше говорещия бобър от Star snaks през 2012. Още го пазя и още говори 🤣 ииии с кашкавал, ооо с пица 🤣

И с кашкавал... Невероятно!

# 1 282
Моята беше фотоапарат. Била съм на 10-тина години и Чипикао имаха игра,ядеш кроасани като ненормален,събираш животни на една карта и я изпращаш. После се теглят печеливши. Няма да забравя. Дойде по пощата. 🤣

# 1 283
Моята първа награда беше билет за Хепи Ленд от игра със сокчета. Където още се събираха опаковки и се пускаха по пощата. Ех спомени, спомени.

# 1 284
Моите първи награди бяха надуваема лодка от Nestle lion , тъкмо се бях върнала от морето и шефа пак ме пусна в отпуска за два три дни да я тествам  и раница на Gabol. 2013 год.

# 1 285
Първата ми награда е Тениска от Pepsi 😄

# 1 286
  • Б
 Последните печелившите на Жатески хус утре ли ще ги теглят?  Вече на играта пише,  че е  приключила.

# 1 287
# 1 288
Аз съм участвала в игри на списание Мики маус, преди да стана на 10 години, имам няколко награди от там - класьор с корица Дисни, оцветителна книжка, тетрадка Дисни, още подобни дреболии. Сигурно някое от тези неща е първата ми награда от игра.

# 1 289
Моята първа награда беше от игра във ФБ на Ремингтън. Бях бременна с голямата ми дъщеря, значи е било преди 9г. Още си го ползвам. Много хубав сешоар!

Общи условия

Активация на акаунт