Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 126 - септември 2022)

• 109 934
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 1 410
90 процента от отговорите са ясни, без идиомите и са от обща култура, не се излагайте😉 Не, че не си ги проверих и аз🤣

# 1 411
Без Гугъл нямаше начин да знам по колко официални езика имат някои европейски държави, нито какво е Ahoj. Моята обща култура не включва това.

# 1 412
За Брекзит направо изключих.
Кипър не е.Доколкото знам от обща култура,там са главно турски и гръцки.
Явно наистина са Малта и Ирландия

# 1 413
Аз пък ето тук не съм много сигурна:
14.  Какво означава датският идиоматичен израз „Han/hun er ikke tabt bag en vogn“, който се превежда буквално като „Той/тя не е изгубен(а) зад количката“?
 Той/тя не е толкова бавен/бавна, колкото количката
 Той/тя няма да остане незабелязан(а)
 Той/тя не е толкова глупав(а)
 Той/тя е добре познат(а) в обществото

Останалите идиоматични изрази се подразбират, но тук нещо ми убягва.

# 1 414
Без Гугъл нямаше начин да знам по колко официални езика имат някои европейски държави, нито какво е Ahoj. Моята обща култура не включва това.

По метода на изключването можеше, а за ахой, гледали сме Арабела по соца🤣

# 1 415
  • sofia
Не съм чела правилата на този куиз, но само тези, които 100 процента са отговорили вярно ли участват в тегленето за наградите?

# 1 416
Да, ако се окаже, че няма такива, ще участват само тези с най-много верни отговори.

# 1 417
  • Сф
1 час попълвах, честно. Накрая нещо се оплетох май. Simple Smile Но беше забавно!

# 1 418
Не давайте наготово отговорите на тези, дето само дебнат за игри в темата и докладват коментари. Нека и те малко се изпотят.

# 1 419

Някой от форума ще се познае ли?

# 1 420
  • София, Дружба 2
Не мога да повярвам, но и моята награда от швепс пристигна днес. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 421
На такова подобно тестче играхме май и миналата година, не помня да видях печеливши, но пък пак ще играя.
И аз чакам кутия, дано дойде тези дни.
Надявам се Лео да ми изпрати наистина раницата, за която играх. Чакам и от Куинс дървената капачка, но нещо много се забвиха
🍀🍀🍀

# 1 422
Може ли линк за тази игра/куиз ? Пропуснала съм я и не мога да намеря пост в темата

# 1 423
Не давайте наготово отговорите на тези, дето само дебнат за игри в темата и докладват коментари. Нека и те малко се изпотят.
Права си, махнах го. Исках да помогна и не се замислих за това. Head Band

# 1 424
Имаше го и миналата година куиза,  да.  Аз пък нищо не съм гледала в гугъл,  каквото знам и съм налучкала,  това ще ми е късмета.  То пък да си губя 1ч датърся отговори в гугъл,  за ЕВЕНТУАЛНО якаква награда...

Общи условия

Активация на акаунт