Много интересен е и този трейлър .Има мистичност и в него и в постерите ,все едно се подготвяме за Хелуин филм или серриал ,но не от онези страшните ,а такъв от който ще ни се покаже интересна и мистична история.Или пък за средновековна история в която има и принцеса и чудовище което в последствие ще стане може би принц ,а действието ще се развива в сумрачни подземия и красиви дворци с чудесен изглед.
Героинята на Седеф Авджъ(между другото много ми харесва как изглежда на кадрите от трейлъра и на постера)не мога да разбера каква ще го играе-любима ли ще е на Тамер ,съпруга ,приятелка ,но май няма да е сестра

Другата Елчин е сестрата и тук я виждам в нова светлина и ми харесва .В предишните два сериала все беше една такава веселка ,на моменти глуповата и леко инфантилна девойка докато тук е пораснала и прави драматичен образ.А Елчин и Енгин за тях изобщо няма какво да говоря ,те са супер от където и да ги погледнеш-красиви,талантливи и много добре изглеждащи един до друг.

И от предстоящия епизод на "Алп Арслан".

Баръш ми харесва като родител. Това е най- смислената и истинска роля.

бях се настроила да гледам Чоп Адам тази седмица ,но ще е следващата. :cry Еми какво да се прави ще чакаме още една седмица.