Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти - настоящи и минали - тема 82

• 78 756
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
🆕🔥웃🆕🔥웃🆕🔥웃
Фрагман за 3-ти епизод на сериала "Çöp Adam"웃
https://youtu.be/Ul8Fr3kk0Jk
웃ПРЕВОД :
 БЕРИН:-Тамер!?
СЪСЕДИ НА ПЕРИ:- Здравейте,как е госпожа Пери?
БЕРИН:-Тамер е страхотен партньор в живота.Отличен баща.
СЕСТРАТА НА БЕРИН-Аз ти казвам,проследи съпруга си!
ПЕРИ:-Манияк(Луд)!Пусни ме...!
ТАМЕР:-Ти не умееш да четеш между редовете,знаеш ли?
БЕРИН:-Коя е Пери?
СЕКО:-Има ли някой друг в живота ти?
ПЕРИ:-Е-e...!Хайде, нали това искаше, защо стоиш така ?  
Гола съм!Вземи...!

🧡🖤

🧡🖤

🤍🖤웃🤍🖤

🆕От Елчин в Инстаграм 🧡💥

🆕🔥웃🧡🤍
Стори от Елчин, кани ни да
гледаме тази вечер
 "ÇÖP ADAM "웃   по "STAR TV " от
20:00 часа турско време
(19:00 часа българско време).
В Турция са с един час напред!

🧡🥲웃🤍

🧡웃🖤

💜💫웃💜

💜💫웃💟

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 16:31 от Albena Goranova 606011

# 136
🆕🔥웃🆕🔥웃🆕🔥웃
2-ри ФРАГМАН за 3-ти епизод на сериала "Çöp Adam"웃
https://youtu.be/A9nN5sNVDtE
웃ПРЕВОД:
ПЕРИ:-Това което ще кажа, може да е много странно,но аз не те чувствам като непознат(чужд).
ТАМЕР:-Правя такива беззаконни, неправилни, маниакални(луди) неща.
ТАМЕР:-Ще ме скриеш ли?
СЕКО:-Ще го пазя докато умра.
ТАМЕР:-Косата ти е толкова красива.
ПЕРИ:- Ти,наистина имаш нужда от помощ.
БЕРИН:-Коя е Пери?
СЕКО:-Не знам!
ПЕРИ:-Ти каза Берин?Любима(гадже) ли ти е или жена?
ПЕРИ:- Не те ли е страх теб, да не загубиш тези които обичаш?
ТАМЕР:-Винаги съм си поставял за цел да побеждавам!
БЕРИН:-Къде?
ТАМЕР:-Имам работа.
БЕРИН:-Каква е тази работа по-важна от дъщеря ти?
ТАМЕР:-Нищо не е по важно от дъщеря ми,Берин!
ПЕРИ:-Кариера,щастлив брак, всичко е красиво, нали?
ПЕРИ:-Глупак,глупак...!
ТАМЕР:-Мерием, какво стана?
МЕРИЕМ:-Тя падна по стълбите...!
ТАМЕР:-Дамла!
ТАМЕР:-Поверявам ти ги на теб!
БЕРИН:-Тамер,каква важна работа има,че ни оставя тук и си тръгва?
ПЕРИ:-Ти...!

🧡💫

🔥🧡💫

Снимка от Елчин в Инстаграм
Написала е:
"Скъпа Луси"❤️🔥💥🧡

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 19:05 от Albena Goranova 606011

# 137
Албена  мерси за преводите и снимките от "Чоп Адам"Flowers Hibiscus

Снимки от новия епизод на "Алп Арслан".

Малко красота и от Бурджу.

# 138
🆕🔥💥🧡🧡🧡💫🔥
ПРЕВОД НА 2-РИ ЕПИЗОД НА СЕРИАЛА  "Çöp Adam"웃
БЛАГОДАРЯ НА ПРЕВОДАЧИТЕ!
https://player.askim-bg.com/f/hTnNmT59PhZV
https://dood.re/d/tdjgu8j6h9wq
🆕🔥💥🧡🧡🧡💫🔥
От Елчин в Инстаграм
Направила си е аватари,много модерни напоследък✨

🔥💥🔥

🔥🧡🔥

💫💫💫💫💫💫💫💫
От Феновете🌟🌟🌟

💫💫💫

💫💫💫

💫💫💫

Последна редакция: нд, 11 дек 2022, 00:24 от Albena Goranova 606011

# 139
Елчин отново с светъл цвят на косата.  Отива й.

# 140
Реших се най - после да започна да го гледам. Странен сериал, нетипичен за мен. Да отвлечеш момиче в нощите, защото си се вманиячил по непознатата мистериозна дама е меко казано странна и импулсивна реакция и действие от страна на Тамер .Това не е като крадене на булката, защото е традиция, а дефакто е престъпление  с наименованието отличане.А той дори е и главния персонаж в историята, който трябва да е добър и се очаква от него да е такъв без да кривне от пътя и с добри намерение да защитава и осигури стойностен и спокоен живот на семейството си докато живее заедно с миналото си.  А Тамер не само е кривнал от пътя, но и има грешна представа и мислене за собственост, но не на власт, а със сила, но и грижовност към нея.Странна комбинация , нали ? С действията си по нищо не се различава от родителите си и по специално от майка си . Той е живял така и оковите са били част от живота му или по-точно на сестра му, мога да разбера гледайки  действието в историята му, че е имал тежко детство, но не и сега, защото Тамер прави същото години по - късно с непозната за него жена и точно това лично аз не мога да разбера защо го прави? Защо пресъздава по някакъв начин събитията от миналото като ги проектира сега ? Кара ме да се питам какво не му достига - богат е и има семейство ? На дали има логично обяснение, с което да обясни действията си ? Когато жена му и сестра му разберат и му зададат този въпрос защо го прави той не мисля че ще даде логичен отговор  освен може би имах нужда. Нужда от какво? Да изцери травмите от детството си, да забрави начина по който родителите му са оковавали сестра му и са ги изоставили,  дори Мерием не би разбрала брат си особено след като тя самата има белези от оковите от детството си или защото му напомня на картината в кабинета му, че момичето прилича на тази жена . А за родителите му не знам дали биха разбрали  може би да за да разберат какви травми са нанесли те върху съзнанието на сина им, които сега друга ще изпита. Дори Секо не разбира действията на Тамер отностно съвместното съжителство с родителите му, та надали ще разбере какви ги върши с Пери оковавайки я като робиня, независимо че Секо и Тамер  са приятели от детството и знае неговите травми причинени от родителите му. Вместо като човек на първо място и след това като мъж, съпруг и баща да помогне, да постъпи правилно и както е редно да я закара до най - близката болница или хотел и нея оставя в такова състояние на улицата, той я отвлича дори нея познава. И как никой на улицата не забеляза отвличане или съмнителното му поведение ?Нормално е Пери в началото да го мисли за луд сякаш избягал от лудницата  или психиятрията от начина по който се държи . Пери иска да избяга от един луд и вманиачен тип  и това е нормално в нейните очи и действията му той за нея е похитител, а тя похищена жена от която той се е възползвал  от пияното и  състояние .Пери има свои проблеми  видя пред себе си немислимо предателство в лицето на съпруга си и сестра си . Доверието и беше  накърнено от най - близките и е живяла измамен илюзионен живот в който тя е била излъгана и доверчива и мисли за болната си сестра без да си отдели право да се забавлява като човек .В момента в който ще се примири с ролята на отвлечена си мисля че ще е момента в който ще се влюби па макар и по нетипичен начин да започне връзката им. В момента в който се примири че е отвлечена от непознат луд е и момента в който тя ще си мисли че е наказание за нейната доверчивост как не се досетила и не е разбрала за отношенията на съпруга си със сестра и. Пери в лабиринта за неопределен момент от време ще остане със мислите си, ще осъзнае истината, която не е виждала, не е разбрала, дори не се е досетила. Сама със себе си, но и той около нея.

Как може родителите на Тамер да постъпят така с децата си и да окове майка му сестра му само и само да не шава, да не прави бели и да не доближава печката ? И както казва Мерием  "Може ли човек да сложи верига на дете , за да не обърне печката ? " а аз сега питам може човек да наследи манталитета на родителите си и да повтори стъпките им па макар и след години с някаква си жена ? Каква би му била целта , защото Тамер първо действа и после мисли за направеното в случая похищение. Коя нормална майка ще остави две малки деца при включена печка и то без надзор от възрастен до тях ? Мерием е искала да достигне хляба, защото е била гладна, а за родителите тя е виновна, че е искала да яде по мои думи. Вдигането на хляба на високо според мен означава, че родителите им са скръндзи сякаш хляба не могат да го делят с децата си , а трябва да остане за тях , особено за Бюлент като глава на семейството, тоест хляба е по важен от децата им. Единия отишъл да търси работа, а другия отива на работа, защото така трябвало и в крайна сметка Мерием преобърна печката и пожара се разгори, та това е немарливост от страна на Бюлент и Айсел  и ако социалните бяха там след пожара в който са оставили две невръстни деца то автоматично биха им отнели попечителството от немарливост. После Бюлент съветва жена си да изостави децата в сиропиталище, защото не могат да се грижат за тях, да ги превъзпитат и за безопасността им. Възпитанието и безопасността трябва да идват от родителите, а те не са в безопасност при тях щом ги остават сами с запалена печка. Оковите не са подход на безопастност. На жената и се четеше в очите и в реакцията и че не искаше да изостави децата си , но и нея не оправдавам за действията и, но глупаво послуша мъжа си и сега си сърбат попарата ,а Тамер и Мерием  не искат да общуват с тях и да им простят и това е нормално. Според мен родителите трябва да поискат прошка от децата си, че са ги изоставили. Ами ако беше станало късно двамата щяха да останат не само без покрив, но и без деца , дори щяха да са още по виновни пред себе си и съседите. Ако родителите работят, а децата са много малки то или единия трябва да остане у дома или примерно да извикат съседка да се грижи за децата им и това би било по логично и без запалителен инидент. Начина по който се държаха с действията си и мисленето си в миналото, а сега сякаш са забравили това минало и гледат напред все едно нищо не е било, а всъщност много добре знаят че са виновни не говори много добре за тях като родители. Родителите според мен не заслужават нов дом и то имение с прислуга, а да си останат в сегашния дом и без това Тамер им плаща от човещина наема, храната и лекарствата.Те все едно са забравили миналото и очакват децата им да им говорят и да ги прегърнат сякаш нищо не се е случило навремето и всичко е ОК , да ама не травмите от детството остават, белезите също.
За това според мен и е нелогично и аз не мога да разбера за втори път мисленето на Тамер да им купи по луксозен живот и да им осигури повече от всичко дори думите му са нелогични. Мозъкът му работил така - ще живее с родителите си, които са ги изоставили на времето, защото са възрастни, ще им осигури всичко.  "Мислейки какво ни причиниха в миналото ми се иска да ги удуша. Дори искам да ги убия. " и както каза Секо що за гняв е това  да им осигури живот - по мои думи "достоен за достойни родители"  А сега ще отвлече непозната девойка, която ще окове като си я присвои като каква държанка или отдушник на проблеми, а тя ще го изслушва. От както се нанесоха в имението и станаха богати в Бюлент и Айсел в тях се надигна и аз го виждам леко високомерие (особено на масата), но и  същевременно съжаление от страна на Айсел, когато посрещнаха децата си в новия им дом, но без да очакваната положителна реакция от страна на децата към тях. Неграмотността и у двамата я има особено когато се зачудиха кои са тези хора, дали ще имат гости. То по облеклото на персонала говори повече от ясно че те не са гости , а прислуга и е то ти  неграмотните думи на Бюлент. Хареса ми сарказма на Мерием "Всъщност, мислех, как ще стане, но изглежда ще е интересно. " Да съжителстват с родителите си, които на времето ги изоставиха сами първо в къщата без надзор и второ ги изоставиха в сиропиталището определено ще е интересно. Дори малката Мерием се обаждаше на майка си  казвайки по детски че ще слуша и да я вземат мислейки си че я наказват и тя е виновна за непослушанието си , но виновниците са родителите им, особено Бюлент и неговия съвет към Айсел. Навремето имам чувството че Бюлент не е искал деца и да храни две малки гърла, съдя по това как ядеше без да дава храна,, без да му пука че децата са в стаята и са гладни, а горките деца след него ядяха остатъци като кучета .
Забелязах мърдането на пръстите на Тамер като нервен симптом останал от миналото до сега сякаш е луд. С мърдането на пръстите все едно е бил пианист на нервна основа и по този начин мисли какво да направи, каква ще е следващата му стъпка. Нервността в пръстите е също признак за травма от детството му. А йо- йото е стрес успокоителна терапия по време и на мислене и на нервност.
Какво означава знака на ръката му, на мен ми напомня на играта бесеница ? А картината в кабинета ми напомня на две приказки - снежанка и седемте джуджета и по точно момента в който принца целува ,,Снежанка," разваляйки магията на злата кралица от отровната ябълка и ,,Спящата красавица", когато той целува Аурора и я събужда от нейния стогодишен съд  разваляйки проклятието над злото. А може и да означава и нещо друго.

Тамер не е знаел за лабиринта под къщата, където открива един нов свят, същевременно лабиринта ми напомня на лабиринт на кентавър примесен с тайната градина или на филма "Лабиринт" от 1986г без да има нещо общо едната история с другата. На Тамер му личи, че му харесва тайното убежище . Чувства сякаш е открил съкровище от древността. В този случай Тамер се явява кентавъра от лабиринта, а тя момичето, което го е омаело от пръв поглед с лудостта си към нея. Кентавъра укротил момичето ми звучи като приказка, която не знам в каква посока ще поеме, но бих я озаглавила така " Кентавъра и момичето".

Проверих в интернет кентавърите в античността се славели с физическата си сила и гневлив нрав.

Къде ли в Турция се намира тази къща с такова тайнствено подземие ? Мястото изглежда сякаш там са се правили в миналото жертвоприношения, ритуали и са се провеждали наказания. Но в същност за какво е служило подземието може би в днешно време по време на силни бури, заметресение и урагани при лоша метеорологична обстановка ? Дали не е предназначено за бомбоубежище? Браво на този който живее в къща с такова подземие или историческо място, защото има къде да се скрие или усамоти. До сега в турските сериали съм виждала много къщи, където са се снимали поредните сериали, но и досега не са ни показвали такова нещо под къщата - подземия. Наистина рисунките от кой век са ? Древногръцката култура ли е изобразена както каза Секо ? И ако е така каква история може би разказват тези картини за предците на турците, ако въобще имат някаква връзка с турската история ? (която аз не познавам) Само собственика на къщата и историка знаят истинската история на това подземие ? На мен определено ми е любопитно.

Много ми е интересно защо заглавието се нарича Крупие след като крупието е лице в казината, което раздава тесте карти, съблюдава и е назначен на маса? Какво означава и второто заглавие Стикмен, с което го обузначихте като превод ? Мен е мъж, а стик ?

В следващия епизод ще има душевно страдание за нея и така нареченото огледално отражение за него в това в какъв човек се превърна за една нощ отвличайки и слагайки окови за Пери, за да не избяга, да нея изгуби от неговия вманиачен поглед.  Ето какво мисля, че оковата на крака и сега, за него ще стане окова на сърцето му, все пак са главните персонажи в историята, а ми съпругата му Берин ,та той има и дъщеря, а това усложнява нещата следователно как ще постъпи в бъдеще не е ясно тъй като Тамер както казах вече първо действа, а после мисли за последствията, които ще са непредсказуеми . Е така е, щом върши нощни лудости, ще има и последствия и игра на лудост преобръщаща чуждата сътба ( Пери ) в неговия живот и то съзнателно.

Лека нощ . До следващия епизод .

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 21:20 от Яница88

# 141
Яница88, бях обяснила в по задни страници за името,но
пак ще напиша какво означава заглавието.
В буквален превод "Çöp Adam" се превежда "МЪЖ БОКЛУК", но
в Турция като кажат тази дума
тя се възприема и разбира като човече от кибритени клечки웃 или
 "Стикмен" на английски(stickman).웃
Турската дума "çopçu- е чистач,буклукчия",затова Гугъл преводача
 превежда турското словосъчетание "Çöp Adam" по различни начини.
 웃🧡웃🖤웃
А, защо някъде го пишат "КРУПИЕ" трябва да питате в някоя руска група,
те измислиха това заглавие.Simple Smile
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
Днес е вечерта на сериала "Алпарслан" 🦅🦅🦅
Който беше в дълга почивка заради Световното по футбол.
💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢💢
Една новина за Баръш.
Преди няколко дни Баръш и Гупсе са забелязани в европейската част в квартал "Улус" - Бешикташ. Били са на рутинен преглед на Жан Ася Ардуч която стана на 3 месеца.

💢💢💢💫💫💫

💢💫

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 11:30 от Albena Goranova 606011

# 142
Албена мерси за новинките Flowers Hibiscus
Жан Ася даже и от не много хубавата снимка се  вижда ,че е много сладка ,а мама и тати изглеждат доволни и усмихнати Heart Simple Smile
Яница  изчетох те с интерес Flowers Hibiscus
Изгледах и аз втори епизод ,но ще си сложа размислите в спойлер ,че ако има някой не гледал да не  му разваля удоволствието от очакването.
Скрит текст:
Във втори епизод до известна степен става ясно защо Тамер си избра да спасява точно Пери.Е естествено червенокосо момиче в бяла рокля и във видимо неадекватно състояние по принцип ще направи впечатление на много хора ,но Тамер си има и друга причина и тя се крие в миналото.От спомените му които ни показват видяхме че малкия Тамер е бил много развълнуван като е видял момиче с бяла рокля ,рижи коси и червен лак на ноктите да   стои в една сладкарница с приятеля си.Тамер в бил очарован от момичето и още по незабравим му е станал спомена защото момичето тогава припаднало и приятеля му го изнесъл на ръце и го завел вероятно в болница и малкия Тамер  разказва на сестра си как и той като порасне ще има такава приятелка и ще я храни с разни  сладости.И ето след много години този спомен се реализира ,нооооо не точно както е  в мечтите на онова малко момче.Големия вече Тамер хем спасява Пери хем и реализира мечтата си ,но както обикновено се случва едно са мечтите друго е реалността. А точно в реалността Тамер отвлича неадекватно момиче и на всичкото отгоре я оковава във верига.
Много е интереса историята която започнаха да  ни разказват сценаристите и ми е интересно как ще я развият.
Както и Яница е писала Тамер като главен герой би трябвало да е добър ,но той въпреки ,че не можем да кажем ,че  е лош не можем да кажем и че е добър защото както и да го овъртаме и завъртаме е отвлякъл момиче ,насила я държи в подземие и на всичкото отгоре я и оковал.Иначе по никакъв начин не се отнася лошо Тамер с Пери ,носи и храна и вода ,погрижи си за раните и и може би като я види ,че се успокоила и ,че вече няма мераци да се самоубива ще я освободи.Но как ще се оправи тая работа с принудителното задържане на Пери емииии това не мога да си го обясня как ще стане. Thinking
Тамер иначе е много креативен -веднага започна да работи по нова видео игра в която ще се разказва за отвлечено момиче и за това как този който я е отвлякъл да може да излезе от проблемите които сам си е създал. Simple SmileЗащото по отношение на отвличането ,Тамер наистина не го беше мислил това нещо.Той видя Пери,помогна и ,нооооо после вместо да я закара в болница или даже да я беше занесъл в дома си пак щеше да е добре ,а не да завлича в подземието и да я оковава -е това уж последното се предполага ,че е за нейно добро ,но  Пери хич не го разбира така ,а то е трудно човек да я разглежда тая работа така .
Тамер почва да зацикля все повече на Пери ,прави проучване за живота и ,опознава приятелите и ,а в същото време все повече не обръща внимание на жена си и игнорира баща си и майка си които са пък съвсем друг проблем и там как ще се развият нещата също е много трудно да се предвиди.
Направи ми и друго впечатление за малкия Тамер.Той въпреки целия си гаден живот в който е баща и майка не само на сестра си ами май ,май и на майка си и на баща си ,защото  той се грижи за прехраната вместо така наречения баща,намира едни съвсем мънички промеждутъци от време в които да поиграе ,да почете книга и винаги е усмихнат и безкрайно търпелив без да се озлобява даже и мъничко към несправедливия си живот.И в последствие вместо  да стане престъпник или наркоман или и двете Тамер запазва тази доброта ,успява да се спаси от мизерията ,да завърши училище и университет ,да си намери добра работа и в последствие да разработи видеоигра и в крайна сметка да стане много богат човек като през цялото това време не забравя неблагодарните си родили и се грижи за тях по-най-добрия начин.Много е интересна причината на Тамер да се грижи за родителите си ,защото те остаряват и той не иска да си слага грях на душата като ги оставя без грижа и  евентуално да умрат в мизерия.Обаче докога ли ще продължи тази негова съвест да търпи и това ,че добрия му татко не се е променил даже и мъничко ,а майката продължава да е все такава една безхарактерна и подчинена на великия си мъж.Докога ли  Тамер ще продължи да измъчва и съвестта и душата и ума си само и само да не чувства вина ако майка му и баща му умрат самотни и в нищета?
Бащата на Тамер обаче май яко ще влезе с двата крака в проблемите така както е тръгнал да сваля тия млади продавачки и да си купува дрехи в несвяст .Сигурно ще гръмне някоя бомба и тук ама да видим.
И помежду всички проблеми горката Пери ,заключена в подземието също си има проблеми и на всичкото отгоре е вързана с верига ,нооо въпреки всички успява да намери сили в себе си да се изправи срещу Тамер и даже и го фрасна яко по  главата,след което успя да избяга и тамън да я видят всички на партито за рождения ден  серията свърши .Така че следващия епизод ще видим на там как ще се развие действието.

И понеже днес е Денят на "Алп Арслан" нещо и от там. Simple Smile

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 20:54 от Eny87

# 143
🆕💥🧡❤️💜
Тази вечер артистите които играят за компанията
"OGM Pictures" са на парти💫💫
Снимка от Седеф Авджъ, написала е: "Обичам ви"

🧡🧡🧡

# 144
Скрит текст:
Елчин отново с светъл цвят на косата.  Отива й.

Снимките са стари.
Съвсем актуалната снимка на която се вижда медения цвят на косата, от преди 20-30 минути
Мениджърката от бившата агенция на Елчин, тя  е написала ,,Липсваш ми,,

Скрит текст:

Благодаря за превода на сериала.
Прочетох коментарите за него. Не съм гледала нито минута ,така че ми беше интересно да ви изчета.

Присъствала е на партито на OGM Pictures
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 12 дек 2022, 22:46 от eliNIM

# 145
🆕🧡🆕🧡🆕💥🆕🧡🆕🧡🆕
От Елчин:
снимка и видео в Инстаграм
от партито на "OGM Pictures"
https://www.instagram.com/reel/CmHPzlwrukB/?igshid=MDJmNzVkMjY=

🔥🧡🔥🧡🔥🧡🔥

💥💥🧡💫💥💥
От гримьорката Хамиет Акпънар, която е направила грима на Елчин за партито.
Написала е:"КРАЛИЦА" 🧚🧡

🧡

🧡💥💫

Последна редакция: вт, 13 дек 2022, 19:03 от Albena Goranova 606011

# 146

Елчин ми харесва от видеото с тоалета

# 147
🆕💥웃🆕
РЕЗЮМЕ ЗА 3-ТИ ЕПИЗОД НА "ÇÖP ADAM"웃웃
Пери, която не можа да използва възможността да се отърве от мазето,
 където е била затворена, отново е сама с отчаянието си.
Предложенията на по-голямата й сестра Аху, объркващи съвпадения и
дребни улики карат Берин да се съмнява в лоялността на Тамер.
Играта, която Тамер започва, без да мисли за края, става още по-опасна,
когато Берин открива мазето.
Докато всички са заети да се грижат за претърпяла злополука Дамла,
Пери се изправя лице в лице със смъртта в мазето.
Мерием, която не знае за плановете на Явуз, е на път да загуби сърцето си заради него.
Пери и Тамер, които бавно започват да общуват, все още не са наясно,
че ситуацията е преминала в друго измерение, но Тамер
не се отказва от играта, която играе, и решава да надхвърли границите още по-далеко,
защото не иска да загуби тази играта.

🧡🧡

🧡🖤

🤍🧡🤍🧡웃웃 🤍🧡🤍🧡
Стори в Инстаграм от Елчин,
напомня, че тази вечер е 3-ти епизод на сериала
 " Çöp Adam"웃웃

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 18:39 от Albena Goranova 606011

# 148
Албена,Ели  мерси за споделеното Flowers Hibiscus  Flowers Hibiscus
Много красива ,стилна и секси Елчин на партито Heart  Но на снимката на която ни кани да гледаме днешния епизод Пери хич не ми харесва.Тамер вече и ръцете и е завързал и устата е запушил ,дано не е за дълго а само докато свърши партито.

Творчество от "Алп Арслан".Heart

# 149
💥🆕Снимки от Елчин и от
гримьорката Хамиет Акпънар

🧡🌟

Рейтинг на снощната серия на
сериала "Çöp Adam"웃

Три откъса от 3-ти епизод.
Много ми харса Елчин с играта си  както и играта между нея и Енгин.
Тези сцени не са обикновени сцени,много трудни...трудна работа за всеки актьор да създава
 настроение (болка, тъга, страх,съжаление,отчаяние и т.н.) толкова добра..
Елчин ги изигра  с душа, преживя ги, великолепно..невероятно...
https://www.instagram.com/reel/CmKfMsHoQGl/?igshid=MDJmNzVkMjY=
https://www.instagram.com/reel/CmKN8Ljou_b/?igshid=MDJmNzVkMjY=
https://youtu.be/D0sddvrQDTg
🌟💫🌟💫
Елчин, Енгин  и част от екипа на  "Çöp Adam"웃 са на снимки на остров Cunda до Айвалък
https://www.instagram.com/reel/CmMkq56oWpK/?igshid=MDJmNzVkMjY=

💫💫💫
Стори от Елчин Инстаграм
На табелата пише:
"Не искам да се подчинявам(да следвам) дявола,
 но идеите му са впечатляващи."

❤️❤️❤️💥🌟🌟🌟
Снимки от мюзикъла
 "Jekyll ve Hyde"-ЛЮСИ🔥

❤️✨

❤️☀️

❤️🌹