Звездни компромати - Септември'22

• 310 429
  • 2 896
  •   1
Отговори
# 2 835
Амал с тази блестяща рокля е като от махалата… 😀

# 2 836
  • На морето!
То само роклята да беше, но не- гримът и косата също са зле, а тялото е покъртително.

# 2 837
За съжаление Blonde е ужасна боза, а поне според моя вкус - Ана е толкова преиграваща, че не успях да го догледам. Не съм фен на Мерилин, но ако човек си прави изводи за нея, то в този филм са я представили наистина жалка и са и отнели целия блясък. Има потресаващо нереалистични сцени. Но явно правнето на пари е преди всичко. Дори да беше документален, за мен Ана няма как да получи Оскар, освен ако решението не се взема от същия екип номинирал Мария Бакалова за нейната роля 😁😉

# 2 838
  • София
На Амал роклята изобщо не е лоша, но гримьорът и фризьорът са за сериозен бой. Изгаврили са се. Пфф.

# 2 839
Сега ми направи впечатление,че Синди Крауфорд се е опитала да заличи емлбематичната си бенка! Yum Която и беше "запазена марка".

# 2 840
  • София
Дуа Липа имала ново гадже (или поне аз не знаех) - Тревър Ноа , комик.
Скрит текст:
Джоан Колинс с мъжа си
Скрит текст:
Ребел Уилсън
Скрит текст:
Лили Джеймс и Лора Кармайкъл
Скрит текст:
Кайли Дженър
Скрит текст:
Мила Кунис
Скрит текст:
Сара Джесика Паркър
Скрит текст:
сестри Хадид
Скрит текст:
Наоми
Скрит текст:
Оливия Уайлд
Скрит текст:
Роузи
Скрит текст:

# 2 841
Обожавам Моника Белучи, но как може така да
се загрозява с дрехи. Много грозни, ама много …
Точно това си помислих и аз, загледах я в краката - е няма толкова ретро и грозни боти! Винаги е облечена много скучно, като лелка! Косата хубаво я пусна пак, но защо винаги е сресана на път, сплескана и пригладена? Прокарай ръка през нея, разроши се малко, вкарай малко рокендрол звучене! Обожавам красотата й, но е голяма матрьона, италианска.

# 2 842

Мила Кунис
Скрит текст:

Сигурни ли сме, че е Мила? Направо е съвсем различно лице.

# 2 843
Тя си е отвсякъде. Просто е пораснала Blush

# 2 844
  • София
Тя е, няма грешка.

# 2 845
Пак ли се връщат обеците на носа??? Точно от Кейти Холмс не го очаквах.

# 2 846
  • Пловдив
Изкъпана, гримирана и облечена... Wink Мила.

# 2 847
Петъчно да ви представя един много хубав мъж (за моят вкус), който да не го пускате тук Luke Macfarlane. За съжаление е гей и последният му филм е за гей двойка. Беше гадже преди време с Wentworth Miller от Prison break.
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 848
Monica Bellucci на 58. Чрд!
Скрит текст:

# 2 849
Красива е Моника Белучи, но вкусът и е покъртителен. На Амал роклята не е съвсем зле, но прилича на мумия и това е от грима, прическата, изключително слабата и фигура и цялостното и излъчване.
Мъжът - гей е много чаровен. Защо така са ощетени жените с едни от най-симпатичните мъже!

Общи условия

Активация на акаунт