Изневяра

• 7 636
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
  • Сф
Малко объркана започва да става историята.
Аз не разбирам защо сте се върнали в бг. Тук няма толкова възможности и за нея и за теб. Чисто финансово, а и като уреденост с деца. То и детето трябва да е на училище,градина..
Тя не се е върнала и при техните ..
Всъщност какъв е плана оттук нататък?

# 61
  • USA
Той каза, че са се върнали за да си запазят семейството т.е може би далеко от оня господин, чак пък да смениш държавата ми се вижда доста крайно.

# 62
Той каза, че са се върнали за да си запазят семейството т.е може би далеко от оня господин, чак пък да смениш държавата ми се вижда доста крайно.
Мъжка логика, около мен мъжете също биха направили така
Аз не бих.

# 63
Голям зор да задържи една изневеряваща жена, чак държавата сменили.

# 64
  • София
Вероятно има и други фактори.  Ама тя наистина ли никога нищо не е работила? Детето било ли е на градина?

# 65
Вие все едно ако си намери работа, ще си оправят живота
Стига с тая работа вече

# 66
Аз бе разбрах защо тъстовете ще си загубят жилището скоро. Живо ме вълнува.

# 67
Горкото дете, първи клас из чубжината ли изкара?
От кога сте в България? На мен лично две седмици са ми предостатъчно, че тайно да гледам в календара колко още време остава до полета за връщане. При положение, че всяко връщане ми е празник и се радвам.

По казуса - не вярвам да ви се получи заедно.    Подозирам дори, че тя с удоволствие ще си намери работа, най- малкото, за да избяга от ситуацията вкъщи.
Дайте си шанс, щом толкова искате и ако не ви се получи се разделете човешки.
Все пак - успех.

# 68
Вие все едно ако си намери работа, ще си оправят живота
Стига с тая работа вече

Може да не си оправят връзката, но поне жената няма да е  безпомощна финансово и ще може тя да помага на родителите си, както е редно. Ако въобще някой трябва да им помага, това е дъщеря им, а не мъжът и, когото тя на всичкото отгоре и не уважава.

# 69
  • Далечният изток
Ще има някакво смислено занимание, ще стане по-самостоятелна, финансово независима или поне ще има някакви свои доходи, ще може да си гледа детето след като се разделят и т.н.

# 70
Какво е редно, решават те двамата, като семейство.
Ако само единия работи и са ок с това, помагат с наличните средства.

*аз съм ЗА финансовата самостоятелност, но какви са им финансовите отношения си решават само те. В това жена да е домакиня вкъщи и да гледа дете, няма нищо нередно

# 71
Малко объркана започва да става историята.
Аз не разбирам защо сте се върнали в бг. Тук няма толкова възможности и за нея и за теб. Чисто финансово, а и като уреденост с деца. То и детето трябва да е на училище,градина..
Тя не се е върнала и при техните ..
Всъщност какъв е плана оттук нататък?
Започнах  същата работа и смея да твърдя че финансово заплащането ми е доста задоволително. По въпроса с детето незнам как ще се развият нещата записали сме го предучилищна група(със сигурност отношението и вниманието към децата не е както е там). Никога не съм я молил да бъде със мен,веднага след като ми призна всичко решихме че ще опитаме, не сме се разделяли. Имаше моменти в които твърдеше че явно така е трябвало да стане, след това казва че съжеляво за всичко и за пропуснатото време а какво ще се случи занапред си нямам и на представа. На моменти искам да я оставя след тжва пак премислям и така.

# 72
Мда, типичното качване на главата. Хем ос*ана, хем голяма, хем и той виновен. И детето ги отнася тия настроения. Една безкрайна мъка ще бъде животът им от тук нататък. Ама заради детето става наистина сложно. Явно жената не е ставала по начало, друго не знам какво да кажа.

# 73
  • София
Тя като даде детето на ПГ има ли намерение да започне работа?

# 74
Аз пък нищо неясно не видях в историята. Човекът решил, че ако се грижи за всичко и всички ще е цветя и рози, ама не. Явно е от този тип мъже, които вярват, че са длъжни на жената. Та и на семейството и. Адмирации за това, Авторе!
За съжаление, обаче човекът до теб не го оценява. Насочваш си енергията в грешна посока.
Питаш за изход.
Познавам от близо два случая на такива мързеливи, вечно депресирани хахавели, които мъжът им е виновен за тяхното състояние. Това е защитна реакция на хора, които не струват самостоятелно и 5ст, та някой друг е по-лесно да е виновен.
При едната жена, мъжът и я прибра след странстване и съжителство с друг мъж, но и сви сармите. Сега работи на две места и домакинства. И хич не е депресирана и в дупка.
Втората мъжът и се раздели с нея. И тя излезе от черната дупка, щото няма време и пари за всички скъпи неща от преди това. Не е доволна, но пък поне не е в депресия. 😁😂 Обяснява, че мъжът и е неблагодарник и ще го кълне до живот.
Мисля, че имаш тези два варианта.

Общи условия

Активация на акаунт