Бременна съм и ще се разделям с бащата

• 12 924
  • 421
  •   1
Отговори
Здравейте , бременна съм в 7ми месец и ми предстои раздяла а имам и дете на 8 години от друг мъж. Абсолютна сама съм нямам нито майка нито баща нямам нищо и не знам какво да правя и как да постъпя. Не спирам да се обвинявам за всичко .

# 1
  • София
Защо ще се разделяте?
Имаш ли жилище?
Имаш ли работа?

Какъв съвет точно се търси?

# 2
Вземате се в ръце и си гледате децата. Не е лесно, но е постижимо, особено ако успеете да намерите някоя баба около вас, която срещу известно заплащане би помагала от време на време с децата. Голямото дете също може да бъде ангажирана да помага според силите си. Предполагам получавате за голямото дете и ще получавате за малкото издръжка от бащите.

# 3
Ще се разделяме защото голямото ми дете командвало в нас и снощи ясно ми заяви че ако съм искала да сме заедно да съм изпратила детето при баща му

# 4
Егати и наглия тип.
Да иска майка да се откаже от дете.
Наритай го.

# 5
Съвсем нищо ли нямаш? Жилище, майчинство ще получаваш ли? Бебетата всъщност не са скъпи, ако кърмиш, и с доход на МРЗ и издръжка за първото дете може да се справиш, ако не плащаш наем.

# 6
  • София
Ами съжалявам, че съм строга, но първата ти мисъл при втора връзка при вече налично дете, трябва да е: "бих ли искала този мъж да отглежда детето ми".

# 7
  • Далечният изток
Къде живееш, при мъжа ли?

# 8
В момента живея в София и мога да живея в една къща на 350 километра от тук, тя е на дядо ми но вътре няма никакви мебели няма нищо. Колкото до майчинство ще взимам, защото работех и сега съм болничен. Наистина мислех че бебето ще ни сплоти и той уж искаше или поне това показваше. Голямото ми дете е труден характер признавам си но коя майка ще се откаже от детето си?

# 9
Ако си безработна (видях, че за първото дете не си била здравноосигурена), най-добре се задействай и потърси да те назначат някъде на работа. Имаш още малко време преди 45-дневния болничен.

А, чудесно, щом ще взимаш майчинство. Не ти трябват кой знае колко мебели, не че ще е лесно да уредиш всичко от нулата, но по местоживеене постепенно може да се сдобиеш с необходимите мебели и други неща от хора, които имат стари или излишни, като обясниш каква ти е ситуацията, може да ти помогнат с труда за някой жизненоважен ремонт и пр.

# 10
  • Далечният изток
Тоест не той ще си тръгне, а ти трябва да си тръгнеш след като се разделите, така ли?
Значи имаш доходи, не си съвсем без нищо.

# 11
Да имам доходи но реално оставам съвсем сама с две деца. И се питам защо въобще има такива хора. Веднъж не  е сложил ръка на корема ми за да усети бебето и като го питам защо отговора е че моето дете го напрягало и той нямал желание за нищо.

# 12
А вие живяхте ли известно време само с твоето дете двамата, преди да решиш да забременееш? Той как се държеше.. имам усещането, че винаги е било така, а ти не си премислила нещата, и сега виниш само него, но не осъзнаваш, че си бързала да раждаш дете от него с мисленето, че ще го привържеш така ...

# 13
А вие живяхте ли известно време само с твоето дете двамата, преди да решиш да забременееш? Той как се държеше.. имам усещането, че винаги е било така, а ти не си премислила нещата, и сега виниш само него, но не осъзнаваш, че си бързала да раждаш дете от него с мисленето, че ще го привържеш така ...

Да, не търси отговорността у себе си, а просто сякаш има много кофти хора и тя с никакви действия не е оказала влияние на ситуацията, в която се намира.

Иначе, нищо не дава 100% сигурност, има хора, които могат да се прикриват с години, докато не забременееш и не се окажеш с малко бебе изолирана и с безизходица, обаче повечето хора не са толкова търпеливи в психопатията си и се разкриват в рамките на година-две, така че помага, ако се изчака и се видят отношенията какви са, включително и към детето, преди да тръгнеш да забременяваш от друг мъж при положение, че си самотна майка и имаш да мислиш за вече налични деца.

# 14
Къщата на дядото къде е, там работа дали ще намериш, някакви роднини нямаш ли.

Общи условия

Активация на акаунт