Изневяра

• 7 629
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
  • София /Абсурдистан
Май и аз ще взема пуканките. Коя банка раздава кредити на безработни, че и два при това.
Седнете и се разберете като възрастни хора. Случва се някой да се подхлъзне, никой не е безгрешен. Слагай на везната при една раздяла какво губиш и какво печелиш и вземай прагматично решение.
Искаш ли кредит?
Тц, не ща Simple Smile
Сега се сетих за бързите кредити, там дават, ама едва ли случаят е такъв.

# 211
  • София
Е, какъв да е? Плюс някой официален, скубане оттук- оттам, малко ох дъще, ох, зетко и воала.
Като да не познавате такива хора - живот назаем.
Дъщерята и тя по най- малкото съпротивление - същата.

# 212
  • USA
Абе коя е тая държава и език дето жената не го вдява?!

# 213
Нямат толкова значение детайлите. Няма да стане тая работа с прошката не за друго, а защото жената трябва да има желание да си възстановите семейството, а не изглежда да е така. Тя е едва от 2 месеца разделена с г-н Любовников, изкрейзва от любов и страст (така наречените дупки).
Авторе, затова си виновен. Ако си беше затварял очите, всички щяха да са щастливи.
Е не знам, какви са тия нерви, какво е това търпение...
Знам, че хората си продължават семейния живот и след изневери, но малко по-различна им е динамиката. Изневерилият се прави, че съжалява и че "вече така няма да прави" и животът си продължава постарому. Или си мълчи и не признава. И пак си кара по старому.

# 214
  • София
Германия, Австрия, скандинавските страни.

# 215
От краткото си пребиваване в тоя форум съм разбрал, че авторите на подобни теми, без значение жени или мъже, след подобно питане излизат още по-объркани. Разбирам, че човек понякога иска да изпусне парата, да си излее болката пред някой напълно непознат, за да му олекне. Лошо няма. Но тук болката се излива пред публика и проблема идва, когато се почне с квалификациите на публиката. Аз също съм го правил, и не се гордея с това. Колкото и да ни се иска подобни истории да са пързалки, в болшинството събитията са реални и на хората живота се обръща с краката на горе понякога не просто за дни, а за часове. И първото нещо е да се потърси сламката за която да се хванем. Вместо това се получават още няколко крушета.
Моят съвет винаги в такива ситуации е бил - вземете си почивка. Двамата под един покрив с отровена атмосфера няма да даде възможност на мозъка да мисли логично. Тук има нужда емоциите да отстъпят, да отидат на възможно най-заден план. Може да има много безсънни нощи и алкохол ако щете, но физическата липса на другия ще доведе в един момент до осъзнаването дали тоя човек струва това, което аз му давам. Дали искам да съм с него или нея толкова много, че да простя. И то не само да простя, а да започна наново със същия човек. От нулата. След изневяра винаги се почва от нулата.
Улях се. Сори.

# 216
Нека да набием канчето на мъжа, че не го бива и не прави хубав секс с жена си и само заради това съпругата е решила да кръшка.
За мен вина всъщност имат и двамата: тя - че е глупава, мързелива и живее като паразит; той - че e бил наивен и не я е натирил преди години.
Жена се избира да е красива, добра домакиня и да може да ражда. Изобщо не трябва мъжът да го мисли това дали е способен да я направи щастлива. Това така или иначе не е за нея.
Та щастлива ли беше тази жена? Верно луксът да не работи си е голяма работа и трябва да му целува краката за това, но беше ли/е ли щастлива?

# 217
Е, сега защо не били в собственото жилище, а на квартира в друг град. Ако собственото жилище е в град Бяла Слатина например, а той работи в град София, много пък странно наистина.

# 218
От краткото си пребиваване в тоя форум съм разбрал, че авторите на подобни теми, без значение жени или мъже, след подобно питане излизат още по-объркани. Разбирам, че човек понякога иска да изпусне парата, да си излее болката пред някой напълно непознат, за да му олекне. Лошо няма. Но тук болката се излива пред публика и проблема идва, когато се почне с квалификациите на публиката. Аз също съм го правил, и не се гордея с това. Колкото и да ни се иска подобни истории да са пързалки, в болшинството събитията са реални и на хората живота се обръща с краката на горе понякога не просто за дни, а за часове. И първото нещо е да се потърси сламката за която да се хванем. Вместо това се получават още няколко крушета.
Моят съвет винаги в такива ситуации е бил - вземете си почивка. Двамата под един покрив с отровена атмосфера няма да даде възможност на мозъка да мисли логично. Тук има нужда емоциите да отстъпят, да отидат на възможно най-заден план. Може да има много безсънни нощи и алкохол ако щете, но физическата липса на другия ще доведе в един момент до осъзнаването дали тоя човек струва това, което аз му давам. Дали искам да съм с него или нея толкова много, че да простя. И то не само да простя, а да започна наново със същия човек. От нулата. След изневяра винаги се почва от нулата.
Улях се. Сори.

Най точният коментар от всички до сега, но пак стигам до задънена улица. А детето? При този случай опциите за нея са сведени до два. Няма къде да отиде да живее. При техните не става(дълго е за обяснение) и единствената и възможност е да чака на въпросният господин,или да се хване на работа и да си вземе квартира и да се оправя сама(почти невъзможно според мен) всички знаем колко трудно ще и е да си намери подходяща работа за да може да води и взима детето от детска да не говорим за финансовата страна(квартира, сметки, ядене и всичко останало)

# 219
Чакай малко. Твоят финансов ангажимент към детето не отпада. Майката може да претендира да живее в твое жилище до навършване на 18 години на детето и за издръжка на себе си, може за претендира. Не знам защо си правиш планове без тези елементи. Както и детето може да го вземеш ти. Има всякакви варианти.

# 220
И аз се зачудих как ще стане. Освен да я прати на един круиз да се разтуши, да усети липсата му...
Като си отглеждаш някой неспособен да живее сам, без да го издържат, до такава "задънена улица" стигаш.

Мисля, че ще трябва да купиш един нов апартамент на името на детето. Тя ще може да живее там, но няма да може да го продаде. С издръжката + ако изкара и някой минимален доход ще оцелее, докато хване друг мъж.

За издръжка на себе си майката не може да претендира. Тук не е Америка.

# 221
  • Далечният изток
Чакай малко. Твоят финансов ангажимент към детето не отпада. Майката може да претендира да живее в твое жилище до навършване на 18 години на детето и за издръжка на себе си, може за претендира. Не знам защо си правиш планове без тези елементи. Както и детето може да го вземеш ти. Има всякакви варианти.

За жилището, да. Още вчера писах. Авторът забелязах, че чете и отговаря избирателно.

Издръжка за себе си госпожата не може да претендира, защото не е инвалид, или да има каквито и да е проблеми, поради които да е невъзможно да работи. Всъщност може да претендира, но никой съд няма да уважи такъв иск.

# 222
Добре, а за детето добре ли е майка му да влиза от дупка в дупка, а бащата да я гледа накриво и с раздразнение, да не кажем омраза?
Наистина, най-добронамерено, и това да си стоите във връзка не е най-доброто за това дете. Да я вземеш с теб казваш, че нямаш капацитет да се справиш. Авторе, ще трябва да избираш по-малкото зло, а кое е то, сърцето ще ти подскаже. Аз не знам.

По въпроса за това, дали мъжът има отговорност жената да е щастлива - ами очевидно е, няма такава отговорност. Ако тя иска нещо друго от живота си, 14 години са това, не е окована с вериги за печката, можеше и все още може да предприеме нещо. И тя какво е предприела? Да изневерява и да планира друго семейство. Ето затова, след като за нея пътят е навън, а не към ремонт на собственото семейство, ми се струва, че трябва да се уважи това нейно желание.

# 223
Добре, а за детето добре ли е майка му да влиза от дупка в дупка, а бащата да я гледа накриво и с раздразнение, да не кажем омраза?
Наистина, най-добронамерено, и това да си стоите във връзка не е най-доброто за това дете. Да я вземеш с теб казваш, че нямаш капацитет да се справиш. Авторе, ще трябва да избираш по-малкото зло, а кое е то, сърцето ще ти подскаже. Аз не знам.

По въпроса за това, дали мъжът има отговорност жената да е щастлива - ами очевидно е, няма такава отговорност. Ако тя иска нещо друго от живота си, 14 години са това, не е окована с вериги за печката, можеше и все още може да предприеме нещо. И тя какво е предприела? Да изневерява и да планира друго семейство. Ето затова, след като за нея пътят е навън, а не към ремонт на собственото семейство, ми се струва, че трябва да се уважи това нейно желание.
Сърцето казва едно, а умът друго. По въпросът с детето не че нямам капацитетът или поне така си мисля но в друг град без много познати да не кажа почти никакви си мисля че ще ми е много трудно и изобщо как ще го приеме то всичко това.

# 224
Липсва ти каквото и да било самоуважение. Въртиш и сучиш да се самоубедиш да продължиш да си живееш с нея като едно истинско семейство.

Общи условия

Активация на акаунт