Изневяра

• 7 645
  • 237
  •   1
Отговори
# 195
На мен жената на автора ми става все по-противна (ако изобщо е възможно). Авторе, оставяй я, не си заслужават нервите за такава .... Направи така, че да си виждаш често детето и както вече казах - никакви пари към родителите на любовчийката.

# 196
  • София
Той не може да ѝ забрани, ама не може и да я хрантути повече.
Дали той или тя няма да искат?!

# 197
  • София /Абсурдистан
Май и аз ще взема пуканките. Коя банка раздава кредити на безработни, че и два при това.
Седнете и се разберете като възрастни хора. Случва се някой да се подхлъзне, никой не е безгрешен. Слагай на везната при една раздяла какво губиш и какво печелиш и вземай прагматично решение.

# 198
Имаме нова схема на пързалките. Първите няколко поста - по-дългички. После стават по полвин изречение-отговор на някакъв несъществен въпрос, избран измежду междувременно постнатите 20 мнения.

# 199
  • София
Май и аз ще взема пуканките. Коя банка раздава кредити на безработни, че и два при това.
Седнете и се разберете като възрастни хора. Случва се някой да се подхлъзне, никой не е безгрешен. Слагай на везната при една раздяла какво губиш и какво печелиш и вземай прагматично решение.
Искаш ли кредит?

# 200
Аз пък вярвам на историята, много двойки живеят точно като автора и жена му. Няма да пиша какво точно мисля за жена му и за него, защото не искам да нарушавам добрия тон.

# 201
И аз и вярвам, ама нещо не ми се струват читави и двамата персонажа.
Тоест, ти отиваш в чужбина с жена и дете, после подозираш изневяра, тормозиш една година(сам споменаваш, че не сте обърнали внимание на детето 1г.), хващаш куфарите и домочадието и пак в бг, заради съмнение? А тези другите имат ли право на избор или ти се разполагаш с живота им - къде да живеят в кой град, държава?

# 202
  • Далечният изток
Ееее, кой носи парите?!

# 203
Нещо не ми се връзва, жена толкова влюбена, да бъде нещастна и нервна, ако любовника я искаше, както тя него. Но автора е по-луд и от нея, та няма да се учудя ако в неговата глава се въртят болни мисли от ревност.

И мен съпругата постоянно ме губи, но все повече виждам, че и автора е странна птица.

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 00:27 от handsOfTime

# 204
И аз и вярвам, ама нещо не ми се струват читави и двамата персонажа.
Тоест, ти отиваш в чужбина с жена и дете, после подозираш изневяра, тормозиш една година(сам споменаваш, че не сте обърнали внимание на детето 1г.), хващаш куфарите и домочадието и пак в бг, заради съмнение? А тези другите имат ли право на избор или ти се разполагаш с живота им - къде да живеят в кой град, държава?
Детето е родено там, живяхме там повече от 8 години. А относно куфарите и багажа никого не съм карал насила, казах и ако иска да остава.При положение че незнае език,без работа и да не споменавам шофьорска книжка тя реши че ще се прибере. Това за другият град е по нейно желание. И относно измислената история де да беше така.

# 205
Нещо не ми се връзва, жена толкова влюбена, да бъде нещастна и нервна, ако любовника я искаше, както тя него. Но автора е по-луд и от нея, та няма да се учудя ако в неговата глава се въртят болни мисли от ревност.

Мен ме бъгна малко глупостта с квартирата. Каква е логиката да сте на квартира, когато има апартамент?

И мен съпругата постоянно ме губи, но все повече виждам, че и автора е странна птица.
На квартира са в друг град, от този в който имат апартамент, заради неговата работа. В чужбина пак той е работещия. Звучи ми като всичко да се върти около теб и твоята работа.
Сега видях, че има отговор. 8г. не е научила език? И е искала да идете на квартира, а не да градите стабилност в собственото си жилище?
Нещо не е наред цялата история.

# 206
Скрит текст:
Я, какво съвпадение! А ти за какво мислиш е твоята с теб?
Вече се подразних и аз... човек толкова да не разбира, че е използван.
Е естествено ако фактите са верни.

Simple Smile
Фактите?
В бг-мама, анонимно?
Факти е нещо друго, не кратко разказче в и-нет форум.
Това даже юристите го знаят Wink

# 207
  • София
Имам роднина живеещ в Чикаго от 23 г в руската общност ( жена внос от Коми) и езикът е на ниво А1, буквално.

Авторовата жена е инертна, слабо любопитна и предполагам ниско образована. След гимназията майка и друг да ѝ бере гайлето. Нещо като дете в чужбина.

# 208
Кой език? В Чикаго официалния език е афро-полския, за него ли става дума?

# 209
  • София
Официалният език е американ - инглиш, знаеш.

Общи условия

Активация на акаунт