Изневяра

• 7 677
  • 237
  •   1
Отговори
# 165
Значи, авторе, не се оставяй да те правят на балък.
Първо, кажи истината на жената на кръшкача.
Второ, добре си прецени дали искаш да продължаваш отношения с жена си. Ако можеш да й простиш, сядате, говорите и се разбирате дали ще бъдете семейство, какво трябва да се промени, или кой откъдето. Ако ще продължавате заедно, трябва да почнеш да имаш повече изисквания от нея. Тя да си наляга парцалите или може всичко да изгуби. Ако все пак обидата е голяма, не можеш да простиш, не можеш да забравиш и не я искаш повече тази жена, оставяй я (колкото и да ти е трудно), но направи всичко възможно, за да не стане така, че да си виждаш детето рядко.
При всички положения - спирай с финансовото спонсориране на родителите на любовчийката. Жената да си търси начин да изкарва пари и да им помага, ти отговорности към тях нямаш.

# 166
Именно, обича те като близък, като важен за оцеляването и човек, брат, както щеш. Но не те обича като любовник, тръпка. Развиват се нещата така:след време ще намери друг за тая работа.

# 167
А като е семеен приятел ти чу ли и неговата версия, нещата може да са различни.

В момента в който разбра че знам ми званна да се видим да ми обяснил всичко. Казах му че няма какво да приказвам с него той нещата не били от сега лека полека я е бил обикнал и дотам.
Той я обичал, тя влюбена в него... Защо не са се взели тогава?
 Останалите участници в сагата(чуждоземната паралийка и авторът) каква общо имат в техните страхове, че няма кой да ги издържа?
Явно някой се е усетил и е развалил рахата, та са дошли самопризнанията уж от достойнство и честност.

# 168
  • София
Е, сбарал я е автора, това не е изневяра, а паралелна връзка с планове. Вярно, че никой няма да ги изпълни и са се надлъгвали, ама тия неща няма как да се скрият

# 169
Не съм прочел, но да се изкажа.
Simple Smile
Към автора: Нищо в живота не те насилва да научаваш неща, за които предварително знаеш, че няма да ти харесат.
Това казвам на всички ревнивци.
Сега, ако жена ти е от типа жени, за които да няма какво да кажат е синоним на смърт, жени, които трябва да говорят нещо, без значение какво, жени които живеят за да говорят, по възможност на теми искрено и лично, то не си имал голям избор. Но пък тя, ако по собствено желание ти е разказала всичко, редно е да си е направила сметката. Ако не е, значи е просто глупава жена.
Ако обаче ти си я питал, разпитвал и вадил с ченгел думите от устата, то сам си си виновен и ще си търпиш последствията, каквито и да са те.

# 170
  • Далечният изток
Да разбирам ли, че цяла година след признанията, продължавате да дъвчете, ровите, обвинявате се...? Това е някакъв кошмар. Как живеете така?!

# 171
  • София
Ооо аз помислих че е прясно....
А те са си тук и историята отдавна е приключила!

# 172
  • USA
за 1 г като автора не е намерил мир със себе си и ситуацията и продължава да рови, не виждам как ще го направи и за в бъдеще.

# 173
Тя никога не е работила, заедно сте от сто години, а детето ви е само на 6 и е само едно! Ей това ме шокира! Какво е правила тая жена през целия си живот? С какво си е запълвала дните? Щеше да е разбираемо да не работи, ако бяхте направили дете още в началото на връзката и после още две. Ама така да си безделничиш безцелно - естествено, че ще ти доскучее...

# 174
Освен че заглавието на темата би трябвало да се смени на „Изневеряващи работещи жени мятат камъни върху изневеряващи домакини“, започвам да подозирам, че темата е пусната от любовницата на рогоносеца, която беснее, че той още не е зарязал жена си и детето си, въпреки признанията, изтръгнати с изтезания. Явно е също, че любовницата работи, защото няма мъж да я издържа или готовият да я издържа още не е овакантил мястото. Как да не побеснееш?
Продължавам да си хрупам пуканките на първия ред. Изтъркан сюжет, най-вероятно и стари актьори, ама се появяват тук-там и нови коментатори. Simple Smile

# 175
Не тролят, Нарциса.

Точно такива знам няколко - чужбински емигранти с цел припечелване или и те не знаят. Не са интегрирани съвсем или само работещият, куца я език, я желание, живеят капсуловано, в далечната периферия на градовете по икономически причини,  без кръг познанства, скука, скукаааа.

При евентуално тяхно събиране за съжителство как биха го приели децата(той има момиченце на 7 и момче на 11)при положение че децата израстнаха заедно и бяха неразделни.Жена му не е българка и всички знаят че той е с нея заради парите и а за неговите изневери няма човек който не е чувал.
Я, какво съвпадение! А ти за какво мислиш е твоята с теб?
Вече се подразних и аз... човек толкова да не разбира, че е използван. Е естествено ако фактите са верни.

# 176
Що се мъчиш бе човек? Медал ли чакаш?
Чудя се ако го нямаше детето, щеше ли да има писания из форуми, или щеше да е приключило всичко?

# 177
Aвторе, не стига, че са ти разклатили рогата, на всеки може да се случи, но любимата те точи и през безработните си, но с кредити, родители? Е, ти, много пари изкарваш ! Жената на Ромео и тя паралия, а те си се обичат. Бая, изпаднал те усещам в тая ситуация. Много си олекнал. Наистина ли искаш да стоиш, като последен будала, в тоя брак?

# 178
  • София
Ама той си седи. Вече цяла година след изневярата. И това е най-малкия проблем. Онова семейство са му се качили на главата по всички възможни начини.

# 179
Да разбирам ли, че цяла година след признанията, продължавате да дъвчете, ровите, обвинявате се...? Това е някакъв кошмар. Как живеете така?!
Малко повече от месец и половина са признанията

Общи условия

Активация на акаунт