Изневяра

• 7 678
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
Аз бих я осветлила - прекият път от два стола на земята.
После ще решиш дали да вдигнеш твоя.

Не го направих само заради децата!А неговият план бил първо "моята жена" да се разведе с мен и след известно време той да се разведе с неговата междо другото той да може да скатае пари и видиш ли след това да се вземат. Полека полека той на квартира, тя също на квартира и така. Поне така и е казал,но колкото и смешно да звучи тя твърди че не му е повярвала даже че никога не е повярвала че те могат да са заедно.

# 151
  • София
Класици и двамата.
Тя му е вярвала, просто се е чатнала, че без пари не става, па да си разваля рахата….

# 152
Всички знаят,чуват само жена му не...ми кажете и да мятаме пуканките!

Тя незнае но подозира. Тя е намерила нейни снимки в неговия телефон и след като и аз разбрах тя ми призна всичко

# 153
Вашият семеен приятел никакъв приятел не е, а обикновено мекотело.

# 154
  • USA
А като е семеен приятел ти чу ли и неговата версия, нещата може да са различни.

# 155
Вашият семеен приятел никакъв приятел не е, а обикновено мекотело.

Това го разбрах!

# 156
  • София
Не е евал той жена му, а жена му го е евала.
Срам за тях.

# 157
Е ква може да е неговата версия? Че е*ал с отвращение ли? Или тя го е изнасилила? Стана ми интересно, кво значение има неговата версия.

# 158
Е той след като е сериен кръшкач, може да си намери някакво оригинално оправдание защо е спал с жената на автора.

# 159

В момента в който разбра че знам ми званна да се видим да ми обяснил всичко. Казах му че няма какво да приказвам с него той нещата не били от сега лека полека я е бил обикнал и дотам.

# 160
  • USA
МИ и той да ходи при неговата жена и готово...като малка имахме едни съседи точно така, размениха си съпругите ...аз лапе на 10 г се чудех как така.Излизахме да играем и децата им "кажи на майка ми да каже на твоя баща, че...." оплетена работа беше.

# 161
Е това леко и дотам, не беше ли 1 година?
Кое му е лекото, ако е така.

# 162
Горджи, усещаш се как ми доказваш тезата, нали?
Която е?
Нямам против да ти я докажа, рецензирам, подпиша с целувка.
Натиква я в дупката, че да не знае много, обаче тя пък взела, че навряла него в кучи г*з.

# 163
  • София
М да. 14 години жената да не пипне нищо освен отглеждане на дете и съпругът има огромен принос.  Хем уж позитивно "я гледа". Хем негативно я навира в дупката.

# 164
  • София
Горджи, усещаш се как ми доказваш тезата, нали?
Която е?
Нямам против да ти я докажа, рецензирам, подпиша с целувка.
Натиква я в дупката, че да не знае много, обаче тя пък взела, че навряла него в кучи г*з.
E, не.

Толкоз навряните имат акъл, изхитряват, таз няма.

Авторе, тя какво предлага за общото ви бъдеще или още се чуди?

Общи условия

Активация на акаунт