За какво си благодарен днес?

• 3 889
  • 96
  •   1
Отговори
Здравейте!
Нека сме честни - живеем в луди и странни времена. Има хаос, войни, насилие, всякакви ужасии се случват ежедневно.
Всеки от нас минава през трудности, всеки има своите ежедневни борби, но въпреки всичко - като дръпнеш чертата, често осъзнаваш, че под камъка е израснало цвете. Нещо добро се е появило след болката. Било ти е трудно, но сега не си по-счупен, а по-зрял и по-силен. И дори, когато си минавал/а през бурята да си чувствал, че е несправедливо да се случва точно на теб, след време разбираш смисъла. В такива моменти можем да благодарим, че точно бурята ни е завела на съвсем друго място. По - хубаво. И да, преди да се стигне до там да изпитваш благодарност, много пъти си удряш главата, боли те, стискаш зъби, бориш се, изплуваш се, за да може накрая нещо смислено да се роди.
За какво си благодарен днес?

# 1
Ако сутрин можеш да станеш от леглото, да ходиш, да си вържеш обувките сам …. Ти си един безмерно богат човек.

# 2
  • София
Че се будя сутрин, за да съм с децата и да спазв обета към баща им.
И се моля да съм здрава, поне докато пораснат за да не останат кръгли сираци🙏

# 3
  • Melmak
Благодарна съм, че сме живи и здрави, че имаме дом, храна, работа и близки.

Искам всички около мен да са здрави! Преди две години точно на вчерашния ден загубихме много млад близък! Помним те и те почитаме! 🖤
Да не дава Господ никому такава съдба! Всеки ден бъдете благодарни, че сте на тази земя! Животът е подарък, обичайте се и не се фокусирайте на лошото.

# 4
  • София
Благодарен съм за изгрева, който посрещнах.
Отново прекрасен и в същото време различен. Уникален!
Като всеки ден. ❤

# 5
Благодарна съм, че съм здрава и трудоспособна за да мога да си отгледаме детето. Моля се, да я видя пораснала и самостоятелна. Всеки един ден е дар.

# 6
  • София
Ако сутрин можеш да станеш от леглото, да ходиш, да си вържеш обувките сам …. Ти си един безмерно богат човек
Колко си права! Но само човек, който губи или е загубил това богатство, може да оцени думите ти в пълнота.

# 7
Скъпа Лама, може ли да ти дам адреса ни и на мен да пуснеш едно писъмце? Марката е за моя сметка.😆

2024 за мен беше добра година с хубави и важни събития за по-нататък и най-вече здрава. Благодарна съм за целия ни късмет.🙏

# 8
  • Банско
За прекрасния съпруг, за прекрасния ми син, за възможността да имам още едно детенце, за това че сме здрави, за добри и мили роднини, за домът ни и най-вече, че сме тук и продължаваме напред в живота си.

# 9
  • Страната на чудесата
Благодарна съм, че Вселената не винаги ми е позволявала да задържа желаното от мен, но винаги щедро ми е поднасяла точно това, което е най-добре за мен в съответния момент.
И не само днес, а винаги съм благодарна за децата ми, за уроците, за болките и щастливите моменти и най-вече за това, че за щастие всичко в този живот се променя и минава.

# 10
Навъдиха се едни лайф коучове напоследък, ще каже човек, че сме се върнали във времето на Свети Павел и писмата му до филистимляните Wink
Чакайте да ви кажа за най-новата тенденция в туризма - коуч сърфинг Simple Smile Simple Smile
На български се превежда като - диванене (авторските права са на една съфорумка тука, ама забравих коя беше...)
От диван на диван, по-просто казано. Са ше се преместа на дивана да чакам новите теми на тоа лайф-коуч тука. Очаквам минимум нещо от нивото на руските романисти от 19 век. Красотата ще спаси света или от сорта.
Ще съм благодарен някоя красота да ме спаси от дивана.
Иначе все на мен са ми благодарни. Това още откакто се носех в тъмнина над водата и казах: да бъде светлина! Ама отдавна беше, нещо намаляха благодарностите напоследък... Само подсещам...

# 11
Че съм здрава и че имам дете!

# 12
Благодарна съм,че съм здрава,че имам семейство,че има заради кого да ставам сутрин.💓Благодарна съм,че имам работа,че започнах да ценя себе си повече и ,че вече се осмелявам да се отстоявам въпреки всичко и всички! Правилните хора ме намират! ✨️
Весели празници на всички! 🎄

# 13
Благодарна съм, че тази сутрин Бог отвори очите ми. Всеки ден ни е подарък, а не даденост, за каквато го приемаме.
Благодарна съм, че имам покрив над главата си, благодарна съм, че близките ми са живи и здрави.
Благодарна съм, че имам хора, на които мога да кажа "Обичам те", благодарна съм, че го чувам и аз към себе си.
Благодарна съм, че тази година бях в критичен момент, близо до смъртта, но Бог и добри хора помогнаха това да не се случи!
Благодарна съм, че за първи път в живота си изпитах и осъзнах какво значи "несподелена любов" - преди се смеех подигравателно на това, гледах с насмешка, защото бях свикнала всички мъже да ме искат. Но ето, случи се да бъда от другата страна и да - боли, но осъзнах много важни неща. Понякога хората се разминават, но осъзнах, че няма грешни хора и грешно време. Всичко се случва в точното време и място, за да си научиш урока и да натрупаш шепа мъдрост и познание. Преди да искаш уважение, ценно време и любов от друг човек, първо трябва да помислиш - а ти самият какво можеш да предложиш ... И уважаваш ли себе си достатъчно, за да искаш и другите да те уважават.
Беше много силна откъм изпитания година - много трудна и болезнена, но БЛАГОДАРЯ, защото ми помогна да осъзная колко е важно да вярваш, колко са важни хората в живота ти и стойността на времето - пилеем го в какво ли не, но всъщност ... Всеки ден е истински дар.
Благодаря за всеки дар от тази година.
Никога не съм мислила, че ще го кажа, но Благодаря на Болката, която изпитах тази година - беше много силна болка, на много нива - и в здравословен, и в любовен, в личен план - но тази болка ме направи по-силна и по-смирена едновременно. Болката ми донесе сила и вяра - в Бог, в себе си, в това, че още има добри хора. Вяра, че и утре е ден и ще опитам отново. Вяра, че сърцето ми може да е счупено, но аз пак ще обичам. Благодаря за болката, за силата, за смисъла на всеки един ден. Подарък ни е, хора. Всеки ден ни е подарък.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 11:23 от rubyo

# 14
  • София
Днес съм благодарна за още един ден живот, за сина ми и близките ми Blush

Общи условия

Активация на акаунт