За какво си благодарен днес?

• 3 907
  • 96
  •   1
Отговори
# 15
Благодарна съм, че преди пет години на тази дата родих най-прекрасното същество! Simple Smile

# 16
Благодарна съм само за едно - децата ни да са здрави и ние с ММ да сме, за да можем да им се радваме и помагаме. Хора, разберете нищо друго не искам

# 17
Днес съм благодарна, че имах възможност да прекарам деня с едно прекрасно детенце. Да, по някое време вдигна температура и нищо от плановете ми не се осъществи. Но даже и така, денят е по-хубав от който и да е от дните през миналата седмица, когато той не беше тук.

# 18
Благодарна съм, че съм здрава и трудоспособна за да мога да си отгледаме детето. Моля се, да я видя пораснала и самостоятелна. Всеки един ден е дар.

Злодеида, все едно аз го писах 💗

# 19
  • София
Благодарна съм, че всяка сутрин се събуждам до трите ми прекрасни дъщери и невероятният ми съпруг. Благодарна съм, че роднините са близо до мен и си помагаме и подкрепяме в трудни моменти, а за веселите е ясно... 🤭
Благодарна съм, че имам покрив над главата си, храна на масата си и съм здрава , за да осигуря най-доброто за семейството си!
Да са ми живи и здрави всички! 🙏

# 20
  • Бургас
Благодарна съм, че си имам тези две прекрасни момчета!
Те ме държат на повърхността!
Те са ми всичко!
Те ми дават силата, която ми трябва !
Благодарна съм им, че са плътно зад мен! До мен! С мен !

# 21
Благодарна съм, че съм здрава аз и семейството ми. Всичко останало е постижимо.

# 22
Благодарна съм, че операцията на детето ми мина успешно.

# 23
Благодарна съм, че Господ ме помилва и тази година станах майка на две прекрасни близначки след 14 г. чакане, процедури
и безкрайни надежди! Благодарна съм, че семейството ми е здраво, близките също, че имам необходимото за един нормален живот!
Моля се, да имаме време да отгледаме със съпруга ми дъщерите си, да ги видим пораснали и самостоятелни.

# 24
Колкото и клиширано да звучи все пак ще го кажа , защото за мен е така.
Благодарна съм че се събудих и съм заедно с моето семейство!

# 25
  • Бургас
Благодарна съм, че през последните години минах през ада и оцелях. Благодарна съм, че животът всеки ден ми показва и добрата си страна и ми доказва, че ако аз му се усмихвам,  той ще ми отвръща със същото.

# 26
Благодарна съм за всичко което имам.

# 27
Днес съм благодарна, че успях да купя подаръци за Коледа.

# 28
благодарна съм, че го е имало и се старая да не скърбя за това, че вече го няма

# 29
  • Бургас
За здравите нерви които имам и за мазохиста, който съм !

Общи условия

Активация на акаунт