За какво си благодарен днес?

• 3 925
  • 96
  •   1
Отговори
# 30
Определено смятам, че така поставен, въпроса е непълен и не предполага заслужаващ внимание отговор.
Важно е да се допълни с "- Кому сте благодарни." освен за какво.
Защото безадресната благодарност е точно като борбата за световен мир - мноо върви за конкурсите за мис нещо си, но иначе полза - никаква.
Wink

# 31
Навъдиха се едни лайф коучове напоследък, ще каже човек, че сме се върнали във времето на Свети Павел и писмата му до филистимляните Wink
Чакайте да ви кажа за най-новата тенденция в туризма - коуч сърфинг Simple Smile Simple Smile
На български се превежда като - диванене (авторските права са на една съфорумка тука, ама забравих коя беше...)
От диван на диван, по-просто казано. Са ше се преместа на дивана да чакам новите теми на тоа лайф-коуч тука. Очаквам минимум нещо от нивото на руските романисти от 19 век. Красотата ще спаси света или от сорта.
Ще съм благодарен някоя красота да ме спаси от дивана.
Иначе все на мен са ми благодарни. Това още откакто се носех в тъмнина над водата и казах: да бъде светлина! Ама отдавна беше, нещо намаляха благодарностите напоследък... Само подсещам...
Коуч сърфинг изобщо не е нова тенденция и благодарение на това ми гостува няколко дни един невероятен седемдесетгодишен английски журналист, който обикаляше Европа с мотора си.
Днес съм благодарна за хората покрай мен. Имах зареждащ ден и ще изцедя остатъка от него докрай.

# 32
  • София
Благодаря ти Господи, жива съм, здрава съм, и днес се събудих!

# 33
Че сме здрави, че хората, които обичам са здрави и са тук!

# 34
  • Банско
За новото начало, за това, че можем да си позволим хубав живот,пътувания и че се обичаме.

# 35
  • Бургас
Благодарна съм за хубавите ми изследвания, макар и профилактични.
За деня прекаран със синовете ми. Много хубаво ни е заедно!

# 36
Благодарна съм, че си прекарах един страхотен ден, изчистих всичко, ходих на фитнес💜, прекарах следобеда пред телевизора.

# 37
  • Mediterraneo
Благодарна съм за смеха на децата ми, който се чува от другата стая.

# 38
Благодарна съм за работата ми, храната ми, за прекрасното дете, което имам нищо, че не е при мен! Благодарна съм за прекрасните хора в моя живот! Благодарна съм, на Господ, който чу молитвите ми и ме отърва от лошите хора в моя живот! Общо взето простички неща, но много хора ги нямат. Нека да сме благодарни за малките неща!

# 39
Че близките ми са живи и здрави! Другото няма никакво значение...

# 40
Че имаме покрив над главите!

# 41
  • Mediterraneo
Всеки божи ден съм благодарна за всяко нещо, което притежавам.

# 42
точно днес съм благодарна, че една баба ме спря и ме помоли да изключа фенерчето на телефона й; за две плъзвания на пръста по екрана получих искрена благодарност и прекрасна усмивка, която ме зарадва в сивия ми ден

# 43
  • Телиш/Плевен
Благодарна съм за хората в живота ми. Heart

# 44
Благодарна съм, че близките ми са живи и здрави и че кучето тази сутрин беше мнооого послушно на разходката и не ме размяташе напред назад като прани гащи.😉

Общи условия

Активация на акаунт