Изневяра

• 7 679
  • 237
  •   1
Отговори
# 135
  • USA
Следим историята от 1 страна, иска ми се да прочета и нейната гледна точка.

# 136
Зимай ги.

Усещам как към другите епитети ще се добави и тая е егати идиотката, даже езика не научила, пък на чужда издръжка.

Тролят ви тука, вие се връзвате.

# 137
  • София
Не тролят, Нарциса.

Точно такива знам няколко - чужбински емигранти с цел припечелване или и те не знаят. Не са интегрирани съвсем или само работещият, куца я език, я желание, живеят капсуловано, в далечната периферия на градовете по икономически причини,  без кръг познанства, скука, скукаааа.

# 138
  • USA
Идея си нямам коя е била тая чужбина, но ако си е седяла по цял ден вкъщи с детето, как да го научи тоя език сама, трябва комуникация някаква за тая цел.

# 139
  • София
Идея си нямам коя е била тая чужбина, но ако си е седяла по цял ден вкъщи с детето, как да го научи тоя език сама, трябва комуникация някаква за тая цел.
Ако не е била някоя африканска или азиатска екзотика, във всички държави и на всички нива се предлагат курсове всякакви, безплатно.

# 140
Стига човек да има желание. Жената на автора за толкова години не е почувствала необходимост да се развива.

# 141
Ами нека автора да се включи и да обясни- той ли е спирал жена си да работи или е била безработна по нейно желание ?
Ако е била заставена насила да стои вкъщи -значи той е виновен !!!
Ако е стояла по собствено желание- тя е виновна!!!
Е, раздадохме присъди, сега очакваме коментар на автора.

Никога не съм я спирал да работи но нито и съм настоявал.Първо така и не научи езика за да почне изобщо някъде работа, но и чисто финансово нямахме нужда. Може и да прозвучи смешно но тя беше доста отговорен човек, за семейството даваше всичко от себе си, какво се промени така и не разбрах. За всички тези години караниците помежду ни са били много малко да не кажа че почти нямаше. В очите на всички наши познати ние бяхме семейство за пример и него казвам просто ей така да си чешя езика. А относно гледането на детето тя си го гледаше повече от добре(последната година и двамата не му обръщаме нужното внимание защото сме заети с поредният разговор)

Променило се е това, че се е влюбила в семейния приятел, който явно активно е участвал в тая работа, щом чак е обещавал дом, сватба и деца. Не го вземай навътре, че ти си виновен, че жена ти е изневерила, тя е голям човек, взела е решение, направила го е, всеки сам носи отговорност за постъпките си, следва и да понесе последстрията.
Доста е неприятна тая тенденция да се изкарва потърпевшия виновен, но явно и жена ти я използва, нападението е най-добрата защита, нали знаеш.

# 142
Тролят ли или не няма значение. Даже и да е пързалка, факт е че подобни ситуации се случват и ние просто си обсъждаме.Всеки си казва гледната точка, за мен не е приемливо да си стоя вкъщи и да очаквам да ми платят ежемесечните разходи. Преди много години се наложи да напусна работа и да не работя 2 месеца, чувствах се ужасно , че не допринасям с нищо за издръжката на домакинството ни. Да аз поех изцяло домакинските задължения , но въпреки всичко усещането за "безполезност" ми горчеше много.
Но всеки с разбиранията си, не налагам моите на никой от списващите в темата .
За протокола домакинската работа отдавна не е "тежка" и мъчителна. Поне за мен де.

# 143
Ми жената със сигурност си има съвсем легитимна за нея причина. Не се чувства обгрижена, не и се обръща внимание и т.н.
Въпреки, че автора в началото спомена, че той инициира последната година разговори, т.е.усетил е проблем, и нуждата да говорят.
Чудех се, какво ще се случи, ако някоя жена пусне тема, че мъжът й и изневерява, защото е станала +30 кг. Човекът също ще си има причина-не харесва дебели жени.Причина винаги се намира, когато потрябва

# 144
Горджи, усещаш се как ми доказваш тезата, нали?

# 145
Не тролят, Нарциса.

Точно такива знам няколко - чужбински емигранти с цел припечелване или и те не знаят. Не са интегрирани съвсем или само работещият, куца я език, я желание, живеят капсуловано, в далечната периферия на градовете по икономически причини,  без кръг познанства, скука, скукаааа.

При евентуално тяхно събиране за съжителство как биха го приели децата(той има момиченце на 7 и момче на 11)при положение че децата израстнаха заедно и бяха неразделни.Жена му не е българка и всички знаят че той е с нея заради парите и а за неговите изневери няма човек който не е чувал.

# 146
  • София
Най- голямата женска глупост е направила, че по приятелски се е…

Която е?
Нямам против да ти я докажа, рецензирам, подпиша с целувка.

Авторе, тоз мъж няма да ти гледа жената и детето, споко. Жена му разбра ли?

# 147
Най- голямата женска глупост е направила, че по приятелски се е…

Която е?
Нямам против да ти я докажа, рецензирам, подпиша с целувка.

Авторе, тоз мъж няма да ти гледа жената и детето, споко. Жена му разбра ли?

Не

# 148
  • София
Аз бих я осветлила - прекият път от два стола на земята.
После ще решиш дали да вдигнеш твоя.

# 149
  • USA
Всички знаят,чуват само жена му не...ми кажете и да мятаме пуканките!

Общи условия

Активация на акаунт