Изневяра

• 7 634
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Ами нека автора да се включи и да обясни- той ли е спирал жена си да работи или е била безработна по нейно желание ?
Ако е била заставена насила да стои вкъщи -значи той е виновен !!!
Ако е стояла по собствено желание- тя е виновна!!!
Е, раздадохме присъди, сега очакваме коментар на автора.

# 121
Тя жената такъв порив и ентусиазъм имала  за работа, че чак спряла да работи  8 години преди да се роди детето. И всичко това от жертвоготовност към мъжа си, да чисти и готви по цял ден.

# 122
Брех колко тежко било да бъде домакиня и да гледа 6 годишно дете, направо да я ожали човек.   Пък автора си почива по цял ден на работа и така между другото издържа и родата. Ама не го е срам че не намира време за дълги задушевни разговори със претварената му от гледане на сериали и киснене у фейса по цял ден жена. А за кофти секса вече не разбрах как се стигна до тва заключение. Смисъла нещо се изгуби тук

# 123
Като почнете да се обяснявате колко е сложно да домакинства една жена, как бил тежък физически труд...мани, мани. Направо да се чудиш как някои жени и къща въртят, и си гледат добре децата, но и работят.

Имаш ли идея колко се плаща на жена да върши това вместо теб?
Нямам представа за извънстраната, но тук в БГ вземат по-голяма заплата от специалистките в мног ообласти.
В моя провинциален град - жена за помощ в домакинството е 20 лв. на час. Ако се мият прозорци или тераси или бани цената е двойна.
Ти колко вземаш на час?

# 124
Никой не казва, че е тежко да си домакиня. Скучно е. И води до най-разнообразни начини за запълнване на времето. И пораждане на разнообразие. Иначе е все едно и също.

# 125
Ми можеш да представиш сметката на детето си като стане на 18. С детайлна разбивка по дни месеци и години. Май много се увличате в глупости някои тука, като ви е толкова трудно, някой насила ли ви накара да раждате деца?

# 126
Целта на темата не е да споделям аз колко вземам (цифра не казвам, но съм доста доволна), нито пък ме интересува колко вземат тези, на които им се плаща конкретно за това. Някои е добре да спрете да живеете в миналото и да се изказвате като всезнаещи лели - в днешно време изобщо не е непосилно да се грижиш добре за дома си и семейството си и същевременно да работиш. И дори не само в днешно време - майка ми винаги е работила, но не е оставяла мръсно или непочистено вкъщи (дори като съм била много малка и не съм могла да помагам вкъщи) + не е липсвало внимание нито към мен, нито към баща ми. Брех, значи е възможно.

# 127
  • София
На всяка изнурена домакиня - изневяра.
Така, де, гледам се полага Laughing

Жертви няма - жертващи се има.

# 128
Баси, щом им се полага по право, да взема да стана домакиня. 😂

# 129
Ми можеш да представиш сметката на детето си като стане на 18. С детайлна разбивка по дни месеци и години. Май много се увличате в глупости някои тука, като ви е толкова трудно, някой насила ли ви накара да раждате деца?

Глупости!
Решението за дете и дом е на родителите и не детето плаща сметката. Дели се между родителите! И не се омаловажава домакинския труд, щото видиш ли жените безропотно го полагат.

# 130
Не, Горджи. Поантата е, че всяка изнурена домакиня има ВСИЧКО от живота, и все пак изневерява, не я е срам.

А за трудното докакинстване - нека не забравяме, че вашите мъже го вършат наравно с вас. А вие не забравяйте, че извън мамата доста мъже не правят така и пак жена им работи.

# 131
Никой не омаловажава домакинския труд. Но жената на автора с години не работи - преди и след детето. Какво да си помислим за такъв човек?

# 132
Дорис, жената НЕ работи от 14 години. Детето им е на 6. Тези 8 точно какво е правила?
И като на някой не му се чисти, отива да работи, и си плаща на жена да чисти. 50 -80 лв, за 3 часа. За София говоря.
Сега почвам да таксувам ММ за чистенето тази седмица, че се съдрах направо.( по 1 час на ден) дано не се сети, че миналата се занимаваше 2 дена с моята кола, да я кара по сервизи. Мога да получа и аз някоя разписка.

# 133
Ами нека автора да се включи и да обясни- той ли е спирал жена си да работи или е била безработна по нейно желание ?
Ако е била заставена насила да стои вкъщи -значи той е виновен !!!
Ако е стояла по собствено желание- тя е виновна!!!
Е, раздадохме присъди, сега очакваме коментар на автора.

Никога не съм я спирал да работи но нито и съм настоявал.Първо така и не научи езика за да почне изобщо някъде работа, но и чисто финансово нямахме нужда. Може и да прозвучи смешно но тя беше доста отговорен човек, за семейството даваше всичко от себе си, какво се промени така и не разбрах. За всички тези години караниците помежду ни са били много малко да не кажа че почти нямаше. В очите на всички наши познати ние бяхме семейство за пример и него казвам просто ей така да си чешя езика. А относно гледането на детето тя си го гледаше повече от добре(последната година и двамата не му обръщаме нужното внимание защото сме заети с поредният разговор)

# 134
  • София
Ама както винаги чаем в тоя форум жените да имат независимост.
Щото на мястото на автора такъв шут щях да ѝ бия в дупито, че буквално щеше да разбере къде се*ат гладните.

Значи Нар, на всички ни се полага, на мен лично две!

Общи условия

Активация на акаунт