Изневяра

• 7 633
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
... Никой в родата не работи, само ти можеш. 😲
Аз пък мисля, че е глезла, мързелана и нагла отгоре на всичко.
Ако не си харесва живота, трябва тя да си го промени. Ти какви обвинения поемаш и защо?
...
Оффф, колкото повече чета за ситуацията на автора, толкова повече виждам, че голям воденичен камък си е овесил на врата.
Тая жена мърмори, някой друг крив, не поема елементарна отговорност за собствените си действия.
Авторе, въведи трудова повинност. Който не работи, не трябва да яде. Да се стяга, за като я оставиш, че има и кредити на родителите си да изплаща.

Не знам как си съгласен да си оставиш детето в тази среда, но ти си знаеш.

Само за справка, реален секс имало ли е с чуждоземния господин, или е било чатове и въздишки?

Имало е да. По принцип не съм съгласен да остане детето при нея но това не го решавам аз. Имаше период от месец в който тя се прибра в България и сам съм си гледал детето но тук ще ми е доста трудно да се справям сам.

# 106
Вече съм държала изпит върху РКЛ, благодаря. В България е популярно и папагалствано схващането, че Каренина е скучаеща ку*ва и през соца става съвсем осъдително поведението ù само защото е аристократка. При все , че аз лично не разбирам и осъждам кръшкането, никак не съм съгласна с анализа на душевността ù, още по-малко да се дава като пример за скучаеща кръшкаща домакиня. Най-малкото нито е домакиня, нито е скучаеща, нито мъжът ù е някакъв бачкатор.

# 107
А тя поне това дете гледа ли го като хората? Оставила детето за месец, преди това пишеше, че му посягала (тук може и да не съм разбрала правилно). След като не работи, поне да обръща сериозно внимание на детето, да го учи на някакви неща, да се занимават заедно.

# 108
Сори, но жената е умряла от скука. 14 години са това.
Мечешка услуга си направил, че нито тя, нито техните работят.
Ако сама не тръгне на работа, няма как да оцени какво си направил за нея. В момента, в който някой и обърне внимание и тя ще се почувства разнообразена и желана. Не знам как ви хрумва, прав и здрав човек да не работи с години. Детето е с вас от 6 години. Останалите изея си нямам как е изкарала.

# 109
Ама защо обвинявате съпруга, че жена му не е работила с години? Неговата вина е само в това, че я е търпял толкова време.

# 110
Като седне някой бъларски мъж да ми говори как жена му имала ВСИЧКО и не работела и ... пощръклявам!
Всъщност вие не се грижите за жена си да седи и да се глезотка, а разпределяте нещата така - Аз ще ходя на работа, да ще се измарям понякога, но ще се чувствам значим, ще имам среда и колеги и колежки и реално ще се РАЗВИВАМ ; ТЯ - ще поеме професията на слугиня и домашна помощничка + детегледачка. Ще  седи у дома с или без фередже, ще готви, тъчи и ще се занимава с детето без да роптае и без да иска от мъжа и чинията си да премести, защото видиш ли той работел и носел парите.  Само този, който има домашна помощничка и детегледачка и дава пари на жена си да си прави каквото и е кеф може да се смята за баровец с неработеща жена.
Реално нейния труд е тежък физически труд, който се плаща добре ако се полага за чужд човек. Само, че ние по нашенски така сме свикнали мама да опъва като вол, че и през акъла ни не минава, че това не е само нейна работа, а на всеки мърлящ този дом, независимо дали работи или не.
Никога по никакъв начин не искам мъжа ми да ме издържа и да съм си "безработна у дома". Бих предпочела да чистя чужда къща и да имам доходи, отколкото мъжа ми да смята, че най-нормалното нещо е да поддържам сама всичко у дома + готвене и деца и да смята, че ме гледа като принцеса. Сакън!

Егати и чудото, което трябва да вкарва жена ти за всеки секс авторе! То не бяха изисквания за страст и жупел, която се появила малко след изневярата и после угаснала била. Ами ще угасне я! Подобни очкавания са не само наивни, а и глупави. След амнайсет години заедно очаквания за жупели ....
Принципно жената импонира на мъжа в секса след като сексуалния живот се нормализира така да кажем - за това ако там нещата не ги бива то мъжа да не търси що му друсат сливата. Явно него не го бива.

Също така жена ти намира друг мъж, който я спечелва с писане и приказки! Съответно дава секс, за да не го загуби. Знаеш ли какво означава това? Че е самотна и не се чувства споделена с теб.

Та анализа показва - секса ви не го бива. Вие не сте споделена двойка, която я удволетворява емоционално да се почувства рабрана и приета или каквото там и трябва. Имате добър социален, материален статус, който е причина да сте заедно. Имате и дете, което също е една огромна причина да се опитате да се напаснете.

Не очаквай, че ще забравите случилото се. Няма да пламнат стари страсти. Няма да се преоткриете /поне не сега/. Помислете и двамата можете ли да продължите заедно, докато се уталожат нещата.

# 111
Ей сега ще ти обяснят как тя искала да е безработна, за да хойка и да използва горкичкия мъж.

# 112
  • София
Някой като зорлем да ги кара, нали.

Лека скука, леко отегчение, чула е каквото е искала, два оргазма по- късно и е цъфнала и вързала.

Това нагледно съм го виждала повече от 5 пъти, няма да коментирам липсата на кариерна ориентация.

И да се разведат, да поделят парите, имането, нали след някой месец ще е на старта.

# 113
Не го приемайте твърде лично. Просто си разсъждаваме върху спуснатата ни тема.
Ясно е , че никой няма да промени отсрещните представи за живота.

# 114
Нека да набием канчето на мъжа, че не го бива и не прави хубав секс с жена си и само заради това съпругата е решила да кръшка.
За мен вина всъщност имат и двамата: тя - че е глупава, мързелива и живее като паразит; той - че e бил наивен и не я е натирил преди години.

# 115
Обаче оправна жената. Не ходи на работа, няма контакти, ама на сухо не е останала. Зачукала семейния приятел.

# 116
Уффф айде стига с този тежък физически труд и гледането на дете. Гледах си първото дете до 4-годишна възраст, и то защото боледуваше. Нищо тежко нямаше, само побъркващо монотонно.
И между другото професията housewife е най-разпространена в САЩ, където жените НЕ работят, въртят къщи по 300 квадрата, и отглеждат 5 деца.
На някой като не му харесва, си намира работа, и разпределя домашната работа. Когато се съгласиш на тези условия няма какво да ревеш после. Или като си си намерил друг вариант, си биеш шута. Ооо не, няма как щото този дето е запълнил липсите, не желае да заеме отглеждащата длъжност, и ще се отворят други липси.Кофти.

# 117
У, сега пък стана глупава и мъзелива жената! Е, това ви казах - щом е у дома то е вирнала пантофките и пафка, докато детето се самоотглежда, а котката слугинства.

Глупава е, че можеше да ходи на работа, да си поделят грижите за домакинството и детето, да има среда, колеги /с които да си спи или да не си спи или да си гради бъдеще и познанства/, да има стаж, доход, да се развива в много направления. А тя поела къщата и детето и сега ще се чуди как да стартира живот изцяло наново. Да, глупава е и наивна.

Грешни са ти представите за housewife , Cygnus_i! Мнооого побългарено виждане имаш. housewife не готви - тя поръчва или притопля полуфабрикати. На housewife такива като мен дето бяхме на бригада в САЩ им чистехме, защото housewife не чисти. И когато един ден housewife реши да се разведе взема повечето от имота + издръжка, докато се омъжи пак, не защото жени са писали законите, а защото са наясно, че тя се е жервала да е housewife.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 16:45 от the Дорис

# 118
Глупава и мързелива, не глупава и наивна. Наивен е мъжът.
Като почнете да се обяснявате колко е сложно да домакинства една жена, как бил тежък физически труд...мани, мани. Направо да се чудиш как някои жени и къща въртят, и си гледат добре децата, но и работят.

# 119
Доколкото инфо е дадено, родителите и също не работят. Нещо като семеен модел се получава.

Авторът да реши той какво иска и да действа. Само че страст не се получава лесно, ако това му е важно.

Общи условия

Активация на акаунт