Изневяра

• 7 635
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
Малко объркана започва да става историята.
Аз не разбирам защо сте се върнали в бг. Тук няма толкова възможности и за нея и за теб. Чисто финансово, а и като уреденост с деца. То и детето трябва да е на училище,градина..
Тя не се е върнала и при техните ..
Всъщност какъв е плана оттук нататък?
Започнах  същата работа и смея да твърдя че финансово заплащането ми е доста задоволително. По въпроса с детето незнам как ще се развият нещата записали сме го предучилищна група(със сигурност отношението и вниманието към децата не е както е там). Никога не съм я молил да бъде със мен,веднага след като ми призна всичко решихме че ще опитаме, не сме се разделяли. Имаше моменти в които твърдеше че явно така е трябвало да стане, след това казва че съжеляво за всичко и за пропуснатото време а какво ще се случи занапред си нямам и на представа. На моменти искам да я оставя след тжва пак премислям и така.

Според мен още и е мъчно за другия, а може и да поддържат още връзка, да си пишат и да се окайват за невъзможната си любов. Тая смяна на настроенията и нервност показват, че не е взела твърдо решение да загърби всичко и да се посвети на вашата връзка и семейство, а все още е недоволна и неудовлетворена.

Ти си помисли хубаво, дали искаш да губиш още време и емоции в тоя човек. По принцип заради детето си струва, но ако и то не е в добра и спокойна среда, а страда от нервните изблици на майка си, може би е по добре да се разделите, за да можете да не се дразните взаимно.

Ти като гледам, ще продължиш да наливаш кинти и в родата, но поне настоявай да почне работа.

# 76
С такава жена няма да му е лесно на автора - без значение дали в България, или в друга държава.
Ако все пак жената е сериозна, отговорна и мисли за семейството си (а историята не показва тя да е), ще направи всичко възможно, за да оправи нещата. Дали ще работи, дали ще домакинства и ще гледа детето - както се разберат, но няма да кръшка. Авторът трябва да почне да изисква повече от жена си, ако реши да остава с нея.

# 77
Вероятно има и други фактори.  Ама тя наистина ли никога нищо не е работила? Детето било ли е на градина?

Ако се броят 3месеца работено преди около 14години.Тя промяната в нея започна когато детето започна детска(остана сама в къщи). Не мога да кажа че е от разглезените жени които искат всичко, но никога не е била лишена от каквото и да е било. А по въпроса с родителите и и двамата са без работа и със 2 кредита.

# 78
Какво е редно, решават те двамата, като семейство.
Ако само единия работи и са ок с това, помагат с наличните средства.

*аз съм ЗА финансовата самостоятелност, но какви са им финансовите отношения си решават само те. В това жена да е домакиня вкъщи и да гледа дете, няма нищо нередно

Няма, разбира се, стига да е доволна от това, а да не се оплаква от липса на забавления и да чака скапания си мъж да си дойде да и обръща винмание. Детето е вече доста голямо, за да се нуждае от целодневно обгрижване, а жените са различни - една ще се радва, че е освободена от финансови грижи и ще се занимава с декупаж, грънци, йога или нищоправене, а друга от неудовлетвореност ще започне връзка с комшията.
Ходенето на работа създава ангагимент и среда и най хубавото - носи собствени кинти, затова смятам, че е било грешка да не работи.

Вероятно има и други фактори.  Ама тя наистина ли никога нищо не е работила? Детето било ли е на градина?

Ако се броят 3месеца работено преди около 14години.Тя промяната в нея започна когато детето започна детска(остана сама в къщи). Не мога да кажа че е от разглезените жени които искат всичко, но никога не е била лишена от каквото и да е било. А по въпроса с родителите и и двамата са без работа и със 2 кредита.

И какво от това? Това си е техния живот и те трябва да се грижат за себе си. Пълнолетни възрастни хора, надявам се, че не са болни, но и да са, ти не си длъжен да издържаш цялата фамилия. Да не сте от някой етнос, който предполага жената да не работи и да си давате парите на родителите? Аз имам точно такъв познат, много свестен мъж, и той така като тебе, плюс, че издържа и сестрата на жена си, гимназистка.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:49 от Iris04

# 79
И тя що не ходи на работа? Че не разбрах.

# 80
  • София
Авторе, трябва да пренапишеш условията на връзката ви.
За ваше общо добро.

Не трябва да стоиш в цайтнот какво ще реши тя, а трябва да решиш ти.

Прибирането може да е голям рестарт за връзката ви, но може и да сложи край.
Говорете, много говорете.

# 81
Абе, хора, как дете на 6 години да е голямо и да няма нужда от обгрижване, че тая жена съвсем безхаберна я изкарахте?! Или нямате деца в тази възраст или явно вече са големи.

Само някакъв вид спорт за кеф два пъти в седмицата барабар с детската градина и е ПОНЕ половин работен ден.

Че е изневерила - изневерила е, но авторът не е наясно със себе си, камо ли с жена си.

# 82
Работила преди 14г, тоест не е спряла да работи, за да гледа дете. Тоест няма трудови навици, трудов стаж. Никой в родата не работи, само ти можеш. 😲
Аз пък мисля, че е глезла, мързелана и нагла отгоре на всичко.
Ако не си харесва живота, трябва тя да си го промени. Ти какви обвинения поемаш и защо?
Да, трябва разговор много дълъг и искрен. И истината да и кажеш. И да я накараш да помисли хубаво, тя какво ще прави. Не да ти изпада в истерии и депресии, защото ти нямаш вина за това, че тя е в тая ситуация.

# 83
Е точно какво обгрижване изисква дете ходещо на градина от 8 до 5? Обгрижването е след това. Това са 10 часа свобода! Дори да чистиш 2 часа на ден, 1 час да спортуваш, какво точно правиш през останалото време? Бъркаш си в носа и броиш мухите? Ааа не, чатиш и се праскаш със семеен приятел.

# 84
А ако  взимаш детето си в 12:30 от градината, дори 14:30?
Познай колко мухи ще утрепеш след това.

# 85
Защото е мързелива и необразована, затова не работи. Има и изключения, като някои съфорумки, но те наистина са изключения. Ще си почива жената и ще търси следващия, че без емоции не се живее.

# 86
Е то може и изобщо да не ходи, ама явно не е това случая, след като е намерила време да инвестира в паралелна връзка.

# 87
... Никой в родата не работи, само ти можеш. 😲
Аз пък мисля, че е глезла, мързелана и нагла отгоре на всичко.
Ако не си харесва живота, трябва тя да си го промени. Ти какви обвинения поемаш и защо?
...
Оффф, колкото повече чета за ситуацията на автора, толкова повече виждам, че голям воденичен камък си е овесил на врата.
Тая жена мърмори, някой друг крив, не поема елементарна отговорност за собствените си действия.
Авторе, въведи трудова повинност. Който не работи, не трябва да яде. Да се стяга, за като я оставиш, че има и кредити на родителите си да изплаща.

Не знам как си съгласен да си оставиш детето в тази среда, но ти си знаеш.

Само за справка, реален секс имало ли е с чуждоземния господин, или е било чатове и въздишки?

# 88
А ако  взимаш детето си в 12:30 от градината, дори 14:30?
Познай колко мухи ще утрепеш след това.

В Германия може и да е така, щото нали са построили социализма, ама при нас градините са до 6, даже и до 7 часа вечерта. Моите 2 деца съвсем наскоро бяха на тази възраст и колкото и невероятно да звучи, не са имали нужда от целодневни грижи. Жена ми направи кариера за това време, а започна работа не заради финансови причини, а точно щото откачаше да стои вкъщи.

# 89
  • Сф
Ама в каква среда живеете. Какви са тия родители без работа и с кредити. На инвалидни пенсии и помощи ли живеят? .И дъщеря им защо като е била навън с теб не е помогнала? С някакво припечелване? 5 години и почасово не намери??  Надомно ? Толкова възможности има навън в белите държави. Освен ти да не си и давал да работи, че и това го има.
Не знам какво да кажа. Излиза, че сега пробвате отново заедно, но тук. Тогава не се връщай назад в мислите си. И..намерете нещо да върши тая жена и за нейно удовлетворение.

Общи условия

Активация на акаунт