Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 754
  • 926
  •   1
Отговори
# 840
  • Germany
Добро утро!
Ети, честита ти кола! Все на хубави места да те вози!
Али, страхотни снимки! Бързо да стигнете днес и повече никакви бури до края на почивката!
Аз заспах с главоболие и се събудих с главоболие...
Хубав да ви е деня!

# 841
  • Бургас
Добро утро!

Але, втората снимка е жестока.

Прекрасен да е денят ви, момичета!

# 842
Алечко, сами с котарака ли пътувате? Смела си, признавам ти го!
Няколко пъти сме ходили с Бубу на 100-километрови разходки, но не е комфортно. Той е малка, градска количка.

Хубав и усмихнат ден!

# 843
  • Бургас
Алечко,верно ли сама пътуваш?

# 844
Бе как ще пътува сама Алето😘
Тя е девойка, може да си пътува с който си иска:)
Приятно да ви е Али, снимките са чудесни!
Бубе, снощи правихме тест с пържени картофки и хапки. Само с пръскане на мазнина не стават достатъчно мазни за нашия вкус, та имай го предвид и ти.

# 845
Тути,как само ще ги пръскаш 🤭.Мия,подсушавам,сипвам струйка зехтин,може и две 😂,сол,рабърквам ги хубаво,и ги мятам.Слагам по малко(теглих веднъж,с около 700 гр става идеално),и често ги бъркам(разтръсквам).За 20 минути не ми харесват,поне 22,понякога и 25.
Алето не я мислите вие, живот си живее 😂

# 846
Ми ей, на, Ренко. Като новак се представих подобаващо;)

# 847
Ако нямат много мазнина,ми стоят като печени,и не ми харесват.Обичам ги,когато са целите намазнена.Но зависи и много от сорта картофи,някои стават много сухи.Ние от години гледаме Сорая,стават идеални за вкуса ми.И с Пикасо съм пробвала,също ми харесват,но са една идея по-сухи.

# 848
  • на Мелмак
И аз бая пръсках онази вечер. Grinning

# 849
Според мен пръскането е по-скоро за месата,примерно пилешки хапки.Макар че аз мариновам предварително,и слагам мазнина тогава.Картофите са си баш за оливерник 😁.Та,по мое мнение,не си давайте парите за пръскалки специално за това.

# 850
  • На брега на реката
Излязох в обедната почивка,  за да си взема нещата от Спиди и греда. Няма да има ток до 13 ч. Ами, след работа ще е.
И ние обчаме мазничко, та  поръчаните пръскалки ще  ползвам за панирани неща, за да не им смъкна панировката.
Не, че има вест от Джъмбо, вече четвърти ден!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2022, 15:52 от Бубoлина

# 851
Добър ден Simple Smile
Чета ви с първото кафе и от толкова сън ме боли глава.

Али, да намачкаш долното котенце от мен Heart
Какво странно има, ако/когато пътуваш сама? Палиш колата и газ Simple Smile Най-хубавите ми трипчета са били самотните, аз и бу-то.

Ох бе, Боби Simple Smile от сърце се посмях за алармата.

Първата кола, за която си мечтаех в осъзната възраст, беше Голф 3. Останах си с мечтите, но за сметка на това на стари години си сбъднах 3 мечти за марка и модел возила, и планирам следващата. Stuck Out Tongue

# 852
Ех, защо не е петък днес 😁😁
За мен трябва събота, сестро.
Деси, при толкова много мераклии за гости, що не им оставите къщата, а вие да се приберете до България.
Та я мазнина, мацки, за кой точно уред се отнася? Аз мисля Косорито да си взема, ама не ми се занимава с пръскане. Снахата е загледала Нинджа с две отделения, ама ако и тя трябва да седи и да им пръска и бае на картофите може да се откаже.
Издавам, че имаме празнуваща днес. Титина, бъди здрава, обичана, все така на бързи обороти да ти минава ежедненивието и винаги в отлично настроение. Наздраве!

# 853
ох, Деси, съжалявам! Когато живеехме в Прага моя роднина се опита да се самопокани. Бяха свикнали да почиват на гости някъде. То нямахме и никакви условия, а и не ми беше приятно.
Ние също не се тупваме така, че с нашите зверове много съобразяване и шъткане ще падне.

# 854
  • Бургас
Здрава и щастлива да си Тит!
Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт