Искам да кажа...(198) през Септември 2022

• 42 374
  • 926
  •   1
Отговори
# 885
  • на Мелмак
Искам да кажа, че явно ме е обзела мания за готвене, а щерката си прави яйца! Ще я смачкам Trollface
Сега пробвам слоукукъра с едно джоланче, отделно малкия иска ребра, та и те се пекат. Обаче очаквам, довечера голямата маймуна, да каже "искам паста".
Иначе ей сега седнах, какво правих? Уж съм повече домакиня напоследък. Имам и за чистене, но го оставям за утре, че гръб ме заболя.
Руми, браво за резултатите Simple Smile

# 886
Лин, гумите били пренапомпени.
ММ се усетил и отишъл да ги провери. Ужас Joy

# 887
Айала, не шофирам аз, пази боже 😆 Аз карам от работа до в къщи и от вкъщи до мама и малко градска. Абсурд да се опъна на такъв път. Еле па тука са такива баири,  че пеш не знам как се катерят, камо ли с кола 😆

Лин, по  моите критерии топла е водата само в банята 😁 Ама се къпя де, какво да правя, толкоз път съм била 😆

Утре ще обикаляме с корабче.

# 888
Руми, усетих ви, че има нещо нередно Grinning Grinning

Али, разбирам те. Аз се къпя с вряла вода. За извънградското, зависи. Понякога на дълъг път е по-лесно. Малко практика и си готова.

# 889
Абе дилъра беше малко неорентиран, ама знам ли, че са чак пък толкова некадърни 😂

Али 😆🤗

Сега си прочетох изследването на спокойствие. Пише контролен чак след две години най-рано. Юпии ...
И не знам с вас ли обсъждахме, ама да кажа 60 кинта преглед, 30 цитонамазка. Мамографията 40 лв.
Всичко е нагоре.

# 890
Странна вечер имахме с детето, но поне се прибрахме живи и здрави, макар и с перипетии.
Аз се радвам, че гинеколожката ми смени медицинския център и сега взема доста по-евтино, че преди ми излизаше около и над 200, а ходя 2 пъти годишно,  сега съм под 150.
Ортодонтката смени апарата на детето и то голяма драма направи.

Последна редакция: чт, 29 сеп 2022, 21:31 от Sunny29

# 891
Съни, важното е, че всичко вече е в миналото. Ще ти пиша на лично за апаратите за 1-2 въпроса.
Руми, да полееш прегледите тази вечер.
Али, забавлявайте се!

# 892
  • Бургас
Охх,момичета, момичета...каквото и да е, с вас съм!
Очаквам с нетърпение и утрешният ден - с хубави новини и лесни разговори.
Малкият заспа на батко си на леглото.
Батко му се шляе още навън.

Руми,как е девойката ?

# 893
Да се отчета:

Днеска ядох гюзлеми, бюрек и пиде. Да живей,  живей глутенът.  И целулитът 😁

# 894
  • Бургас
Але, на някакво приказно местенце си.

Карз, Flowers Four Leaf Clover Дано са добри утрешните новини!

Руми, и на контролния след поне две години да си пак за "юпиии".

Съни, важното е, че лошото е зад гърба ви.

Ети, щерката поне си готви, въпреки твоите усилия, а моите мъж и дъщеря си поръчали пица, при положение че две баби им готвят и носят храна.

# 895
  • някъде ... тук ...
Е, бабите не готвят пица. И Асан е ора, иска нещо различно. Разбери ги Simple Smile))
Але, завиждам, нищо че бях онзи ден на плаж. Море да има, моето е...
Аз съм затрупана с работа, обаче и на поле и е екстра. Поне разнообразих от офисната. Харесвам си я.
А ...и аз съм имунизирана и хич не ми влияете с разни нинджи и косьовци. Даже не питах чучко Гугъл. Друг готви у нас по пронцип.
Имам да мисля кухня (шкафове) за селската къща - трябва да проектирам шкафовете, обаче трябва да намеря време.

# 896
  • при моите деца .....
Добро утро!
Петък е!
Дано днес има добри новини и повече щастливи моменти.
На работа ми е натоварен - имам много часове и съм дежурна.
На Митето приятелче са го оперира ли снощи по спешност, апандесит. Ще видя дали ще ни пуснат да го види.
Хубав ден!

# 897
  • На брега на реката
Добро утро!

Абе то и аз искам да се имунизирам, ама  явно няма да е в тоз живот. Поне ми пести време, а то ми е много важно напоследък и съм много доволна. Все повече го харесвам!

Съни, дано всичко е наред!

Али, чудно е! Как ми се иска да съм на такова място!!! Почини си и се порадвай, пък на нас по някиоя снимка, да оплакнем очички!

Селесте, че няма само ти да хапваш паста и пица!

Ети, как стана джоланчето?

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: пт, 30 сеп 2022, 11:02 от Бубoлина

# 898
Добро утро.
Боби, дано е добре детето.
Али, хапни, почини, забавлявай се. Страхотна снимка.
Хубав петък.

# 899
Добро утро.

Общи условия

Активация на акаунт