Отговори
# 675
Хоган като качество са ненадминати. Удобството им също е предимство.

# 676
Сутринта излезнах с риза и кожено яке и ми беше лееееко хладно, но в 10 вече ми беше ок.
Premiata ми се струва че се носят много в Италия, или по-скоро са лесно разпознаваеми заради надписите по подметките.

Днес с Adidas Torsion, много удобни за обикаляне насам-натам.

# 677
  • София
Миналата седмица в четвъртък в най-голямата жега успях да се простудя от климатика в колата и сега съм почти с пневмония. Последните дни нямах сили дори темата да чета.
Но днес след края на работния ден тръгваме за последно море (последно да се чете като последно, което ще трае повече от уикенд - за уикенди ще продължаваме да ходим)
Надявам се да удължа лятото колкото е възможно повече.

За есента няма да купувам нищо, смятам и за зимата да се въздържа от покупки.

# 678
Днес така, не ми се "пуска" лятото и това е. До последно ще нося сандали, че косата ми "настръхва " като се сетя за затворени обувки./Имам си един мазол на левия крак, дето ме мъчи от години/
P.S. Моля не ми коментирайте позата, винаги се снимам в поза, независимо каква.  Аз изправена като "Матросов на амбразурата" не мога да застана, нито пък ми харесва !

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 21:03 от Lioness77

# 679
Лъвице, страхотна си!

# 680
Благодаря  ти Pepa57 Simple Smile

# 681
змия, бързо оздравяване!
Климатиците са кофти работа, май по-добре човек да се поизпоти......

Lioness77, супер си 🙂

🙂

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 21:43 от Al Georgieva

# 682
  • Sofia
Страхотни сте, Лъвице и Ал! Simple Smile

Климатиците (специалност на ММ, съответно ползваме откак се появиха в Бг, болни от тях не сме били, а дори сме спали нощем на климатик) не са проблем, ако се ползват правилно.
Скрит текст:

Охлаждате/топлите колкото да не ви е горещо/да не ви е студено. Не трябва да се получава шокова температурна разлика за организама. Не през лятото да охлаждте помещението така, че като излезете в жегата...
И не през зимата да отоплявате така, че да се мотаете по къси ръкави и после навън в студа...
Умерено охлаждате/отоплявате и всико е ок. Simple Smile

# 683
Ал , благодаря, и ти си прекрасна, момиче Simple Smile А с роклята си много,много стилна и елегантна.
Благодаря Morena , по повод климатиците никога не съм боледувала от тях, ако ,че аз правя точно обратното на това което ти пишеш. Лятото охлаждам доста и като изляза в жегата и ми е много гот, все едно съм "консервирана" първите 10 мин, докато вървя. В смисъл не се потя и ми е хубаво с охладено тяло. Проблеми с температурните амплитуди никога не съм имала.

# 684
Аууу, Георгиева вчерашния ти тоалет и рокля божествени, точно в любимия ми стил!
Лъвичката огнено гореща както винаги!

# 685
  • София
Al  имам подобно, да не кажа направо същото, като показаното черно яке! Laughing
Това е любимото ми късо кожено яке на Зара, купувано 2016г. Пазя го като очите си!
Носих го за пръв път на едно пътуване до Япония 2016г.
Стар кадър

# 686
Al, ти поднасяш изненади  - ден рокер, ден рокля (жена) Simple Smile
 Щом ти се вписва в ежедневието, супер. Аз ако сложа пола (или рокля - имам само две летни), ще се чувствам неловко и хората ще се питат добре ли съм Laughing
Та спортно-дънковия-рокерски стил ми отговаря най-добре на натюрела.

# 687
Ал, прекрасна си!  И аз често рязко сменям стиловете в един ден - даже вчера от ФБ ми излезе спомен как  за 6 часа разлика - от къси панталонки и маратонки вечерта - тежко официална и блясък..)

# 688
Много мило момичета 🙂 роклите са ми страст, много ми е любимо да нося и винаги при възможност обличам рокля или пола.
Чакам една рокля за есен-зима, дано ме огрее 👗

Рязка смяна на стила се среща все по-често, което е хубаво - трябва да има разнообразие 🙂

kopche, якето е на Rockeds, съвсем новичко, много им харесвам нещата.

# 689
  • тук-там
Ал, ако искаш погледни колелцията на Maze за кожени якета - интересни модели на съвсем прилични цени.

Общи условия

Активация на акаунт