Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 322
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Не е лошо следобяд да правите тестовете, а когато започне тестовата да се изравнява с контролната, да правите по два пъти на ден. Поне при мен така я хващах. Просто в рамките на деня ставаше наситена и буквално след няколко часа вече беше по-бледа...

# 346
Ако правите тестове само сутрин, може да е бил положителен вечерта на 13. И на другата сутрин вече да е минал. Хубаво е да правите по 2 пъти на ден. Но ако пика е минал вчера , то овулацията е настъпила след него, тоест днес може би.

# 347
Ако правите тестове само сутрин, може да е бил положителен вечерта на 13. И на другата сутрин вече да е минал. Хубаво е да правите по 2 пъти на ден. Но ако пика е минал вчера , то овулацията е настъпила след него, тоест днес може би.

Съдейки по познатите болки, според мен точно така е станало.
Благодаря за бързите отговори!

# 348

Здравейте! Според Вас дали е положителен?

# 349
Според мен, да.

# 350
Здравейте, момичета! Моля помогнете ми с резултата от този тест, приложението показва, че е положителен, но аз не мога да преценя!🙂

# 351
Според мен още му трябва
Здравейте, момичета! Моля помогнете ми с резултата от този тест, приложението показва, че е положителен, но аз не мога да преценя!🙂

# 352
Здравейте,предложете лентички ,от които сте доволни 🙂

# 353
Здравей, аз използвах тези и съм доволна
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010000084

# 354

https://www.amazon.de/Easy-Home-Ovulation-Teststreifen-Schwanger … Caps%2C168&sr=8-3

Аз от тези съм доволна.

# 355
Здравейте, момичета!
Първо да си кажа колко съм разочарована от новите тестови лентички на Лейдитест! Бяха ми любими поради силния цвят на чертичките, което оставя много по-малко място за чуденки!
Сега са по-бледи чертите от тези на Oview 😒
Сега...със СПКЯ съм, следя се при Калчев, който ми каза тоя месец да замервам и следя за овулация с помощта на лентички. Аз по принцип я чаках около Коледа, ама явно няма да е баш тогава...какво мислите?

# 356
Изглежда положителен, но наистина тази лентичка е доста некачесвена.

# 357
Здравейте, момичета!
Първо да си кажа колко съм разочарована от новите тестови лентички на Лейдитест! Бяха ми любими поради силния цвят на чертичките, което оставя много по-малко място за чуденки!
Сега...със СПКЯ съм, следя се при Калчев, който ми каза тоя месец да замервам и следя за овулация с помощта на лентички. Аз по принцип я чаках около Коледа, ама явно няма да е баш тогава...какво мислите?

Здравей,
Аз също не съм доволна от Clear Ovu Test 5+1.
Май са 1:1 с тези на Лейди тест, ако съдя по визията.
Сините са купувани преди 1 месец.
А зелените през лятото.
Еднакви са, винаги 5+1.
Сменили са ги...

# 358
Здравейте, момичета!

Трудно е да се каже. И аз съм със СПКЯ и понякога лентичките са много наситени, друг път не. Затова меря базална температура. С резултатите от базалната температура + лентички досега не съм изпускала овулация.

# 359
Привет отново!
Днес като че ли е повече пик от вчера?
Възможно ли е да задържи пик повече време? За втори път отчитам овулация, обикновено дори не се отразява с лентички...

Общи условия

Активация на акаунт