Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 293
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, чета отдавна за лентичките и следенето на овулацията. Аз използвам лентичките на Clear и съм доволна. Искам мнение дали теста от 4.01 е положителен, тъй като днес стана по светла чертата? Съвет мога да дам - преди няколко месеца и на мен често ми показваше положителен тест за хормона, но се оказа, че имам проблем със щитовидната жлеза и за сега са ми добре резултатите и следователно тестовете за Lh хормона са както трябва вече.

На 100% положителен.Успех!

# 421
#Tanq_9422

Много Благодаря за отговора! Надявам се този месец да бъдат добри новините Wink

# 422
Здравейте! Аз съм леко объркана. Теста за овулация, чиято снимка ще прикача, според мен е положителен.
Трети ден подред ми е в правене на тестове, като предните два дни (03.01. и 04.01.) тестовата линия беше по-бледа и аз реших, че пикът е минал. Според календара ми вчера трябваше да съм в овулация. А защо реших , че е минал пикът - ами защото на 2-ри и 3-ти януари имах силно изразени симптоми за овулация - цервикална слуз, болки и дискомфорт ниско долу в корема и кръста . И тъй като на 2-ри Януари ми започнаха симптомите, а аз направих първи тест на 3-ти , реших, че пикът няма да го хвана. И бам - днес положителен тест за ову. Само да споделя , че за първи път използвам тези ленти и че това ми е първи цикъл след спиране на противозачатъчни, които съм пила повече от 4 години с цел контрацепция , без медицински причини. Може ли това да е причината сега през първия месец след спирането да имам повече време повишени нива на ЛХ или пък повече от една овулация, знам ли.. симптомите ми за ову бяха силно изразени и отминаха до преди два дни , а днес + тест.. Благодаря много , ако сте ме изчели!

Днес тестът ми отново е положителен, не знам дали има значение, че го направих сутринта. ( Не е с първа сутрешна урина)

# 423
Възможно е да сте с поликистоза. Имате ли изследвани полови хормони?

# 424
  • София

Направих го в 10:30, днес.

# 425

Направих го в 10:30, днес.
  Според мен идеално положителен. Успех!

# 426
# 427
Очевидно е възможно да е такъв, щом е такъв. Ако не беше възможно, щеше да е друг...

# 428
Здравейте, момичета!
Според вас кой от всички тестове е положителен. На мен ми изглежда този, който е от 08.01- това е на 13 ти ден.
На 27 декември ми започна цикъла. Продължителност на менструация 5 дни. Продължителност на цикъл 28 дни.
Вчера на 08.01 има леки болки в десния яйчник, както и ЦС. Възможно ли е вчера да е настъпила овулация?

# 429
Здравейте, момичета!
Според вас кой от всички тестове е положителен. На мен ми изглежда този, който е от 08.01- това е на 13 ти ден.
На 27 декември ми започна цикъла. Продължителност 5 дни. От началото до първия ден на втория ми е 28 дни.
Вчера на 08.01 има леки болки в десния яйчник, както и ЦС. Възможно ли е вчера да е настъпила овулация?

Извинявам се, но коя марка са зелените тестове?
Доста отчетливи ми се струват.
Благодаря.

# 430
Здравейте, момичета!
На 27 декември ми започна цикъла. Продължителност 5 дни. От началото до първия ден на втория ми е 28 дни.

Извинявам се, но коя марка са зелените тестове?
Доста отчетливи ми се струват.
Благодаря.

# 431
  • София
Здравейте, момичета!
На 27 декември ми започна цикъла. Продължителност на менструация 5 дни. Продължителност на цикъл 28 дни.

Положителен е този от 08.01.

# 432
Здравейте, момичета!

Възможно е.Успех!

# 433
Здравейте, момичета! Дали теста е напълно положителен според вас? Последно ми дойде на 02.01

# 434

Здравейте, За 2ри месец си правя тестове за овулация днес е 3ти ден ,но не мога да разбера дали е положителен-на мен ми изглежда положителен, но отначало винаги чертите са толкова бледи а след 30тина минути буквално са еднакво ярки,наистина не разбирам.

Общи условия

Активация на акаунт