Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 435

Имали положителен между тях?
Направени са по едно и също време между 15/16ч 🙂 12ти ден е днес от цикъла... ще продължавам с тестовете до 22ри ден.

# 436

Здравейте, За 2ри месец си правя тестове за овулация днес е 3ти ден ,но не мога да разбера дали е положителен-на мен ми изглежда положителен, но отначало винаги чертите са толкова бледи а след 30тина минути буквално са еднакво ярки,наистина не разбирам.

Теста с каква чувствителност е? Евентуално можете да си закупите тестове с по ниска за да е по ясно кога са положителни.
Препоръчвам и мерене на базална температура. С апликацията от Premom е много лесно. Аз така разбрах, че моята овулация е по- рано, дори още в деня на повишаване на хормона. Тоест при мен когато теста е положителен реално вече е късно за бебе.
Със сина ми така 9 месца неуспешно се мъчихме. Като измерих температурата и подобрихме тайминга и се получи.

# 437

Здравейте, За 2ри месец си правя тестове за овулация днес е 3ти ден ,но не мога да разбера дали е положителен-на мен ми изглежда положителен, но отначало винаги чертите са толкова бледи а след 30тина минути буквално са еднакво ярки,наистина не разбирам.

Теста с каква чувствителност е? Евентуално можете да си закупите тестове с по ниска за да е по ясно кога са положителни.
Препоръчвам и мерене на базална температура. С апликацията от Premom е много лесно. Аз така разбрах, че моята овулация е по- рано, дори още в деня на повишаване на хормона. Тоест при мен когато теста е положителен реално вече е късно за бебе.
Със сина ми така 9 месца неуспешно се мъчихме. Като измерих температурата и подобрихме тайминга и се получи.

Благодаря, ще пробвам и с мерене на БТ ,наистина ми е много трудно с тези тестове . Миналия месец О беше чак на 20,21вия ден от МЦ затова помислих ,че съм късна О,но този път започнах от рано с тестовете още от 13ти ден и както се вижда от прикачената снимка е положетелен и не разбирам защо.

# 438
Благодаря, ще пробвам и с мерене на БТ ,наистина ми е много трудно с тези тестове . Миналия месец О беше чак на 20,21вия ден от МЦ затова помислих ,че съм късна О,но този път започнах от рано с тестовете още от 13ти ден и както се вижда от прикачената снимка е положетелен и не разбирам защо.

Възможно е един месец да ти е късна, другия месец да ти е по-ранна, от там и разлика в продължението на цикъла.
Друг вариант е да имате поликистоза, затова всичките ви тестове да са положителни.

# 439

Здравейте! Може ли информация дали е имало овулация? Тестовете са правени от 5ти януари до днес! Цикълът ми беше на 30ти декември. Благодаря предравително

# 440
  • Варна
Здравейте, днес в 16ч. отидох да си направя тест (първи за месеца, защото очаквах О. след 3-4 дена), но имах леко зацапване, леко розова и съвсем слабо, точно като овулаторно кървене. Тестът беше съответно отрицателен. Ако наистина е било о.кървене, самата овулация дали вече у настъпила или тепърва предстои? Знам, че се получава от резкия спад на естрогена и повишаването на прогестерона, но дали преди или след момента на О.? Rolling Eyes

# 441

Здравейте! Може ли информация дали е имало овулация? Тестовете са правени от 5ти януари до днес! Цикълът ми беше на 30ти декември. Благодаря предравително
Четвъртия отгоре надолу на мен ми изглежда положителен или много близко до положителен.

# 442
  • USA
Светослава Ангеловаa   тоя от 8 януари!

# 443
Светослава Ангеловаa   тоя от 8 януари!
Точно този тест беше най-наситен на 8ми

# 444
Дали последният е положителен или и той не е ок?

Последна редакция: чт, 12 яну 2023, 13:25 от sourit

# 445
Още му трябва. направете пак тест днес следобяд.

# 446

Здравейте дами, според вас имало ли е овулация през тези дни

# 447
Здравейте 2 дни по-късно ден 5ти от тестването и тестовете ми са все положителни,това е притеснено. Във Вторник имам час при АГ,много се притеснявам,защото Ноември последно бях на преглед и всичко беше окей.

# 448
Дами, моля помогнете ми, аз съм много объркана, кой от тестовете е положителен  този от 10, 11 или 12.01?🙏 🤔Благодаря предварително

# 449
  • USA
Lilyyyyyyy пробвай с друга марка тест за ОВУ, сама каза че тия са бледи и след 20та мимнута са почти еднакви, на листовката какво пише да се засича на коя минута. Ако ги правиш сутрин преди 12 часа урината е концентрирана доста и при мен винаги са + и без да са .

Общи условия

Активация на акаунт