Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 38 278
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Lilyyyyyyy пробвай с друга марка тест за ОВУ, сама каза че тия са бледи и след 20та мимнута са почти еднакви, на листовката какво пише да се засича на коя минута. Ако ги правиш сутрин преди 12 часа урината е концентрирана доста и при мен винаги са + и без да са .

Пише че ги отчита до 3та минута,права си наистина казах че след 20,30 мин стават много тъмни и не разбирам дали са положителни или не ,но така и не успях да намеря друга марка в селото в което съм аз поръчала съм едни тест-ленти от Амазон чакам да дойдат. Тези сега са на Clearblue и са доста скъпи ,но бяха единствените, които намерих. След като имах 5 положителни теста доста се притесних и затова си записах час ,понеже разбрах ,че ако имаш поликистоза е възможно всички тестове да са ти положителни.

# 451
Лили, пусни си полови хормони на трети ден от цикъла: ЛХ, ФСХ, естрадиол. От тях ще разбереш дали имаш ПКЯ, защото не винаги се вижда на УЗ. Има и тема за хормони, там ще получиш мнение.
Същото важи и за Ели с много положителни тестове за О.
Lilyyyyyyy пробвай с друга марка тест за ОВУ, сама каза че тия са бледи и след 20та мимнута са почти еднакви, на листовката какво пише да се засича на коя минута. Ако ги правиш сутрин преди 12 часа урината е концентрирана доста и при мен винаги са + и без да са .

Пише че ги отчита до 3та минута,права си наистина казах че след 20,30 мин стават много тъмни и не разбирам дали са положителни или не ,но така и не успях да намеря друга марка в селото в което съм аз поръчала съм едни тест-ленти от Амазон чакам да дойдат. Тези сега са на Clearblue и са доста скъпи ,но бяха единствените, които намерих. След като имах 5 положителни теста доста се притесних и затова си записах час ,понеже разбрах ,че ако имаш поликистоза е възможно всички тестове да са ти положителни.

# 452
Хора, знам, че съм досадна, но моля за вашата преценка, дали съм в ову?
Благодаря

# 453
Още ми трябва. Може би следобед ще е положителен.

# 454
Здравейте! Днес на 12-ти ден от цикъла направих два теста, тъй като обикновено цикълът ми е на 26 дни, овулацията ми се пада на 12,13-ти ден. Според Вас последният тест положителен ли е?

# 455
Здравейте! Днес на 12-ти ден от цикъла направих два теста, тъй като обикновено цикълът ми е на 26 дни, овулацията ми се пада на 12,13-ти ден. Според Вас последният тест положителен ли е?

Според мен е полужителен.
Успех! ☺️

# 456

Положителен е☺

# 457
  • Варна

Здравейте, дали ще се насити в следващите часове или утре вечер? Т.е. да действаме ли още днес Joy Ден 15ти от Ц. около 30 дена.

# 458

Здравейте, дали ще се насити в следващите часове или утре вечер? Т.е. да действаме ли още днес Joy Ден 15ти от Ц. около 30 дена.
Според мен още веднага след приключването на цикъл действайте с опитите

# 459
Момичета, когато теста за овулация е отрицателен, правити ли опити с половинката? Питали ли сте докторите през колко дни е добре да бъдат опитите? Ако са през 1-2 дни да не би да се разрежда спермата?

# 460
  • Варна

Е то не може всеки ден Joy

# 461

Е то не може всеки ден Joy
През ден😊 така нямате шанс да пропуснете овулацията, ако имате възможност де😄

# 462
При късна овулация, цикъла следва ли да закъснее? И при различна продължителност на цикъла от 28 до 36 дни, кога се почва с тестовете за овулация?

# 463
При късна овулация, цикъла следва ли да закъснее? И при различна продължителност на цикъла от 28 до 36 дни, кога се почва с тестовете за овулация?

Да, цикълът следва да ти дойде по-късно с по-късна овулация. Моят е със същата дължина като твоята - различно всеки месец и аз започвам да тествам на 12 или 13 ден, за да не я изпусна. Лошото е, че понякога правя тестове чак до 19-20 ден, докато видя положителен и доста скъпо ми излиза.

# 464
Здравейте, момичета. Нова съм тук, но от месец ви чета редовно, та и аз реших да пиша, да сте ми на късмет. Simple Smile На 30 години съм и от 4 месеца правим опити за бебе, миналият месец започнах да следя О с тестове, но не успях да я хвана ... Sad Много ми е трудно да правя тестове в офиса. Този месец също я следя. МЦ е 30 дни, а на 02.01 ми дойде и от 09.01 правя тестове. Пия Профекунд и Нормнес - какво мислите? Дано съм на прав път и чудото да стане!!!

Общи условия

Активация на акаунт