Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 416
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Не знам. Ние го правим основно заради удоволствието. Много ми е странно някой да не иска да прави секс. Тоя въпрос "кога да спрем" винаги ме учудва. Ама хора всякакви... Grinning

# 571
Аз пък не разбирам какви са им проблемите на мъжете... Ако искат деца, ще го правят, колкото е нужно, за да стане. Аз знам само за едно непорочно зачатие...

# 572
Здравейте,
Дали този от днес в 10:00ч е положителен?
Вчера правих в 16:00ч
Днес в 10:00ч, 16:30ч и в 19:00ч ( последните 3).

# 573
Скрит текст:
Здравейте,

Според мен този самостоятелния е позитивен, действайте днес и в следващите 2 3 дни също! Успех

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 03:03 от AnMary

# 574
Скрит текст:
Здравейте,

Според мен този самостоятелния е позитивен, действайте днес и в следващите 2 3 дни също! Успех
Здравейте,
Той този е от 10ч сутринта. Просто на приложението не се вижда добре, защото много го зуумва.
Днес сутринта действахме.
Благодаря Blush

Последна редакция: нд, 12 фев 2023, 03:04 от AnMary

# 575
Здравейте! Днес беше пикът при мен.
Правим опити, но в понеделник имам записан час за гинеколог просто за преглед. Бях го записала преди доста време. Питането ми е, ако нещо е станало сега с нашите опити, дали ходенето на гинеколог би ми навредило?

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 20:16 от Анонимен

# 576
Здравейте! Днес беше пикът при мен.
Правим опити, но в понеделник имам записан час за гинеколог просто за преглед. Бях го записала преди доста време. Питането ми е, ако нещо е станало сега с нашите опити, дали ходенето на гинеколог би ми навредило?

Не мисля, че би трябвало да навреди нещо, но кажете на лекаря за да знае преди прегледа, нека го има предвид! Успех

# 577
  • Варна
Момичета, снощи имах пик на овулацията, не успяхме да правим нищо, защото се скарахме (явно му писна да го правим така често).
 Вие имате ли подобен проблем и как се справяте с него?
Правихме го два дни подред преди пика, точно на пика не, да продължим ли още ден два сега или вече е късно?
И още нещо, десния яйчник ме боли около 3 дни, а днес направо ще ме скъса, усещам го при всяко движение това какво може да значи че още не е спукан фоликула или че сега се пука?

Благодаря ви, намирам утеха само тук!
Аз те разбирам напълно, защото в крайна сметка сме хора, а не машини. Аз имам едно 3-годишно, което ми спира тока по цял ден и отделно се буди по 28463927 пъти всяка нощ. Мъжът ми пък работи на няколко места , 7 дена седмично по цял ден, плюс бонус нощни смени още 2-3 пъти. Много често сме скапани от умора, ако въобще успеем да се засечем Grinning Такива гимнастики сме правили, само да се видим и останем насаме един час, че не ме се разправя Grinning То бива удоволствие, ама като трябва да е по график в един момент започнахме да се изнервяме. Особено като се натрупа с месеци/години.
Не казвам, че го правим насила, някой да не си го помисли Grinning, а че просто си действал няколко дена, после примерно си супер скапан и нямаш настроение, пък тестът точно тогава е положителен Simple Smile
При нас отне близо две години за първото дете, после половин година до втората, за съжаление неуспешна бременност и оттогава цяла година отново без успех Sad

Последна редакция: сб, 11 фев 2023, 20:48 от loter

# 578
Здравейте! След самата овулация какво се случва с ЛХ хормон? Имам два поредни дни положителни тестове. Трябва ли да се притеснявам? Означава ли това, че О още не е дошла? Аз и мъжо се обичаме от един ден преди първия + тест.

# 579

Момичета, нормални ли са резултатите? Мислех, че вчера ми беше пика, направих днес и ми излезе, че продължава. Доста се изненадах и даже леко притесних.
Означава, че явно ще имам малко по-късна О? Нали няма връзка със задържане на фоликул, такива резултати? Мисля, че четох, че не е добре да са повече от 2 дни + резултатите, или се бъркам?

# 580

Момичета, нормални ли са резултатите? Мислех, че вчера ми беше пика, направих днес и ми излезе, че продължава. Доста се изненадах и даже леко притесних.
Означава, че явно ще имам малко по-късна О? Нали няма връзка със задържане на фоликул, такива резултати? Мисля, че четох, че не е добре да са повече от 2 дни + резултатите, или се бъркам?

Според мен само там където пише peak само тогава ви е бил пикът. През другото време просто нивото на хормона е нараствал докато не е достигнал 1.4. ще прикача и моя снимка от последните дни да направите сравнение

# 581
Момичета, знам, че има друга тема за бременност, но знам, че тук сте компетентни и искам да ви питам какво мислите за този тест за бременност ?

# 582
Очевидно положителен. Какво точно е питането?

# 583
Понеже нямам в момента друг да направя, възможно ли е просто да съм напоила много теста? Утре ще купя още един направя, но чак утре..

# 584
Положителен е!

Общи условия

Активация на акаунт