Тест за овулация - въпроси /тема 15/

• 37 070
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Момичета, denis©, моля за мнение!

Мислите ли, че съм пропуснала О. Sad  На 20.02. когато е най-наситена линията се пада 11ти ден от цикъла, който варира 25-28 дни.Правихме опити на 19.02. и 21.02. (вечерта). Дали имаме шанс или сме изпуснали момента? Последните 2-3 мес. засичам наситени тестови линии все около 11 ден, но като че ли недостатъчни за +тест и на следващия ден вече са по-бледи? Какво мислите? Anguished

# 616
  • София
Скрит текст:

Мислите ли, че съм пропуснала О. Sad  На 20.02. когато е най-наситена линията се пада 11ти ден от цикъла, който варира 25-28 дни.Правихме опити на 19.02. и 21.02. (вечерта). Дали имаме шанс или сме изпуснали момента? Последните 2-3 мес. засичам наситени тестови линии все около 11 ден, но като че ли недостатъчни за +тест и на следващия ден вече са по-бледи? Какво мислите? Anguished
На 20.02 - положителен тест... О. настъпва от 12-я до 48-я час, след полож. тест.
Има шанс - дано да е станало Peace

# 617
  • Варна
Скрит текст:
Скрит текст:

На 20.02 - положителен тест... О. настъпва от 12-я до 48-я час, след полож. тест.
Има шанс - дано да е станало Peace
[/quote]

Благодаря, Денис! Gift Heart Дано!

# 618
За съжаление са били отрицателни или нещо се е случило.. Sad
Защо да са били отрицателни? Положителни са тестовете ви за бременност.

# 619
Привет! Ситуацията е следната - цикъл с продължителност 27-28 дни, кървене  6-7 дни, винаги с усещане за наближаваща овулация около 10- 11-12 ден, но никога следена с тест, секс на 10ти срещу 11ти ден от цикъл /не сме повтаряли от тогава/ , тестове за овулация на 11 и 12ти ден
 .
Интересно ми е дали според вас *гостите* от страна на мъжа ми биха оцелели до 13-14ти ден - до фактическата овулация ако е налична такава?

# 620
  • Варна
Привет! Ситуацията е следната -
Скрит текст:
цикъл с продължителност 27-28 дни, кървене  6-7 дни, винаги с усещане за наближаваща овулация около 10- 11-12 ден, но никога следена с тест, секс на 10ти срещу 11ти ден от цикъл /не сме повтаряли от тогава/ , тестове за овулация на 11 и 12ти ден
 .
Интересно ми е дали според вас *гостите* от страна на мъжа ми биха оцелели до 13-14ти ден - до фактическата овулация ако е налична такава?
[/spoiler]
На теория оцелявали до 4-5 дни. Но ми се струва много идеален случай Simple Smile Зависи от качеството на СГ и влагалищната среда. Успех!

# 621
Привет! Ситуацията е следната - цикъл с продължителност 27-28 дни, кървене  6-7 дни, винаги с усещане за наближаваща овулация около 10- 11-12 ден, но никога следена с тест, секс на 10ти срещу 11ти ден от цикъл /не сме повтаряли от тогава/ , тестове за овулация на 11 и 12ти ден
 .

Казват, че 4-5 дни оцеляват. Последната бременност даже на 5ден след акта получих положителен тест за овулация (той се беше тръшнал болен 2 дни преди това та останахме на опита от почти цяла седмица) и пак станаха нещата. Сега съм 18г.с., но мисля че е индивидуално колко издържат на гна войниците след като тръгнат на път ...

# 622
 .

Казват, че 4-5 дни оцеляват. Последната бременност даже на 5ден след акта получих положителен тест за овулация (той се беше тръшнал болен 2 дни преди това та останахме на опита от почти цяла седмица) и пак станаха нещата. Сега съм 18г.с., но мисля че е индивидуално колко издържат на гна войниците след като тръгнат на път ...
Горе долу същата работа....стискам им палци на пехотинците след две седмици все някой да е успял да превземе базата  Smiley

# 623
  • Варна
Скрит текст:
 .

Горе долу същата работа....стискам им палци на пехотинците след две седмици все някой да е успял да превземе базата  Smiley
[/quote]

Дано! И аз съм в период на изчакване Hands Pray

# 624
Успех и две чертички Ви пожелавам да видите след няколко седмици!

# 625
Здравейте, този месец за първи път ползвах тестове за овулация. Може и малко да съм закъсняла, защото този месец ми подрани с 5 дни, а аз започнах да правя тестовете на 11 ден. Първия тест беше отрицателен, изобщо нямаше втора черта. Следващите два теста, пак бяха отрицателни, но този път с по-бледа черта. Четвъртия тест, отново отрицателен без черта. Въпроса ми е какво точно означава бледата черта? Първоначално в главата ми беше, сигурно тия дни ще е овулацията, но уви нищо няма. Вече половин година правим опити. Ще съм благодарна, ако някой може да ми обясни.

# 626
Здравей!
Бледата черта означава отрицателен тест.
При нередовен цикъл е добре да се правят тестове по от рано, доколкото знам.

# 627
  • Варна
Здравейте, този месец за първи път ползвах тестове за овулация. Може и малко да съм закъсняла, защото този месец ми подрани с 5 дни, а аз започнах да правя тестовете на 11 ден. Първия тест беше отрицателен, изобщо нямаше втора черта. Следващите два теста, пак бяха отрицателни, но този път с по-бледа черта. Четвъртия тест, отново отрицателен без черта. Въпроса ми е какво точно означава бледата черта? Първоначално в главата ми беше, сигурно тия дни ще е овулацията, но уви нищо няма. Вече половин година правим опити. Ще съм благодарна, ако някой може да ми обясни.
Другия месец почни от по-рано. Втора черта почти винаги има, но тестът е положителен, само когато тя е наситена поне колкото контролната. Прочети поста на първа страница. Може да пуснеш и някакви хормони, за да си сигурна, че всичко е ок. Но като цяло 6 месеца са много кратък период, за да се притесняваш за нещо.

# 628
Момичета, какво мислите днешната черта изглежда малко по-наситена от предните дни….
Скрит текст:

Дали е време за опит довечера или по-добре да се види и утрешния резултат ?
Тестовете са правени всеки ден в 16.30ч, без пиене на вода поне 2- 3 часа.

# 629
Много е тъмно и почти нищо не се вижда.
Снимайте с приложение, така е най точно.

Общи условия

Активация на акаунт